Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to celé strašně idiotské a nechutné, ale kdybych řekl, že se mi to nelíbilo, tak bych kecal. Ono to je opravdu místy celkem zábavné a u něčeho jsem se smál i nahlas, avšak hlavně kvůli tomu, jak idiotské (samozřejmě záměrně) to bylo. Sice je tu hromada nechutných a trapných scén, ale taky je tu hromada těch vtipných a vzhledem k tomu, že to u mě nakonec zanechalo spíš pozitivní dojem než negativní, tak to vlastně špatné nebylo. Ale ten film právoplatně rozdělil diváky na dvě skupiny - jedni to milují, druzí to nenávidějí a není se čemu divit, ten styl humoru, co tady je, prostě není pro každého. Já jsem tak někde uprostřed. Dal bych jenom lepší 2*, ale ta muzika je tady tak dobrá, že to nakonec na tu slabé 3* vytáhne. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

No do hajzlu ! Ne tam vlastně ne, tam už je punk ! Tak kam ? do moře, jasně vychcat se do moře je základ. Fuj doufám že tohle nečtou rodiče ! protože některé matky sou pěkně vostrý svině ! LOL...Nejgeniálnější komedie, ani po asi 5. ? 6. skouknutí neomrzí. Tolik nálože geniality a zároveň debility vedle sebe už asi nikdo neposkládá. Viděl sem jen a jen dabovanou verzi a musím říct že ani samotný mrazík se tomuhle vrcholu českýho dubingu nevyrovná. Jak už z celkového hodnocení vyplývá, tak film není rozhodně pro každýho, preš ten pomyslný práh nechutností a demence se dokáže povznést málokdo, dalo by se říct že film je pouze pro vyvolené, v případě nepřekročení vás čeká pouze utrpení v opačném případě vás čeká skvělá komedie s náloží skvělé taneční hudby ! která si dělá prdel snad i sama ze sebe. Těch hlášek, některý už mě baví i dokonce několik let, ano je tu i pár trapností, ale co nikdo nejsme dokonalý. Tak a teď si přiznejte kdo dal odpad! jen proto že je posranej tomu dát víc, aby si náhodou normoši nemysleli že ste divný ! Proč sem dal 5* ? protože nuznáááávááám konvenční styly v hodnocení ! ! ! ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Nikdy už neuvidím tak geniálnu pí*ovinu. Tento film sa nedá ohodnotiť. Je to taká hrozná sračka ale zároveň je to komediálna bomba. odpad! alebo 5* ? Diskutabilné... ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Parodie dospívající mládeže s typem humoru, který mi není až tak blízký. Trápení Kevina alias Zrzavého Chlupa (Harry Enfield) a jeho kamaráda Perryho alias Tragéda (Kathy Burke) s jejich odmítáním rodičovské autority, hledáním dívek ke zbavení panictví a plněním svých největších snů na poli hudebním. A tak je tu cesta na Ibizu. Z dalších rolí démonický DJ Paul Bulva (Rhys Ifans), dívky jejich snů Candice (Laura Fraser) a Gemma (Tabitha Wady), a Kevinovi starostliví rodiče (James Fleet a Louisa Rix). Parodie má několik slibně se rozvíjejících scén, ale celkově jde o humor příliš přízemní. Ale i takové dílo má své místo na světě a houfy obdivovatelů. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ta pátá hvězdička visí ve vzduchu, ale je to prostě tak neskutečná sračka, že nemůžu (podobně jako u New Kids Turbo - stejná demence) přitlačit. Je to ale taky neuvěřitelně vtipná věc, které se s ničím nesere a i poněkolikáté zaručeně baví. Český dabing je skvělý, to víme. Tady je geniální, protože jak Kevin tak Perry jsou tak perfektně namluvení, že je to snad lepší, než originál. Nejde mi do hlavy, co se na tom komu nelíbí. Pro mě je to dokonalá zábava. 90% ()

ic 

všechny recenze uživatele

zeptala se mě moje milá fena zdalipak vím o čem ta komedie byla a na tohle ti odpovím že mi to bylo hnedka jasný zahyne oběť nevinná a i když měli efekty krásný řekl bych, že to byla píčovina sorry, ale fakt ()

fars 

všechny recenze uživatele

Ani nevim proc davam i tu jednu *,asi mam nejaky tolerantni tyden. Snesu hodne uletaren, ale tohle je uz fakt moc, opovrzenihodna sracka. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Plně souhlasím s drtivou většinou. Film nechutný od začátku až do konce. Ale budu upřímný...nejsem pokrytec. Sám jsem hodně dlouho odolával a něco takového nechtěl mému zraku zhýčkanému filmovými klenoty dopřát.:-) Nakonec jsem podlehl a musím říct, že po deseti pivech jsem se u toho řehtal od začátku do konce. Čili pro vypnutí a totální výplach mozku naprosto ideální.:-) ()

Davosh odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol všeho. Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Nikdy nepochopím, co na něm děcka ze základky vždycky viděly. ()

DominikV odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný, nevkusný, blbý, pitomý.... a ještě ke všemu neposlouchám disco (nebo to, co se na nynějších discotékách hraje). ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

:D) po každém dalším shlédnutí svůj názor zas a znovu měním :)) ale zasmát se zasměji pořád. :)) Kathy Burke alias Perry - no páni! ()

Reklama

Reklama