Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Fill16 

všechny recenze uživatele

Celý film je jedna velká parodie, která ovšem není prvoplánová. Z toho důvodu rozděluje diváky na negativní a pozitivní vnímání tohoto dílka. S odstupem času si uvědomuji, jak je tento film v některých případech hodně pravdivý co se týče schválně přehnaného chování teenagerů. Film je to vlastně poučný a je takovým varováním pro rodiče - co Vám dnes z toho malého, milého kloučka v dnešní době vyroste. Ano, je to nehorázná sračka, ale s odstupem času a po třetím shlédnutí jsem prozřel a poznal, že se za tímto retardovaným filmem skrývá i něco jiného. A já se v tu chvíli bavil přímo královsky a vysmíval se hlavním protagonistům a vlastně všem. A ještě něco - trance hudba mi nic neříká, avšak v tomhle filmu je skvělá. ()

smerfetka 

všechny recenze uživatele

3 hvězdičky, ale jen proto, že to bylo tak absurdní (u scény v moři s plovoucím h****m se mi docela převrátil žaludek) ale i přesto jsem se docela nasmála ()

Neel 

všechny recenze uživatele

No, má to perfektní soundtrack, to se musí nechat. Ale něco tak neskutečně trapného se jen tak nevidí. Už i ty prcičky byly lepší. ()

KeRhEN 

všechny recenze uživatele

Film, který není určen pro to, aby pobavil všechny. Ale myslim si, že hodně lidí z mé genarace se u filmu bavit bude. Za **** ()

lajkus odpad!

všechny recenze uživatele

Na ČSFD bývala nejnižší známka hvězda, to ale některým filmům nestačilo a tak se vytvořil odpad. Jsem pro to aby se vytvořila speciální kategorie pro Klub sráčů s názvem SRAČKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....... ()

Bembeřice odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle mi doporučil kamarád jako "super film"! Mně bizarní až trapný humor v některých případech nevadí, ale tohle je moc i na mně. ()

chicocheco 

všechny recenze uživatele

Dávám *** za kultovní hlášky, kterými jsme se bavili celý jeden ročník na gymplu. Zní to ujetě, ale při vzpomínce na tento film se mi automaticky vybaví i nostalgické vzpomínky na dobu, kdy mi bylo 15 :) ()

Máchal 

všechny recenze uživatele

Možná se divíte, že jsem dal plný počet, ale podle mě si to tento film zaslouží.Jo, uznávám, je to ujetý, ale film je zaměřený především teenagery ale co především, je to snad jediný film, ve kterém zní hudební styl jménem Trance. Tento film ve mě probudil mého Trancového ducha :) Co se týká vtipnosti filmu, starší asi nepochopí tenhle humor, pro me je to temer dokonalost, lepsi nez kdejaky Scary movie, Hele vole kde mam karu atp....Film se me dotkl natolik, ze si pamatuju naprosto každou hlášku :) ()

james11 

všechny recenze uživatele

Možná bych se tomu někdy tolik nesmál, ale včera jsem se docela dobře bavil a myslím, že 3 hvězdičky si mi mimálně zaslouží. ()

infotext 

všechny recenze uživatele

Áno, je to trápne, áno je to fakt zlé, v podstate nepozerateľné (pre všetkých okrem britských tínedžerov vlny syntetických drog...), ale... Ono to také chce byť. A tomu hovorím britská absurdita. O desať - pätnásť rokov to bude určite veľmi zaujímavé svedectvo divnej doby - konca 90-tych rokov v Británii. ()

Graeme 

všechny recenze uživatele

Já nevím proč, ale tenhle film mě dost pobavil. Některé scény tam jsou nechutné, to ano, ale film perfektně vystihuje potíže s dospíváním. Nesnaží se tvářit jako super teenage-komedie, ale paroduje je. A jako parodie je to skvělé. Plus dobrá hudba....:-) ()

mamarw odpad!

všechny recenze uživatele

Film se mi absolutně nelíbil. Nevim čeho chtěli tvůrci dosahnou. Zda se chtěli něják přiblížit k Prcičkám, ale tento film je o něčem uplně jiném. Jsem znechucena. ()

SgS_Sarge 

všechny recenze uživatele

Je to ujeté a je to často nechutné. Nejsem fandou techna ale tenhle film se mi prostě líbil a řadím ho mezi své kultovní na které se jednou za rok prostě musím podívat znovu. Hlavně se mi líbí, jak byly natočené scény v klubu a hudba do toho, ()

Reklama

Reklama