Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Kiryl 

všechny recenze uživatele

Tento film je o dvou kamarádech Kevinovi a Perrym, kteří chtějí být slavní DJ's. jednou se společně rozhodnou jet na výlet na Ibizu, kde jsou párty a byla by to pro ně jedinečná příležitost se proslavit. Potkají tam jejich oblíbeného DJe Bulvu a dělají pro něj podřadné, mnohdy až nechutné práce, ale oni si myslí že jsou jeho kamarádi tak to dělají s radostí.Film má poměrně plytký příběh a jeho komediální forma taky zaostává, není to nic extra zajímavého a myslím že to zaujme spíše mladší generaci, než milovníky kvalitních komedií, já osobně jsem se během filmu zasmál asi jen dvakrát. ()

Tomik00 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, vyplněná kvalitní taneční hudbou. Kevin and Perry pojďte. Dj Bulva je cool. :) Já chci taky na Ibicu. ()

R.I.S.A 

všechny recenze uživatele

Do píči todle nemělo obdoby :) Kultovní film jak prase :D Pěknej párek čůráků atd atd :D Ti řikam best of hlášky a dabing na výbornou . :D ()

mysterinka 

všechny recenze uživatele

Mnoha lidem se to nelíbí ale toto je ta pravá komedie která vás opravdu rozesměje a není to žádný sladák, prostě komedie jak se patří. ()

topvss odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mého nejhorší film vůbec. Strávené chvíle u tohoto filmu beru jako obrovskou ztrátu času a nedoporučuju nikomu se na to dívat. Naprosto hloupý scénář bez pointy a herecké výkony taky za nic nestojí. ()

buchtomil 

všechny recenze uživatele

Pokud vám je patnáct let, tak se u tohoto filmu dozajista pobavíte. V případě, že ale už patříte mezi tu dospělou a rozumově vyspělou část naší společnosti, doporučuji se před zhlédnutím této rádobykomedie stavit na pár piv v hospodě, natrhat si v lese lysohlávky nebo se nadýchat ředidla, protože jinak byste tento film o dvou tragédech, kteří by si rádi poprvé "vrzli" nemuseli pobrat. Hledat v tomto veledíle nějaký hlubší smysl nebo příběh je marné. Je to oddechová záležitost. Celý film stojí na pár vtipných scénkách a trance muzice. Abych jen nepomlouval, musím přiznat, že jsem se párkrát u filmu i zasmál. Jedna hvězda je za DJ Bulvu a druhá za scénu, jak se holky připravují na párty. ()

maty40 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za pobavení s kámošema ve dvě ráno s dvojkou v žíle. Druhá za vyhledání a obsazení těch dvou blbců, protože to muselo dát opravdu těžkou práci. Nechutností příliš na úkor suchýho britskýho humoru, škoda. ()

Jayk19 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený film o největších dvou dragédech,kde tragičnosti se muselo dokonce dodat tím že jednoho z těch dvou pablbů hraje ženská.Ifans byl Špička a ti dva trotli ze sebe dělali dementy tak přesvědčivým způsobem že o nich pochybuju i v reálu.zápletka žádná pokud za zápletku nepokládáte ztrátu panictví,a to jedině možnou podle dua na Ibize.Navíc nemám rád rave,house nebo co to je za styl,ale výběr co hraje ve filmu je hodně dobrý.Našel si místo i v mobilu.. ()

Jenn 

všechny recenze uživatele

Vždycky mi to zlepší náladu, hlavně pane a paní Petersonovi, dáte mi chleba s marmeládou? A jak jinak, dobrá hudba. ()

HolyKeeper 

všechny recenze uživatele

Nedovedu si představit, že se na tenhle film dívám sám od sebe bez násilných donucovacích prostředků. Jeden z nejnechutnějších filmů všech dob, bez špetky vkusu. Jednu hvězdu snad jen za to, že se tam přece jen nějaká ta vtipná scénka povedla. Pokud nejste pubertální 13ti letí jedinci, nebo každodenně na halucinogenech, tak o tom ani neuvažujte. ()

callix 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem poprvý před 13 lety a viděl nejméně 15x. Nejdřív jsem to bral jako parodii(který miluju), ale pak jsem pochopil, že je to sonda do pubertálního věku britských teenagerů. Prostě Harry Enfield letěl na dovolenou se svýma pubertálníma dětičkama a natočil podle toho komedii a obsadil se do hlavní role. A taky ta hudba je slast pro moji tranceovou dušičku. No a pak zlidovělý hlášky. Hustě sviští, Buzzi. Sash nebo Chicane? ()

brodži 

všechny recenze uživatele

Můj jeden z nejoblíbenějších filmů. Panicové Kevin a Perry. Rozmazlení mládenci pachtící se za tím si zašukat a ono pořád nic. Beru to jako takové malé nahlédnutí do duše adolescenta. Super film, ztvárněný staršími herci. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Britská odpověď na americké šuliňárny typu prciček...jenomže na rozdíl od nich s nadhledem a umnou parodií. Některé okamžiky jsou teda trochu zbytečně nevkusné až nechutné, ale jinak je boží pozorovat starého chlapa a starou ženskou jak si užívají hraní si na dva nadržené postpubertální výrostky. Skvělé hlášky, skvělé postavičky, naprostá klasika ...87% ()

beeleg 

všechny recenze uživatele

Pokud bych viděl klub sráčů teď, musím dát odpad pro jeho neskutečnou trapnost. V páté třídě mi to ale přišlo velmi vtipné. Klub sráčů je trapný tak moc, že to musel být úmysl. ()

malets 

všechny recenze uživatele

Mnohými (většinou) odsuzované veledílo, k jehož pochopení je potřeba nemalá kopa sarkastického pochopení nebo mentální disability. Nicméně já si troufám říct, že málokdy se sejde tolik legendárních hlášek na takovém malém prostoru. V mnohých jistě vyvolá pocit rozhořčení, což by se dalo pochopit, jenže je jasné, že takové herecké výkony muselo vyvolat nemalé úsilí. Dal bych + hvězdu za soundtrack, který označuji za bezchybný. ()

Lengom odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem jednou kamarádovi říkal, ať se podívá na klub rváčů, tak se mě pokusil opravit, jestli nemyslím náhodou klub sráčů a vzápětí jsme se domluvili, že on se podívá na klub rváčů a já tedy na tuhle blbost, která nemá meze.. Rozdíl mezi mími a kamarádovi pocity z prožitku filmu byly velice odlišné. Jasně, že mu se klub rváčů líbil, ale mě tady tahle pakárna, která ve mě vybuzovala i stud vážně ne. Upřímně tohle se může převážně líbit dětem na ZŠ, které se budou smát u každého sprostého slova, které je bude provázet celým filmem. Film hodnotím stejně jako obsah mého odpadního koše, Lengom. ()

Reklama

Reklama