Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

nihiliste odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto odporný, nechutný a negativním způsobem šokující film, jehož "humor" byl otřesným zážitkem. Jedinou hvězdičku bych dal za perfektní soundtrack nabitý peckami elektronické hudby, ale to je opravdu dost málo. ()

pokerdragon1 

všechny recenze uživatele

Skvost mezi skvosty.Speciální film o dvou retardech, který si splní svůj sen a stanou se DJskýmy hvězdamy.Tenhle film rozhodně neni pro intelektuály.Je pro lidi kteří mají v oblibě trapné momenty.Když sem viděl film prvně začátek se mi nějak extra nelíbil vypadalo to jako nějaká historická kravina, ale jakmile slečna katovi začala stimulovat mužský pohlavní orgán, věděl sem, že mě tenhle film dostane do kolen a taky že jo.Například scénka s hovnem je prostě kultovní.Miluju tyhle filmy a tento snímek dodnes patří k mím nejoblibenějším , ale jak říkám nic pro intelektuály.A navíc vynikajíci soundrack k filmu Follow me, který dodnes patří k tomu nejlepšímu co disco nabízí a navíc se dodnes hraje na diskotékách.Výc už není třeba co dodat.10/10 ()

Foltin 

všechny recenze uživatele

Větší kravinu člověk najde jen stěží, ale stejně nějaký "fórky" byli super. Jenže tento film se dá definovat jedním slovem - Blbost. Už nikdy víc! ()

Kajuga 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za část hudby. Je to tak blbý, že se jeden od toho nedokáže odpoutat. To by možná bylo na druhou hvězdu. ()

ronin zabak odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina. Pro lidi s nižši mentalitou. Herci s mizivou mentalitou, záchodový americký humor. Přehrávání, nelogické chování, idiocismus, nuda, šílenství. ()

waldstein 

všechny recenze uživatele

film roku VŠ kolejí v ČB v letech 2000-2002...a nekonečné hospodské debaty o tom, zda-li zpívaj: "já bych šukal a bych Pukal" nebo "já bych šukal až bych Kukal" a plovajzník nás prohání pokaždé když jsme u moře ()

bratr_jezek odpad!

všechny recenze uživatele

Nic jiného se od toho ani nedá čekat - škoda, že neexistuje ještě horší hodnocení, totální propadák pohřbívající žánr komedie do útrob pekla. Téma otřepané jako ponožky - dva "oškliví" panicové si to chtějí užít a o své panictví přijít, samozřejmě s nějakou krásnou dívkou. Jdete do kina (či vsunete DVD) a tam se Vám snaží nalhat, že: 1) kde jinde prorazit než jako autor písně (takovou hitovku, co vytvoří naši hrdinové nemohl nikdo myslet vážně, to už není ani vtipné, to pouštět místo eutanásie, zabere to rychleji) 2) kluci přece holkám imponují, machrují před nimi atd. - o tyto dva by si nikdo neopřel kolo, jsou schopni si tak akorát vymáčknout uher nebo provést velkou potřebu do vody tak, že se jim to málem stane osudným - a vy slyšíte, že se někdo v kině směje (asi zoufalstvím, kolik vyhodil za lístky), v případě DVD jen smutně skřípe disk v mechanice, ani on to není schopen přehrát dál 3) hoši samozřejmě zaskórují - tak proč vlastně celou dobu postavu jednoho hraje žena v převleku? Je to záměr nebo druhého "oškliváka" prostě nikdo nechtěl hrát 4) humor - nedostavil se ani při čtení závěrečných titulků ()

WhiteDevill 

všechny recenze uživatele

Je to blbý,strašně nechutný,odporný,ALE-i přesto jsem se u toho dokázala zasmát...Takže dávám 2 hvězdy...Navíc ten song je chytlavej a v originále nezní tak pitomě jako v češtině :) ()

Chenile 

všechny recenze uživatele

Tento film je predevsim pro fanousky TRANCE music... z tohoto hlediska ma tento film absolutne nejlepsi Soundrack vsech dob... kdyz k tomu pridam hodne velice dobrych gagu... pro me jasny plny pocet.. ale chapu ze moc fanousku si to nenajde.. P.S. mozna malo kdo vi, ze postavu Perryho vyborne zahrala HERECKA Kathy Burke ()

missteeque 

všechny recenze uživatele

Kathy Burke jako trochu retardovaný puboš je dokonalá, taky Enfield nemá chybu, musíte se smát už jen tomu jak vypadají, některé hlášky jsou super, některé ale zas tak moc ne a chvílemi je to úplná hovadina. Každý ať si udělá názor, ale do koše bych to neházela... ()

bobeczech odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle debilitu bych nenutil koukat ani svého největšího nepřítele. Celých 4920 sekund je utrpení, pustit si dobrovolně tenhle ,,film" je jako stoupnout si doprostřed D1, velmi špatný nápad. ()

eoj 

všechny recenze uživatele

Tento film mi způsoboval téměř fyzickou bolest. Jen totální únava, po techno párty :) mi zabránila film vypnout, většinou jsem byl ale otočený obličejem od TV. A to už je to asi víc než dekáda a ještě jsem nebyl takovej morous jako dneska. ()

J.MacReady odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, že filmy dokážou vyvolat i tak zásadně záporné emoce jako znechucení a pocit trapnosti...dokoukat tenhle kousek mi dalo celkem práci a netuším co k tomu víc říct...asi mi to nestojí ani za tu energii napsat delší komentář. ()

Reklama

Reklama