Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Je to stejny jako s ceskym Brakem, pokud jej berete vazne, tak -10%. Pokud mate smysl pro uchylny humor (a to ja mam), tak minimalne 80%. Pokud mate radi trance, tak prijdejte klidne dalsich 10-20%. Zajimavy / snesitelny cesky dabing. Kevine, takhle s matkou nemluv !!! Co se mu stalo? Poblili ho !!! ()

@nthr4X 

všechny recenze uživatele

Je to hodně nechutné ale k tomuto filmu to prostě sedí. Bavil jsem se což, se u podobných filmů nestává. Český dabing hlavních postav je děsný ale přitom lepší než originální, dává tomu větší šmrnc. * za skvělý soundtrack. ()

tamadas odpad!

všechny recenze uživatele

Dívali jsme se na to s partou kluků všichni tak kolem 15 let takže lidi kterým je tenhle film určenej a každou chvilku se ozývalo : " Ježiš to jsou retardi" nebo "Bože vypni tu kravinu" anebo "Pusť tam Borata to je taky retard ale aspoň je vtipný". Myslim že tohle mluví za vše. ()

Druhácena 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděl, když mi bylo asi dvanáct na dovolený na Slovensku. Prodavačka lístků, když si uvědomila, na co ty malý smrady pustila, za námi ještě běžela se slovy, že ten film je nepřístupný a udělala takové to gesto, kdy si bouchla zaťatou pěstí do otevřené dlaně. Ale už nás neodradila...Hlavně jsme ale vůbec neměli páru na co to jdeme, chtělo se nám jen do kina - když jsem viděl ten začátek s popravou Anny Boleynové, opravdu jsem si myslel, že jdu na nějaký historický film, ve kterém bude nejspíš příliš mnoho krve...historické to nebylo, ale do historie se to rozhodně zapsalo. Původně jsem dal jen tři hvězdy, ale po přečtení některých (těch pozitivnějších) komentářů s vybranými citacemi z filmu se už zase válím smíchy po zemi a přidávám ještě jednu. Na druhou stranu, mám pochopení i pro názor uživatelů z jiných vesmírů, kteří hodili Kevina s Perrym do odpadu. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

Tohle je jen opravdu pro otrle a odpad je zaslouženě odpadem, ale já dávám 4hvězdy za to, že to je právě jeden z nejlepších odpadů vůbec, to je tak odporný, až je to prostě k ocenění, že se pod takovou "sračku" vůbec někdo dokáže veřejně podepsat ()

Thanyss 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, šílená blbost. Ale svému účelu poslouží velmi dobře a to je totální vymytí mozku :D Navíc, když máte deprese a kouknete se na Kevina a Perryho, tak si řeknete, že na tom vlastně zase tak špatně nejste... ()

Ijanek odpad!

všechny recenze uživatele

Kevin a Perry jsou totální paka (takto začnu já). Je to stupidní ,nechutná a úchylná pakomedie. Až s podivem co může filmaře napadnouta britský humor může zachránit jen Mr Bean. Je to nesmyslná kravina,ale znám osobně minimálně dva lidi kterým se tento výtvor líbí. Zavřít do blázince i s scénáristou a režisérem. Škoda času stráveném u tohoto filmu. ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Toto je taký zvláštny filmový úkaz. Mám pocit, že bol vyhotovený na motívy televízneho zábavného programu alebo seriálu, či to bolo ale rovnako perverzné ako film neviem:)... Každopádne, keby som ho mala hodnotiť ako seriózne dielko, des a hrôza. Ak ho ale vezmem ako film ktorý paroduje mnohé dementné pubertálne filmy a samotných puberťákov, nemôžem byť tak prísna. Mnohé scénky ma pobavili a niektoré hlášky sú fakt nezabudnuteľné, soundtrack super a ústredná romantickým duchom nabitá pieseň "já bych šukal..." je proste klasa z klasik:D... jak v dabingu, tak v originále. A keď si to človek kukne s pár promile v krvi alebo po jednom brku... no problem:) ()

Mon_Ty odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes nadávám osobě, která mě donutila na to koukat. "Vtipy", které někdo nazval legendárními mě opravdu legendární nepříjdou. Je to nechutné se vším všudy. Už nikdy víc. ()

Braga odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská kravina.. nic do sebe nezapadalo . Strašné provedení filmu např. jak byli v létě na té Ibize tam chodili na té pláži v zimních bundách . Zasmál jsem se tak jednou maximálně . Tento film si nezaslouží nic jinčího než ODPAD!! ()

nolme odpad!

všechny recenze uživatele

Totální hovínko a ztráta času...nevěřila bych, že dám někdy nějaký film do odpadu (a já toho zkousnu hodně)...nechutné, trapné, primitivní... ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Nehorázná sračka, zrzavý chlup a tragéd mě srali, ale ta scéna s hovnem v moři mě prostě rozesmála. :D Ale vymačkávání jebáků bylo vážně brutální :-! ()

Esinti odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé střízliv a nedal jsem to. Pak úplně ožralej a taky jsem to nedal. Koukal jsem na to spálenej a nedal jsem to. Nakonec jsem to dal ale ve stavu kdy jsem požil snad všechny alkoholy, cigára a další lehké drogy a nemohl jsem se ani zvednout a vypnout to. Opravdu špatný film s opravdu špatným druhem humoru... Prostě další komedie retard a retard, ale opravdu nepovedená ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Tak to je asi jedno z neobtížnějších hodnocení a nejtěžší napsat komentář. Musím ocenit Kathy Burke protože to je masakrální herecký výkon. Viděl jsem to jako puberťák a něco mně přišlo nechutné a něco vtipné, v té době mě upoutal název filmu=) Pár dobrých hlášek. Prostě je to teenagerovská komedie vyhnaná do nepředstavitelného extrému ale zároveň si dělá srandu sama ze sebe. Naivita ohledně holek je tady vtipná. Taneční hudba co film podkresluje není taky tak špatná. Doporučuju jen pro stavy nudy a pro otrlé diváky. ()

Reklama

Reklama