Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

valdakubik 

všechny recenze uživatele

Vím ze ten film je kokotina, ale já se prostě u něj vždycky zasmál a vždycky zasmeju. Ti dva dementi to hrajou dokonale e jeden z nich je vlastně holka. Nejvíc se mi na tom filmu líbí ta hudba a tím nemyslím písničku já bych sukal až bych pukal ale celkově soundtrack. Je to klasické trance music na kterém jsem vyrůstal, který se už dnes nehraje proto dávám filmu 5 hvězd je to proste moje srdcovka :-) ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Asi po 10 letech jsem se rozhodl znovu podívat na tento úchylný skvost a musím uznat, že tento film kdysi v mých teenagerovských letech ve mě cosi (snad dobrého) zanechal, neboť jednotlivé scény a mnohé kultovní gagy jsem si s nostalgií dost živě vybavoval. Je to zkátka nářez plný vynikajích situací od začátku až do konce, které jsou sice hodně přiblblé, ale zato řádně srandovní, že jsem při sledování smíchy padal ze židle. Líbí se mi hlavně, že tvůrci neberou film vůbec vážně, dělají si ze všeho jen srandu a celkově děj dohání až do těch největších absurdit. Navzdory tomu, že nejsem příznivec elektronické hudby a nesnáším blicí scény, musím na základě výše uvedeného hodnodit hodně vysoko. ()

Neezy 

všechny recenze uživatele

Je to odpad všech odpadů, ale mám k tomu nostalgický vztah. Za tohle hodnocení se možná budu nenávidět po zbytek svého život, ale což. ()

KuceraJohny odpad!

všechny recenze uživatele

Je to fakt otřesný film. Bohužel jsem ho náhodou shlédnul. A je to něco hroznyho. Je to nechutný a ještě opravdu špatně zahraný. Film by se mi líbil možná kdybych se zhulil. Až pak bych se možná něčemu zasmál i tak o tom ale pochybuji. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková úchylnost až je to k smíchu, Samozřejmě jen některý scény. A při scéně s hovnem v moři jsem se málem poblil. Ale muzika je solidní. ()

metylovice 

všechny recenze uživatele

Pokud se na tem film podívám nestranně, tak jedna *, ale vhledem k tomu, že ten humor je hodně ujetý a ke sledování se vážou bezva vzpomínky, je to nejvyšší hodnocení. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Pozor! Film není vhodný pro děti a mladistvé. A také pro lidi nad 35 let! Film nás zavede do naprosto stupidní akce, které předchází jen to nejhorší. 😀 Akce střídá akci a jedna je blbější než druhá. Připravte se na úžasnou muziku, která je i dnes legendou. Follow me! Některé hlášky a scény jsou vážně super! Příklad: "Musíme vymyslet něco, čím holky fakt oslníme" A pak ta scéna. 👍😂 Nehledejte v tom nic než humor. Poznámka: Doporučuji shlédnout s více lidmi. Doporučuji alespoň jednou všem ve věkové kategorii. Hvězdiček 3 ()

Freedie 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu buď dáte odpad a nebo prostě 4-5* protože jste na něm vyrostli + oceníte super muziku..patřím ( díky bohu ) na druhou kolej.. ()

blatouchm 

všechny recenze uživatele

Skvělej absurdní britskej humor. Celou absurdnost umocňuje to, že Perryho hraje baba. Z pohledu teenagera naprostá klasika, kterou musíte vidět. ()

Mirabony 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já tenhle film prostě žeru!!! Spousta skvelejch hlášek a hlavně hudby!!! Když sem ho viděl poprvé nasmal sem se tak moc že sem si ho pouštěl skoro každej týden. Když čtu zdejší hodnocení je jasný že každýmu tohle nesedlo, ale mě teda určitě jo!!! A vaše ksichty urážej mí zrcátko je naprostá legenda!!! ()

Holly_Molly 

všechny recenze uživatele

"Můžem na tu Ibizů??" Nebetyčná pitchovina, která je ale po strop narvaná kultovníma hláškama a scénama..Nic víc neni třeba dodávat. Záleží čistě na osobní preferenci každýho kdo na to bude koukat a i těm kdo nechce obětovávat svůj drahocenej čas by se dalo doporučit si najít aspoň sestřih hlášek na Youtube. "Pane, mrd dlužím vám." ()

roswell47 

všechny recenze uživatele

Dobre, toto je presne tá komédia ktorú každý zhejtí, pretože táto komédia je strašne cringe. Mhm, áno vôbec nechápem, toto je presne tá komédia ktorú si obľúbi každý puberťák, a aj dospelý. Je tu toľko veľa gagov, že som sa skoro pošťal od smiechu:). Tie hlášky, či v angline, alebo v češtine, stojá všetky za to. A dospelí herci ktorí tu stvárnili puberťákov, sú po pi**. A dabing v CZ je skvelý! Tie geniálne voicecracky ktoré Kevinov dabér stvárnil, sú snáď naj! Za mňa 9/10, vždy keď si ju pozriem sa smejem ako taká koza:). ()

Choco.Angie 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo dát 10 hvězd, tak tady je dám! Ano, je to srdcovka, ale je to geniální blbost. Na filmy se nerada dívám po 2. ale tohle jsem viděla tak 2000x! Baví mě to neskutečně. Hlášky si odříkávám s nimi! Skvělá hudba k tomu! Miluju! ()

Reklama

Reklama