Reklama

Reklama

Hurikán smrti

  • Česko Zběsilá bouře (více)
Trailer

Jeden ze známých principů říká: „Myšlenka nemožnosti pohromy často vede právě ke katastrofě." Jeho platnost se potvrdí v případě experimentů s novým typem udržitelné energie, které se vymknou kontrole a v podobě nepřirozeně silné bouře začnou ohrožovat nejen pobřeží Spojených států, ale i celou Severní Ameriku. Tuto oblast sužuje série hurikánů a kdo se před nimi neukryje do bezpečí, ten to má spočítané. Středoškolský učitel přírodních věd Nathan Sims (Casper Van Dien) se ocitne přímo v centru událostí. Musí dostat svou ženu a syna do bezpečí dříve, než se hurikány spojí a vytvoří tzv. „hyperkán", bouři dost silnou na to, aby z mapy vymazala celé Spojené státy. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem z toho dvě minuty, pak se má levá hemisféra začala vztekle prát s pravou a obě pokřikovaly, že tentokrát to na těch pět minut informačního rychloposuvu teda jako nebude. Ono dávat filmům společnosti Asylum cokoliv jiného, než odpad, je už z principu její existence něco absurdního. Ale zase tam mají retardovaný tornádo, na který střílí lejzrem, nebo tak něco. Blueegheeehehehe.... ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

99,8% komentařů které píšu se věnují filmu pod který je píšu. Tady ale udělám výjimku, a napíšu něco ze života, co se mírně přibližuje tomuhle skvostu.... To jsem si takhle koupil polovinu velikého melouna. Byl opravdu veliký, ta polovina měla třeba 6 kilo. Jelikož jsem měl hlad a taky chuť, začal jsem jíst a za nějakou dobu (cca hodinu,možná déle ) jsem ho spořádal. Už v polovině mě začalo značně škrundat v bříšku, ale nezalekl jsem se toho. Po dojedeni těch kil červené sladké vody jsem pěkně mazal na hajzl a tam jsem všechno vychcal prdelí, trvalo mi to asi 10 minut. První myšlenky, když to ze mě litalo byli.. ,ty jo to mě ten meloun krásně procistil, to je paráda. Ale jak jsem tak seděl na tom hajzlu, začal jsem přemýšlet nad tím, co by se stalo, kdybych si koupil toho melouna celého a jedl bych bez přestání i na tom hajzlu... Slušně psáno, by se ze mě stal na hodinu průtokový drtič a ohřívač ovoce. Takže zkušenost by byla zajímavá, ale jinak by se člověk topil 2 hodiny ve sračkách. Stejně jako u tohohle filmu. :) Za mě 2% ()

Reklama

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Nedal sem na varování jménem Casper Van Dien a na film se podíval.. Lidi.. nedělejte to.. Scénáristova poslední práce před tímto počinem bylo asi vymýšlení dialogů pro Pavla Poulíčka do tv pořadu Kolotoč a ani tam moc dobrou práci neodvedl. A ke všemu bych řekl že jeho práce má klesající tendenci. Ohledně hereckých výkonů, logiky a dalších věcí radši mluvit ani nebudu.. U některých filmu si říkám, že už se na ně nikdy nepodívám, ale tady u toho doufám, že už se na něho nikdy nepodívám.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tolik světů a tak málo času......... Jak mám hodnotit Asylum? Práci, kterou od nich čekám nikdy neuvidím. Jejich příběhy mají nádherný scénář, ale to je vše. Jo, někdy se povedou i herci a ozvučení. To už je dost kladů. nebo ne, A ikdyž natáčejí snímky hluboko pod úroveň Hollywoodu, přesto jejich odpočinkové filmy neustále vyhledávám. CITÁT - Nechápu v čem je problém........ Tento příběh nějak moc neodbočuje z Asylumnormalu, jen ti herci se tentokrát nepovedli a jedna hvězda je spíše za scénář. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty woe. Jenom jsem u Sharknada ty tragédy z Asylum pochválil a jako by mě slyšeli, tak okamžitě vyrukovali s touhle hyper sračkou s Casperem Van Dienem který je téměř vždy zárukou kvalitního zážitku. No přiznám se bez mučení nezvládnul jsem to vypnul jsem to v půlce. Mám velkou výdrž a občas dostanu až zvrácenou chuť na nějaký opravdu špatný film, ale toto se prostě nedalo fakt ne... Ps ještě jedna poznámka: Jsem zvědavý kam až to toto dílo dotáhne v kategorii nejhorších filmů. Potenciál je tu jako hrom. 0% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V čase 24:45 Ox (Dale O'Malley) říká: „Musíme opustit kontinent, dokud je čas.“ Úvodní scéna naznačuje, že výzkumná stanice je na plošině v Mexickém zálivu, vůbec ne na „kontinentu“. (Johnny.ARN)
  • V 9. minutě je na zadních dveřích vozu přímo nad odznakem Chevroletu vidět odraz členů posádky. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama