Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Diego75 odpad!

všechny recenze uživatele

Žádnou hvězdičkou se snažím filmy hodnotit minimálně, ale tohle je ten případ, kdy to jinak nešlo. Nevím, jestli tvůrci chtěli natočit něco typu Prci, prci, prcičky, ale pokud ano, tak se jim to rozhodně nepovedlo. Vtipy v tomto filmu jsou nejen trapné, ale dost často i nechutné. Zkrátka nevidím na Klubu sráčů nic pozitivního. ()

rodier 

všechny recenze uživatele

Kurva! Jak tomuhle kultovnimu snimku muzete dat min jak 3 hvezdy? na Google to ma 80% !! Nejlepsi film ,nejlepsi hlasky, nejlepsi soundtrack. ()

Fender 

všechny recenze uživatele

Myslím, že na tento film je nutné se dívat s nadhledem, poněvadž se netváří vážně a humor zde je víceméně parodií sám sebe, což je ten účel. Kdybych to shrnul, tak je to parodování parodie, nicméně to není nic mistrovského a místo v kinematografii nezíská. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Klub sráčů je možná průměrný film, ale osobně ho mám rád. Několikrát jsem se pobavil humor zde prostě funguje. Zda film doporučit je otázkou. Nejspíš ne, protože by si zasloužil takových 5/10, ale pokud máte rádi South Park, či jiný takový řekněme styl úchylnějšího humoru, třeba se vám právě Klub sráčů bude líbit, jako mně. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 2/10 ... Soundtrack: 2/10 ... Didaktický potenciál: 0/10 ... Celkový dojem: 0/10. ()

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Tento vysoce intelektuální snímek, sleduje trápení dvou začínajících umělců, kterým okolí (Máma a Táta) příliš nerozumí. Pojďme se společně s nimi vydat na nevšední cestu za ztrátou panictví a za uznáním nechápajících hudebních kritiků. Jeden z TOP 100 filmů, který musíte vidět před smrtí, pokud jste tak trochu sráč. ()

KinXandor 

všechny recenze uživatele

Vyloženě komedie, kde si sednete ke gauči, vypnete mozek a jen sledujete a smějete se. Nic víc k tomu bych si nedodal. Film obsahuje jednoduchý příběh, teenagerovské vtipy a český dabing oproti originálu tomu větší důraznost a vtipnost. ()

Saroman 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízký hodnocení. Kamera bezchybná, soundtrack našláplej, přímočará originální komedie. //85% ()

solidsnake odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem věřil, že se z těch sraček vyloupne nějaká v nich dobře skrytá pointa, která z filmu při zpětném pohledu udělá rafinovanou satiru, protože jsem domítal uvěřit, že by něco takhle debilního někdo mohl natočit. Žel, čekal jsem marně a jediným pozitivním zjištěním ze sledování téhle zhovadilosti, je nově získaná víra, že horší už to být nemůže. ()

Reklama

Reklama