Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Trinculo 

všechny recenze uživatele

TRAGÉDI !!!! Vyhnat to z myslí ven a očistit se !!! Neposkvrnit se takovou věcí a nedívat se !!!! Mor na štáb - hrozivě to urazilo mého krasoducha a nyní se cítím zahanben !!! Jdu se spravit něčím co mě vynese zpět do výšin, na můj Mont Parnas a na moje ledové, osamocené ale vyvýšené místo intelektuála. Rychle co tu máme - ano to bude ono ... kolik to má jen 64 a co tohle to má 76 . ano to mě vynese dozajista zpět do oněch výšin ... Rychle než příjde Bulva s vodkou a Blijící Němci - Blahoslaveno pak těch 144000 co zůstali PANICI !!! ()

Aurius 

všechny recenze uživatele

Tento film se stává kultem :) Jasně, je to nechutné, trapné a bůh ví co ještě... Ale kdo to neviděl, jakoby neexistoval :) Bavil jsem se skvěle a pamatuju, kolikrát jsem na rodiče zkusil větu "já nejsem žádnej Tvůj votrok!" :-) ()

Miyamoto odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa, hrůza, děs... Oba hlavní hrdinové jsou stoprocentně odpudiví nejen na postavy v příběhu, ale i na diváka u obrazovky. Příběh je pak směs trapností s předvídatelnými "jakovtipy" a jediný pocit který jsem zažil bylo: "Jen ať už to proboha skončí." P.s.: Nedodíval jsem se, asi po 3/4 jsem to vypnul:-D ()

Retimo 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelná kravina.....ale tolik hlášek z ní zlidovělo....viděl jsem několikrát a pořád mě to baví. ()

Spevo 

všechny recenze uživatele

O tomto filme som už od základky počul dosť chváli, aká je to sranda. Po nedávnom ďalšom odporúčení som si to konečne pozrel. No žiadna mega sranda to nebola. Možno som si to mal pozrieť s dabingom, s pár promile, s pár lysohlávkami alebo o desať rokov skôr, keď som mal 9 :) Za spomínaných okolností by sa mi ten film určite páčil.. Teraz ako hovorím to nebola žiadna výhra. Ale zas by som to ani nehodil do odpadu ako to tu urobila väčšina užívateľov. Ja som sa proste uvoľnil, vypol mozog a pár krát som sa na niektorých scénkach pobavil. A sledovať tých dvoch retardov už bolo samo o sebe tak stupídne, až to bolo vtipné. Chcel som dať 2*, ale za hudbu, Ibizu a Tragéda :)) dávam 3* 55% ()

zelinho 

všechny recenze uživatele

Oh my god... kámoši mi řikali jak je to dobrej film a hrozná pr*el... ale mně to připadalo jako hodně velká trapárna... scéna se "zušlechťováním" dívek byla přímo nechutná... podruhý už to vidět nechci... 1* za hlášku "nejsem žádnej tvůj votrok!"... ()

whale 

všechny recenze uživatele

Ve své době průlomový film, neboť propaguje nový hudební styl, i když tak trochu zvláštní formou :-) ()

Anakin21 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby jsme měli srovnat tento film s filmem Ulovit Miliardáře tak by 100% vyhrál Ulovit mmiliardáře. Jen proto že to natočili amíci tak to není sračka, ale tento film zaručeně sračka je. Vrcholem je tlačení beďarů, grupen sex na pláži, blití na účastníky a vplavnuté hovno do obličeje. ()

Patr1k 

všechny recenze uživatele

Kriticky treba povedať, že je to po filmovej stránke ozaj sračka, po dejovej podobne, ale OST je super a herecké výkony protagonistov... no neni o čom :P , kultové hlášky českého dabingu ;) ()

Zoidberger 

všechny recenze uživatele

nic světoborného nic originálního ale jako oddechovka mi to stoprocentně posloužilo... občas se na něj kouknu. je tak debilní až se mi líbí :D ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Strašne úchylná trapárna akurát na vymytie mozgu! Ak ho ešte máte...30% za ich song Já bych šukal.......:D:D:D:D no mŕtvy som bol....Úplne súhlasím s TheMakerom na 100% ()

Reklama

Reklama