Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Ó můj BOŽE ! ! ! Na tohle, že dal někdo peníze. Tohle, že se někomu líbí. Na tenhle skvost jsem narazil ještě na zíkladce, a "znoviobjevil" teď. Nedá mi to, a podělím se o svůj názor. Žena ve svých čtyřiceti, hrajíc demnta žeroucího hovna? Podívejte se ne začátek méhpo komentu. Mluví za vše... První, a zatím jediný film, který mi doopravdy zvedl žaludek.TOTO JE ODPORNÁ SRAČKA! ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Na hvězdičku to nevytáh ani Paul Bulva, jenž byl parafrází na Paula Oakenfolda. Je až neuvěřitelně k nasrání, co si někdo dovolí k taneční scéně!!! ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slizký, umastený a ztoporený výstrek. Je to desná uchylná sračka, ktorá sa nehraje na nič než je. A tá úprimnosť sa mi páči na Klube sračov. Rhyp Ifans geniálny. A pri pesničke "ja bych šukal až bych kukal" (z videoklipom)-v závere som doslova umieral.***Opáčko nutné! Pri niektorých scenách človek zomiera-to nehovorím o konci! ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Tak já moc nevím, jak Sráče hodnotit, protože na jednu stranu je to naprostý odpad, na stranu druhou jde o bezkonkurenční klenot výplachových filmů! "Já bych šukal, až bych pukal... kozyyy..." ()

sta odpad!

všechny recenze uživatele

Gratuluji: tomuhle snímku se nezdráhám dát nálepku absolutně nejhorší "film" v dějinách kinemaografie. Asi mám film (obecně) až moc rád, takže tohle dílo bych filmem snad ani nenazýval. Prostě hloupost x kravina to celé na nekonečnou. A co je nejhorší - český distribuční název, jenž připomíná (asi ne náhodou) jeden Fincherův film (což je víc než zavádějící). ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Paul Bulva na plac!!!! Kozy, kozy...když chceš být nebo alespoň vědět, co je to slovo out, pak si myslím není lepší příklad než tahle komedie. Lépe řečeno nechutná komedie, ještě lépe velmi nechutná komedie a úplně nejlépe zvrhlá a nechutná komedie. Ale co, je to fakt sranda. Pravda je ale ta, že už je to nějaký ten pátek zpátky, co jsem to viděl, tak je dost možné, že by mi to nyní přišlo jako zvrhlá a nechutná tragedie...těžko říct. ()

Mr. Filuta odpad!

všechny recenze uživatele

Bez nadsázky tohle identifikuji jako naprosto nehorší film, co jsem kdy viděl. Je to tak zvrácené a špatné, že jsem od toho nedokázal odtrhnout oči - čímž se tenhle paskvil naprosto diverzifikuje od sraček podobných. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Musim se smát nad tim, jak 70% lidí tady píše, že je to strašně trapný, a ubohý, a nechutný, a přitom se tomu každej druhej z vás blbců směje ještě hodinu po filmu. Stejně jako já, můžu na to kouknout 30x, a bude to furt prdel. Nebuďte zas takový konzervativní suchaři ... ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutná, trapná a špatně natočená fraška, která se snaží být celovečerním filmem. Nejenže jsem se vůbec nesmál, ale dokonce jsem se párkrát málem pozvracel. Všem zúčastněným bych doporučil najít si jiné povolání. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší dobrý-zlý film, ktorý som prvýkrát videl ako malý šrac takmer bez vkusu, a vďaka tomu sa na to nedokážem pozerať kritickým okom. Je to proste sranda a moje najväčšie guilty pleasure :) ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? Pouze asi 2x jsem se pousmála. Takové podivné experimentování s diváky fakt nemusím. Holt, mám hranice vkusu stanovené jinak než tvůrci tohoto skvostu a taky mi už dávno není 14 let. ()

decouble odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopim, jak se to někomu může líbit. Scéna, ve které hrdina ve vodě spolkne svůj exkrement, je asi ta nejubožejší filmová bída ze všech, a to nemluvím o mačkání beďarů a scéně, kdy jsou hrdinové tragicky pobliti, přičemž režisér v této sekvenci navíc hraje na smutnou notu. Nerad používám vulgarismy, ale tady se nedá použít jiné slovo než SRAČKA! A nezachrání to ani skvělý Rhys Ifans jako DJ Bulva. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

vedel som, že ten film bude sračka (hrozné recenzie, snáď vo všetkých periodikách), ale že až taká? klub sráčov je prvá komédia u ktorej sa mi bolo zle od žalúdka (vytláčanie "jebákov" - znie to drsne, ale ešte hnusnejšie to vyzerá), je to prvá komédia u ktorej mi boli hlavní hrdinovia od začiatku do konca absolútne nesympatický (už ste videli aby puberťákov hrali 30 ročný chlap a žena?), je to komédia u ktorej som sa skoro vôbec nezasmial (ale počas celého filmu som sa cítil trapne, asi preto že som sa na to pozeral). potrebujete ešte viac varovaní? ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Je to také zlé, také choré, také nesympatické, také úbohé. Ťažko objektívne ohodnotiť tento skvost. Je to také blbé a zlé a samo seba ponižujúce až to je sranda takých rozmerov že som skoro pukol od smiechu. Tínedžerská komédia s nenormálnym hereckým obsadením. Kevin a Perry sú pošukovia toho najväčšieho kalibru. Takýmto filmom sa dáva zvyčajne odpad! No musel som sa krotiť aby som nestrelil 5 hviezd ()

Reklama

Reklama