Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

rbrandt183 odpad!

všechny recenze uživatele

Obdobie dospievania a trápne situácie tak nejako k sebe patria, ale dvojka Kevin a Perry je fakt extrémna. Vŕtalo mi hlavou, či tá retardovanosť dobre zapadla do profilu fanúšikov práve tanečnej hudby, ale v tom to neni: Beavis & Butthead (metal), Steve & Heroin Bob (punk), MC Gusto & Stab Master & Dead Mike (rap). Možno si to zaslúži aspoň jednu, ale chcem takto prispieť do budúcna - aby sa diváci na takéto filmy nedívali, aby sa nimi producenti neinšpirovali a aby ho režiséri a herci brali ako odstrašujúci príklad. A vďaka všetkým komentujúcim, bez vás by som ten film nedopozeral. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Túto "ohavnosť" buď milujete, alebo neznášate. Prvá možnosť pripadá do úvahy len v jednom z dvoch prípadov. Ak milujete TRANCE, alebo nechutný humor. U mňa platí prvé a druhé nejako prežijem. Humor je tu niekedy ozaj nechutný, prasácky a pritom stále tak nejako sucho britský, že človek nevie či sa smiať, alebo sa ísť vybliť na WC. Kevin a Perry (fakt ho hrala ženská) svoje role moc preháňajú, až človek uvažuje o ich psychickom zdraví. Beriem to však ako karikatúru, kde je preháňanie na mieste. Tak ako v iných filmoch býva product placement, že sa tam objaví jabĺčko, dva veľké žlté oblúky alebo tenisky s fajočkou, tu je to jednoznačne Trance placement. Nostalgia pri počúvaní kúskov hitov z prelomu milénia, ako CRW, Mauro Picotto a iných, je aj dnes, po dvoch desaťročiach, veľmi silná. Myslím, že tož vše, viac už o tom netreba hovoriť. Za mňa fajnová kultovka pre uzavreté publikum. 74% - 4* ()

chucky odpad!

všechny recenze uživatele

Arrrgh. Vůbec nejhorší film v dějinách kinematografie!!! Škoda, že není horší hodnocení než"Odpad". Dva 40-ti letí magoři si hrají na teenagery. No prostě hnus. ()

tee 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z filmů, který je podle mě tak debilní, až je vtipný. Pravda, něco je tak nechutné až to není ani maličko k smíchu, ale je zde pár zdařilých hlášek a navíc skutečně bravurně vybraná hudba - však to má na svědomí Judge Jules a za to by si zasloužil pět hvězdiček. Těší mě, že se konečně někdo rozhodl ve filmu ztvárnit, jakým směrem se taneční muzika v poslední době vydává a jak teď vypadá její kolébka Ibiza. Velká Británie je k tomu nejpovolanější a parodie tou nejlepší formou. ()

sam_lowry odpad!

všechny recenze uživatele

Doufam ze mám právo ten film hodnotit protože sem ho nedokoukal, ale plovouci fekalie,mackani bedaru a ustredni pisen "ja bych sukal az bych kukal" je na me moc... ten kdo to dokoukal je magor ()

Elemmírë odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se krásnému hodnocení "odpad" že ho urážím takovým hnusem... chtělo by to přidat ještě horší hodnocení protože tohle je fakt hovadina nejvyššího řádu. ()

esmoke odpad!

všechny recenze uživatele

Oh, tohle jsem od filmu ktery mel byt ve Velke Britanii nej komedii roku vazne necakal. Je to vazne horsi nez nemecke "komedie" Kdokoliv to chce taky... ()

Marv odpad!

všechny recenze uživatele

Možná jsem tupější než syn vesnického idiota a televizní rosničky, ale nepochopím jak tahle megaultra nechutná sračka mohla spatřit světlo světa. ()

Gloster odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm... Zjistil jsem, že jsem tomu před několika lety dal jednu hvězdičku. Tímto se všem hluboce omlouvám. ()

greppi 

všechny recenze uživatele

Film postrádá pořádný děj i humor, ale kvůli jednomu z mých nejoblíbenějších soundtracků musím dvě hvězdičky dát. ()

spqr odpad!

všechny recenze uživatele

mam sice rad brutal humor, ale to to je skor trapne a nie ftipne, tolko fekalu som vo filme este nevidel, nemal som to chut ani dopozerat a tak som aj spravil ()

collapse 

všechny recenze uživatele

Přidávám se k těm pár intošům, kteří mají chválu na tento film:) Ano, je to kravina...ale je to sranda!!! A s českým mutujícím dabingem ještě lepší! Hlavní dva hrdinové jsou sice naivní až imbecilní, ale těm dvou tupcům prostě musíte fandit. Navíc je to o dost lepší a pořád méně přehnaná teenager movie než třeba Prcičky. Vymačkávání beďarů před prvnim rande, chtít se dostat do klubu, shánět brigádu, kupovat s kámošem pornáč? Jo, to byla taky část mého mládí. Narozdíl od píchání jablečnýho koláče nebo lekcí sexu s kamarádkou. Pro mě nejlepší teenagerská komedie a X krát lepší než jakákoliv americká tuctovka. Nemusíte ten film mít rádi, ale ten kdo ho tu pomlouvá, vůbec ho nepochopil....Mě by taky nevadilo vaše hovínko!!! ()

sutech666 

všechny recenze uživatele

Tento film netreba brať vážne. Ed Bye nechcene stvoril paródiu na teenagerské komédie. S týmto pohľadom som sa na snímku výborne zabával. ()

Belerofon

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit..Ten film má tolik nechutností a všelijakých zhovadilostí, že nevíte zda-li je to poravdu humor či nadsázka nebo je ten režisér opravdu takový imbecil. Jelikož to točili britové, jsem ochotnej se přiklonit k názoru, že jde o promakanou satiru, komedii a kdo ví co ještě. Že v ČR dostala mezi mládeží kultovní statut není třeba zdůrazňovat...Otázka teda zní...je opravdu tak početná skupina mládeže tak vygumovaná, že se jim to líbí..sám nevím...Film co měl asi pobavit...nebo Nás Ed Bye doběhl..otázkou je jak.. ()

Reklama

Reklama