Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

zagro 

všechny recenze uživatele

Rozporuplný film, kde jsou lidi schopni udělit nula bodou a stejně tak jej vynést do výšin. V tomto případě se budu blížit k té druhé skupince, protože takhle originálně ujetou komedii asi jen tak znovu neuvidíme. Perfektní hudba, skvělí herci (samozřejmě každý ví, že Perryho hraje Kathy Burke), originální hlášky (Maminka vás volá, hoši. Spěchejte, je to pěkně vostrá svině), no prostě 8/10 jak nic a možná by se dalo i přitlačit. Jediný co mě na tomhle filmu pokaždé štve je scéna s uhrama, tu doopravdy nemusím. Asi jsem málo HC. Každopádně za takhle svoje vysoké hodnocení se nestydím, protože já nejsem žádnej tvůj votrok a můžu si hodnotit jak chci :) ()

Cryitious 

všechny recenze uživatele

Nelze tady očekávat, nějaký filmový zážitek z promyšleného scénáře atd. Je to crazy komedie, kterou nesnášíte nebo milujete, já patřím do té druhé kategorie. Když jsem film viděl poprvé musel jsem ho druhý den pouštět znovu, protože tolik vydařených hlášek má málokterá ujetá komedie a i když nejsem příznivcem dabingu, tak tady stojí zato vidět dabovanou verzi. Kdyby nebylo některých slabších míst, tak dávám 110%, alespoň v dané kategorii. Dj Bulva (Rhys Ifans) je fenomenální. ()

JWK 

všechny recenze uživatele

Veledílo, které trapnost, vulgaritu a ubohost povyšuje na umění... Strhující životní příběh o zrození největších legend elektronické hudby dějin lidstva... okořeněný notnou dávkou skvělé hudby, sexu, blitek a extrementů... nesmrtelná klasika... ENJOY ! ()

Gnukleus 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná, místy nechutná komedie s opravdu SUPER SOUNDRACKEM ! Celkem bych neočekával extra dílo, jenom humor ;) ()

MichalHavros 

všechny recenze uživatele

Zajímavá, švihlá a retardovaná komedie s dvěma naprosto švihlími herci a nulovým dějem.. :) mě se to líbilo, smál jsem se.. 4* ()

Beliel 

všechny recenze uživatele

Nebýt kvalitního pozadí v podobě muziky tak film je naprostá sračka. Úplně o ničem. Příběh, který je tuctový a vysněný je založen na nechutných prasárnách, kterým se snad ani nejde smát, i když pár dobrých fórů by se našlo. Jedna hvězda za muziku. ()

pankito 

všechny recenze uživatele

Jedinou větu, kterou jsem si odnesl z tohoto snímku, je jejich píseň: JÁ BYCH ŠUKAL, AŽ BYCH PUKAL..KOZY, VOZY... ()

Hidan 

všechny recenze uživatele

Každý by chtěl být světový dýdžej, ale jen málo lidí do toho dá fakt srdíčko, jako Kevin a Perry <3 Hodnotím to 9/11. ()

rainbof 

všechny recenze uživatele

Film pro pamětníky :) Genderově vyhraněný film pro pubertální a čerstvě postpubertální mužskou většinu :). ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Kultovní film, který patří k tomu nejhoršímu, co kdy kdo natočil :D je to tak neuvěřitelně strašné po všech stránkách, až je to geniální. ()

Michal.Sever 

všechny recenze uživatele

První věc: mám rád přirozený humor a musim věřit hercům, že to jsou prostě opravdu idioti - Kevin a Perry to splňují na 100%. Hraný humor - trapárny typu Tele Tele, apod. opravdu nesnášim. Druhá věc: famózní hudba a nejlepší co jsem kdy ve filmu slyšel. Třetí věc: nechutnosti prostě přecházim a neřešim - osobně mám problém jenom s beďarama :) Nemůžu prostě dát méně než 5* Pěkněj párek čůráků...to jsme :D ()

panfilmu 

všechny recenze uživatele

No dobře, chápu všechny, kteří tento snímek ohodnotili známkou ODPAD, ale já nemůžu, ten film, byl prostě tak ujetej, že se mi nemohl nelíbit. Poul Bulva, byl naprosto famozní idiot a ty dva kamarádský kreténi, to byli pacienti na druhou. Byla to zábavná fraška, ten kdo se nebere moc vážně a chce se dobře pobavit, by se určitě měl kouknout. ()

ketie 

všechny recenze uživatele

Proč u těchto typů filmů musejí být tak nechutný scény? A proč se vůbec tyhle filmy točí? Vysvětlí mi to někdo, vždyť to není ani vtipný! Já to fakt nechápu - a to mě třeba parodie na 300: bitva u Thermopyl celkem bavila ()

Reklama

Reklama