Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

bernau84 

všechny recenze uživatele

mám mlhavý pocit že většina lidí tenhle film vůbec nepochopila , je jasný že když teenagery hrají čtyricetiletí herci a z toho je ješte jedna ženská tak to asi nebude typicky teen komedie a je jasný že už od začátku se tvůrci snaží o to co nejvíc přehánět v hnusotách , kecech a libidu. Především je to zdařilá odpověď na všechny romantický+colledge komedie pro mladé. Vede u mě scéna s beďary ta je nejvýživnější. A nejvtipnější na tomto filmu je paradoxně úvodní slogan na obalu : Smaží to tak až jim tečou vinyly!!! ()

towlee 

všechny recenze uživatele

Jasně je to totální pí****na, kterou musíte nenávidět a nebo milovat. Já to viděl poprvé ještě jako kluk na základce, kdy můj filmový vkus nebyl zas tak vytříbený, takže jsem si to holt milně zafixoval jako naprostej úlet a prdel místo jako urážku filmu a vkusu. No a tak nějak mi to zůstalo do dneška. Sorry ()

ra0474401 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak příšernej film, že jestli vám někdy něco fakt DOPORUČÍM, bude, abyste se na něj podívali ("...myslíš, že by jí vadilo moje hovínko? Mě by nevadilo její hovínko..."). abyste mi potvrdili, že je to fakt taková ptákovina, a že se nemýlím. ()

Rapollo 

všechny recenze uživatele

To je bezva úchylárna! Zprvu jsem myslel, že to nedokoukám, ale pak jsem zachytil jakýsi spodní proud, který mě uchopil za ploutve a unášel k pláži španělské Ibizy. Škoda, že idiotští producenti k DVD nedodali české titulky, protože puberťácký slang je opravdu těžko srozumitelný a český dabing jako obvykle stojí za ten předmět, který Perry vypustil do vody. Nicméně tenhle druh primitivního humoru ("This is SO UNFAIR!") je na rozdíl od amerických buranských komedií pořád ještě koukatelný, takže v žádném případě film nepatří do odpadu. Eyeball Paul čili Rhys Ifans je naprosto skvělý a ten střih, kdy si polonahá dívčina opírá ve spaní ruku o vršek Kevinova naběhlého bambusu, mě fakticky srazil do kolen. BTW Laura Fraser, která hraje jednu z ošklivek, je ve skutečnosti náramně pěkňoučká. /// Kevin má na tričku: "INDIVIDUAL", zatímco Perry: "INDIVIDUAL TOO"/// ()

Modano008 

všechny recenze uživatele

Film milovaný a nenáviděný zároveň. Film vyvolávající vlnu nechuti a opovržení. Ale já se ptám proč? Jediné slovo co může tento film charakterizovat je - nepochopený. Člověk který se podílel na tvorbě Červeného trpaslíka předci nemůže natočit tak špatný film. Dvojice totálních outsiderů toužících se stát špičkovými DJs se vydává za tímto snem na Ibizu, kde se setkají s děvčaty svých snů, se svým novým nejlepším kámošem Paulem Bulvou a kde se jejich sen splní. Scénář je jednoduchý ovšem dvojice Kevin a Perry tomu dávají osobitý styl, kterým zcela parodují všechny teenagerské rodinné komedie, navíc zasazené do tehdy "IN" taneční popkultury (kdo nebyl na Ibize jako by nebyl). Možná jen těch tělesných tekutin mohlo být méně. Když k tomu přidáme naprosto skvělý soundtrack s dílny Judge Julese s interprety jako Binary Finary, Signum atd., dostaneme komedii ke které se já osobně po čase vždy vrátím. 90 procent. ()

tulkas 

všechny recenze uživatele

Film který má více hodnocení než například Princezna Mononoke nemůže být odpadem, zvláště když se podíváte na polaritu hodnocení. Já na tomhle geniálním braku vyrostl. Celou střední jsme hláškovali a můžu říct že moje matka je taky pěkně vostrá svině a moje genialita nebyla světem objevena. ()

Mithal 

všechny recenze uživatele

Co říct k tomuto filmu... Všechny vtipné scény se točí okolo tří situací: postaví se jim, někdo je pozvrací, někdo jim sprostě nadává. Že to vlastně není vtipné? To říkejte tvůrcům. Jedinné plus na celém filmu jsem viděl v solidní hudbě a několika (zhruba 2) hláškách, které nebyly vysloveně trapné. ()

MasakrasS odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem si nepřipadal tak trapně a to jsou pouze sledoval film:-)) Vřele doporučuju si před filmem vypíchnout oči a nalíst do uší vosk. Film je ve všech ohledech tak neuvěřitelně trapnej nejen, že postavy jsou naprosto debilní, pubertální a jejich hlas vás nutí si poslat kulku hlavou, nejen že dialogy a příběh byl neuvěřitelně stupidní, ale nejvíc mě na filmu vadila ta ženská co hrála toho druhýho chudáka, NIKDY se mi nestalo že by mi to vadilo, ale u tohodle zážitku to byl vážně konec! ()

krisnguyen 

všechny recenze uživatele

budu upřímnej a řeknu, že ikdyž toto neni žadný skvost tak jsem se u toho tenkrat bavil a psong já bych schukal až ych pukal jsem si taky akou dobu broukal:-) ()

andre89 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím, že v celku to je nehorázná kravina :-) Pokud nejste fanoušci taneční muziky a nemáte rádi tvrdší humor , tak se raději na to ani nekoukejte. Málo kdo ví že před tímto filmem byl seriál Kevin and Perry , stejní herci , stejný humor. Ovšem daleko lepší zpracování. Odborníci i amatéři se shodují v jednom, nejlepší taneční soundtrack . ()

Fujin 

všechny recenze uživatele

Ultra sranec. Možná tu je pár scén k smíchu, ale kvůli převládající retardaci si je ztěží vybavíte. Na hranici totálního odpadu. Že Vám někdo řekl "Klub sráčů je kultovní", měl pravdu...je to kultovní sračka. ()

SoHai 

všechny recenze uživatele

Filmy, jako je Klub sráčů, si nepouštím proto, abych tam našel nějakou úvahu, či hluboký děj - žádný tam není. Pouštím si to proto, abych si odpočinul, zasmál se a uvolnil se - to je vše, co od filmů s názvem "komedie" čekám a vyžaduji a co tento film také splnil a po několikerém shlédnutí musím konstatovat, že tento film je skvělá parodie na náctileté a filmy o nich. Dokonalý film s krásným velšským přízvukem Rhyse Ifanse. ()

burg odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal v historii odpad!, pak se musím všem odpadům omluvit. Na TUHLE sračku opravdu nic nemá!!! ()

hlavi odpad!

všechny recenze uživatele

Na doporučení známého (stihl ho spravedlivý trest) jsem si pustil tuhle brakózní vykopávku a zcela jednoznačně usoudil, že již nikdy více tak fatální chybu neudělám. Totálně kreténská filmová hanba o dvou nickách, chlápkovi, kterej přijímá tekutiny okem, protkaná nechutnými scénami, kdy je divák seznámen se špatnou pletí hlavních postav a výkalem, který pronásleduje jeho debilního majitele (či trousitele). Výtah se mi definitvně zvedl do posledního patra v té chvíli, kdy jsem zjistil, že jednoho z těch humusáků hrála žena. ()

Reklama

Reklama