Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Proste sračka, ale kamoši to tak žerú až je to pre nich kultový film a ja som si to teda pozrela. Aspoň už viem odkiaľ majú tie hlášky. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímek budete milovat nebo nenávidět. Střední cesta zde neexistuje. Já ze sebe nebudu dělat kokota a rovnou konstatuji, že se řadím k milovníkům. Miluji humor, který hapruje na totální hraně snesitelnosti. Tento film na této hraně nehaproval, ten ji v samém počátku přeskočil a strhl směr do absolutního nevkusu a na nejnižší filmařské dno, které si člověk troufá představit. Spousty zdejších pseudointelektuálů to zřejmě nepřežijí a okamžitě si poběží vyleštit trubku někam k Občanu Kaneovi, nebo polechtat bobříka odvahy u tohohle zbytečného nesmyslu. Když už si myslíte, že nic více šokujícího nelze zahlédnout, tak vás film během okamžiku vyvede z omylu. Tenhle film je tak neuvěřitelně debilní, až je vlastně senzační. Trošku mě mrzí, že jsem film neviděl ve svém útlém věku. Jistě by mě velmi pozitivně poznamenal. Na tomhle snímečku se pozná, kdo má dobrý vkus. U scénky v moři jsem málem umřel smíchy. Zůstat pouze u jediného zhlédnutí se mi zdá trošku škoda, takže se možná k snímku vrátím, ačkoli tak činím z vlastní vůle velmi výjimečně. Hlavní dvojice jsou tak úžasní retardátoři, že nemají chybku. Vůbec celkově je to skvěle vymyšlené, všichni se perfektně doplňují a vše do sebe bezchybně zapadá. Tvůrcům moc děkuji, že mi o pár hodin, ba dokonce dnů, prodloužili život a pokusím se tento čas strávit sledováním podobných bláznivých komedií. Nemohu hodnotit jinak než maximálním hodnocením a všem odpadářům vzkázat něco vysoce vulgárního, co si netroufám publikovat. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Možná trochu rozporuplný film. Ale mě se líbil. I když je to občas dost ujeté nebo úchylné. Některé fóry jsou hodné dobré. Když jsem byl na Ibize, tak jsem si vzpomněl na klub Amnézie. "Kozy vzhůru Obrbazi. Tyhle platně nejsou žádný béčka." :D ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

Ježíši Kriste, tak velkou, šílenou a někdy až nechutnou hovadinu jsem již dlouho neviděl. Místy jsem se hodně zasmál, ale ne kvůli vyřčení nějakého dobrého vtipu, ale tou neskutečnou trapností. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Normálne mi tieto blbečkovské komédie nezvyknú vadiť, ale toto bol fakt hnus. Strach & hruza čo i len kútikom oka zavadiť na obrazovku, keď sa na nej objavij jeden z dvojice lúzrov, ďalším utrpením pre mňa bolo počúvať ich nasilu zmutované násťročné hlasy. Blééé. Najväčším šokom však pre mňa bolo, keď som až na csfd zistil, že to druhé indivídum z dvojice bola zrejme žena. Tak to fakt sorry... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Přistupovat jen s největšími bezpečnostními opatřeními, jinak se vám udělá blivno. Takže kinedril sebou, 24 hodin nic nejíst a snad se to nějak zvládne... Teď vážně. Od teenagerské komedie nemůžete čekat nic hlubokomyslného, ale ti dva vážně vzbuzují soucit. Prostě film pro hodně nemocné jedince, ale nezatracujme ho. Už kvůli Anně Boleynové. ()

Sašenka165 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslíte, že existuje inteligentnější film než Klub sráčů? Ano? No to se mýlíte - tenhle film je naprostý vrchol geniality. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Absolutní blbost o dvou tragédech,plná sračkového humoru..jenže právě "sračky" k tragédům dokonale sedí a pokud je člověk ve správném rozpoložení (třeba po nějaké párty),může se docela zasmát,jako já... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Totální debilní kokotina. Bohužel, některé hlášky z ní se staly kultovními (možná by tento jev měl být prošetřen Mulderem a Scully). :P ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to modely francouzských návrhářů na anorektických tělech světoznámých ramínek s nohama, které se procházejí po molech. Bizarní, okázalé, nechutné, šokující, tupé, jednoduché, trapné, nepochopitelné. Marně jsem hledal nějaký světlý moment, ale nějak to nevybředávalo z takové nudné atmosféry. Bylo tam několik úsměvných momentů a docela solidních hlášek a za pozitivum také beru, že jsem to dokoukal do konce. Nicméně je to zábava pro skutečně specifickou skupinu diváků, do které já nepatřím. Přirovnal bych to k tomu, jako by si někdo nasral na hlavu, vyšel na ulici a vydával to za novou módu. Někteří budou tleskat, já jen kroutím hlavou. Za tenhle 80ti minutový průjem dávám 15% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

nejvetší hovadina všech zhovadilostí...herci odporní nesympatický jeden vypadá jak ženská..příběh stojí za starou belu....a jinak je to cely nechutný a dívny...! ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Je to snáď možné? Takýto neskutočne blbý, nechutný a trápny film sa mohol vôbec niekomu páčiť? No, podľa hodnotení to tak je a pre mňa je na tom najhoršie, že som sa na ňom občas zasmial aj ja. Jednoducho tu záleží od prístupu, ak mám ja pravdu povedať, radšej by som ho vôbec nikdy nepozeral. Vlastne som do poslednej chvíle nevedel ako mám tento film ohodnotiť. Nakoniec však zvíťazil zdravý rozum. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kultovka, která na vypáleném cd, putovala svého času po celé střední škole. Je to hloupý, odporný ale má to svoje momenty. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Túto starú sračku užívateľ s príznačným nickom dobytek okomentoval s 5 hviezdami takto: "Tenhle film asi rozdělí diváky na 2 skupiny. Jedna skupina ho bude nenávidět a druhá milovat." Našťastie ja nie som dobytok. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Při psaní Klubu sráčů museli být scenáristé hodně sjetí a zoufalí, protože tohle by příčetný člověk jen tak nevymyslel. Duo verbálně nevyspělých vymaštěnců se snaží prorazit "hitem", ve kterém zní opakovaně "Já bych šukal, až bych pukal, kozy, kozy ... ", přičemž je to pravidelně proložené fekálním humorem na entou (plovoucí hovno forever). Třešničkou na dortu byl pošahaný DJ Bulva. Jedna hvězda za postavy rodičů - a možná i za odvahu takový "skvost" vypustit ven! ()

Dr.film odpad!

všechny recenze uživatele

Pojmenování „Klub sráčů“ se hodí i pro kompletní filmový štáb, který tuhle hovadinu natočil a vypustil na svět. ()

Reklama

Reklama