Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tohle vzešlo z konzervativní Anglie….? Přehlídka fekálních výstupů, proto kdybych to bral čistě z pohledu znechucení, tak nemůžu celý film jednoznačně zatratit. A jsem zcela přesvědčený, že o nic víc než sarkastickou provokaci v tomto případě ani nešlo. Tím spíš mě celkem děsí představa člověka, co si takovým dílem s vážnou tváří vytapetuje svůj dospívajícími hormony zahlcený pokoj (určitě se tací najdou). Naštěstí to není jen o beďarech a zvratcích, byť bez toho by stopáž zřejmě lezla do středometrážních hodnot. Milovník taneční muziky si přijde na své, což tvrdím bez jakékoli ironie. Hudba je všudypřítomná, byť nejsem zrovna expertem v tomto žánru a těžko soudím, zda Ed Bye pouští progresivní kusy či jen kýčovitý odvar, hudební stránka dodává alespoň nápaditost a neurazí. Na rozdíl od obsahu, i když ani ten mě vlastně neurazil. Chce to nadhled, když už do toho náhodou (nechápu vás stejně jako sebe ) vrazíte čas… ()

Nazghul odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je největší stupidita, co kdy kdo mohl natočit! Po deseti minutách jsem to musel vypnout! Možná si řeknete, proč to vůbec hodnotím, když jsem to neviděl celé. Protože tento film je zdraví škodlivý a musí se na něj upozornit! ()

Janek odpad!

všechny recenze uživatele

Použil bych mnoho nadávek, ale žádná by nevystihla úroveň tohoto "kultovního" snímku. Vše bylo vyřčeno. Distributor změnil název celkem chytře, ale měl ho změnit na "Nejdebilnější film, který byl kdy natočen". Ed Bye Sucks - 0% ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Na téhle sračce nejhrubšího zrna mě zaujaly dvě věci. Zaprvé kvalita filmu, která se vymyká chápání normálního smrtelníka, a DJ Bulva, konzumující chlast velmi svérázným způsobem. Ten záběr mi prostě utkvěl v hlavě a právě díky němu necítím ke sráčům tak silný odpor jako většina ostatních. ()

Peetas odpad!

všechny recenze uživatele

2 hlavní hrdinové - teenageři, jednoho hraje 40-ti letý chlap, druhého 40-ti letá ženská, to vše doplněno špatným scénářem, není co víc dodat, prostě hrůza. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si mě získal hned již během prvních minut. Už jen ta představa, že dva nablblé náctileté kluky hrají třicátníci z nichž jedna je žena.... Jedna z nejlepších komedií, co jsem viděl, spousta skvělých scén, z nichž cituji dodnes a často, naprosto úžasný Rhys Ifans a hromada vymazlených postav (rodiče zrzavého chlupa vládnou, hlavně jedno matka co je opravdu pěkně ostrá svině). A výčet kvalit korunuje opravdu skvělá hudba. Ano, i outsideři mají své problémy, proč jim nevěnovat jeden úžasný film. Máte-li rádi demencí načáchlý stupidní humor, nemůžete si vybrat lepší film. Pokud to, že mám tento film opravdu velice rád (a je mi přes třicet) znamená, že jsem slaboduchý dement bez smyslu pro humor, budu na to jen a jen hrdý :-). ()

Exkvizitor odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem svědkem projekce řady neuvěřitelně příšerných filmů - ale tento je jejich bezkonkurenčním králem. Kdo neviděl, neuvěří. ()

Jenda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to trapné, nevtipné, hloupé, hnusné a dost nechutné. Co je to?...............................Klub sráčů Děkuju bohu, že jsem se na tento paskvil díval jen s bratrem. Kdyby třeba s celou rodinou, propadl bych se studem za toto do země ()

902 10 

všechny recenze uživatele

kevin & perry go large si sice tvari jako film, ve skutecnosti to je domaci video chovancu jedlickova ustavu z ozdravneho pobytu na ukrajine, plne nevkusu a obscenich hereckych vykonu. na prelomu milenia bylo v mode jezdit parit na ibizu, takze byli hlasy slintajicich dementu pozdeji predabovany osazenstvem spolku pratel helia a pribeh zasazen na baleary. dj sysel k tomu vsemu za hodinu na sve kourici 386 stvoril nudny trancik, za ktery shovivave udeluji hvezdu. ti z vas, kteri se smeji posmrtnym prdum a konske erekci, si muzou pro klid v dusi pridat jeste jednu. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Ujetý humor, legendární hlášky a duo tragédů, kteří chtějí za každou cenu skórovat. Toto všechno činí z tohoto díla časem prověřenou "guilty pleasure" záležitost, kterou budete buď milovat nebo nenávidět. Nic mezitím zde zkrátka neexistuje! „Sorry, girls, no monsters. Beautiful people can pass, but monsters... no. Do you understand? Look, your faces... ugh!... offend my mirror.“ ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším komedie, kde si nasadí extra debilní herce a sázejí na nechutnosti v mínění, že je to vtipné. A to jsem myslel, že to tak hrozné nebude... Opravdu trapný film. ()

sarume 

všechny recenze uživatele

Taky jsem na druhe straně toho pomyslného břehu:) Zjistila jsem si. že představitelé jsou již ve věku, kdy by mohli mít doma nějakého takového puberťáka a tak třeba zatoužili zcela zparodovat jejich životní styl . a to se jim opravdu povedlo:) Takže si myslím, že je to jen o nepochopení toho co chhtěli tvůrci říct. Mě asi hodně oslovila scéna s rudnutím:) To jsem málem umřela smíchy. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Geniální jsou občas ksichty hlavních protagonistů a jejich song Kozy Kozy - jinak je to trapné, přehnané, fekální humor v nejhorším slova smyslu. 4/10 ()

Reklama

Reklama