Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tomuto snímku vyhýbal a když už nastal okamžik, byl jsem připraven na dva dementní puberťáky, nevkusné vtipy a paraztování na úspěchu jiných. Není to nějak zásadní komediální kousek, ale má své chvíle. ()

Mononoke. odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus který mě urážel od začátku do konce...stydim že zastupuju živočišný druh který točí takovej odpad, protože tohle by vážně natočila a nazpívala (uuuuhhh kozy jako vozy) i opice. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Já bych šukal až bych pukal , už mi to leze až nosem hrůza byla to kravina nic dosebe to nemelo dej naprd scénář pro debily rezie 5tileteho psychopata. ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Opravdu to nebylo moc vtipný, vlastně skorem vůbec, i když pár mírně vtipnejch okamžiků by se našlo... Ať ale chci nebo ne, musím scénáři přiznat vcelku stylové stylizované zmapování vztahu mezi rodičem a agresivním puberťákem, a reakcí rodičů na něj (a vztahu rodičů), takhle to nějak u nás doma v nadsázce máme v řadě ohledů s mladším synem, respektive takhle to vidím já ze své pozice otce. To všechno dohromady by opravňovalo k hodnocení 1 nebo dokonce možná 1,5/5, ale pak přišly "vrcholy filmu", kde je stylizace a stylovost pryč a zůstává jen totální humus a ubohost, nad scénami s plovoucím exkrementem pozřeným hlavním hrdinou, vymačkáváním beďárů hlavních hrdinek a mohutným zvracením několika hrdinů vedlejších mohou plesat opravdu jen blahoslavení, chudí duchem. Českou verzi (výjimečně) lze pochválit za dabing (hlavní postavy jsou namluvené stylem, který celý film posouvá na úroveň mírné fantasmagorie plně korespondující se vcelku výstižným anglickými titulem), českého distributora pak zkopat do kulata za dementní náhradu názvu něčím "atraktivnějším". Závěrečná pointa se nese zcela v duchu předchozího (a je proto velmi dobře předvídatelná), ale výše uvedené prezentaci pokladů lidského vyměšování (kde snad schází pouze jeden produkt, který jsem, upřímně řečeno očekával a byl na něj zvědavý) se naštěstí nevyrovná, takže odpadní hodnocení zůstalo pro tentokrát skryto. ()

Pegas1632 odpad!

všechny recenze uživatele

větši sračku sem hodně dlouho neviděla - opravdu sem chtěla vydržet celej film ale přiznám se, nemám na to koule. Hrozny dialogy, přišerni herci, dementní scénář. Trapnost která děti možná zaujme, ale běžnýho diváka zabije. ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Ale co po tom, teen komedie já dost můžu, na tohle se vážně nedalo dívat. Nechutné dialogy,odporní herci....a hlavně strašná muzika. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ešte podradnejšie ako ostatné komédie tohto typu ( napr. by som tu zaradil také snímky ako sériu SCARY MOVIE ). Spústa nevtipných vtipov. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 18 (CZ) - Film jako takový nemá cenu dlouho rozebírat, protože to je hrozná sračka :)) Už před cca 12 lety, kdy to mé oči spatřily prvně, jsem valil bulvy a říkal si "WTF is that"? Opravdu to je jeden z nejstupidnějších a nejtrapnějších filmů ve Vesmíru. ALE! Já jsem fanda disco hudby a tu hodnotím jako velmi dobrou. Takže díky soundtracku nakonec "filmu" (schválně jsem dal slovo film do uvozovek, protože to je trága) přiděluji těsných 30%. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Celý štab od scenáristy po režisérah(herce nevyjímaje) by se mohl nebo měl nazvat jako jejich film tedy Klub sráčů! ()

bloom odpad!

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že nejhorší teenagerská a dost možná nejhorší komedie všech dob, musí vzniknout v zemi, jejíž komedie měly vždy nejvyšší úroveň. Jeden můj kamarád má k tomuto filmu zvláštní vzpomínku. Jel na nějakou dlouhou výpravu autobusem a tam jim to pustili. Po prvních sekundách byli všichni cestující (věk věšinou 50+) natěšeni na historický snímek, každopádně dialogy jim brzy zchladily hlavu a řidič to musel po 20 minutách vypnout. Doma pak nakonec vynadal dceři, po které chtěl na cestu s sebou "nějakou veselohru". Každopádně tvůrci by měli být obžalováni za prznění úcty anglického humoru. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Už ani nespočítám, kolikrát jsem to jako mladej viděl. ANO, je to dementní, ANO, je to trapný. Ale co si pamatuji, já se u toho královsky bavil. 3*+1* za osobní dojem. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak jsem tomuhle mohl dát 3 hvězdy. Asi jsem tehdy nebyl při smyslech, či jsem naopak byl při smyslech až moc a nyní jsem dětské smyslnosti odrostl. Těžko nyní soudit, pozdě bycha honiti a horko těžko odzapamatovat tenhle film. Tedy on to není až příliš film, spíš směsice pokusů zaujmout diváka všelijakými bláznovinami a nechutnostmi s tím, že sem tam se nějaký ten vtípek povede. Bohužel 82 minut je na celkovou absenci nějakého pořádného útoku na bránici příliš. V dnešní, snad už neaktuální vůči tomuto filmu, době bych to snad doporučil jen těm, kteří to tehdy viděli ve svých pubertálních letech a z nostalgie se zasmát, co jsme jako mladí byli schopni vytrpět. Všem ostatním bych radil se tomuto filmu vyhnout. ()

depony odpad!

všechny recenze uživatele

zoufalý snímek se snahou pobavit a rozesmát diváka, který je na tom s inteligencí na štíru. Vulgární, nechutný, trapný film. Škoda filmové pásky! ()

Francik odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, na které jsem musel koukat na vícekrát. Dokonce asi na 6x. Otřesný filmový zážitek, který mě, je-li někým chválen nutí dotyčného psychoanalizovat. Přejme si co nejméně takových símků. :-) ()

Reklama

Reklama