Reklama

Reklama

Hurikán smrti

  • Česko Zběsilá bouře (více)
Trailer

Jeden ze známých principů říká: „Myšlenka nemožnosti pohromy často vede právě ke katastrofě." Jeho platnost se potvrdí v případě experimentů s novým typem udržitelné energie, které se vymknou kontrole a v podobě nepřirozeně silné bouře začnou ohrožovat nejen pobřeží Spojených států, ale i celou Severní Ameriku. Tuto oblast sužuje série hurikánů a kdo se před nimi neukryje do bezpečí, ten to má spočítané. Středoškolský učitel přírodních věd Nathan Sims (Casper Van Dien) se ocitne přímo v centru událostí. Musí dostat svou ženu a syna do bezpečí dříve, než se hurikány spojí a vytvoří tzv. „hyperkán", bouři dost silnou na to, aby z mapy vymazala celé Spojené státy. (Řitka video)

(více)

Recenze (40)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hned jak začaly v hurikánu vířit horkovzdušné balóny jak při losování šťastných deset, věděl jsem, že bude veselo.. Casper Van Dien, osoba, jenž se za život zúčastnila více sraček než bakterie cholery, jezdí po Americe s větrem o závod a vysoce fundovanými vědeckými radami zachraňuje svět. Garantuji vám, že při finální scéně, kdy při poryvu superbouře asi tři minuty visí za jednu ruku z kanálu a přitom hraje dramatická hudba, nebudete dýchat. Jen jestli to nebude tím, že se dobrovolně udusíte polštářem.. Podíval jsem se na stránky Oxford Dictionaries a u slova Asylum našel definici: „An institution for the care of people who are mentally ill.” Myslím, že to mnohé vysvětluje.. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

[5. Kladenský festiválek] Jedna hvězda za smích Caspera i v katastrofických scénách :D Prostě herec na svém místě :D :D ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty woe. Jenom jsem u Sharknada ty tragédy z Asylum pochválil a jako by mě slyšeli, tak okamžitě vyrukovali s touhle hyper sračkou s Casperem Van Dienem který je téměř vždy zárukou kvalitního zážitku. No přiznám se bez mučení nezvládnul jsem to vypnul jsem to v půlce. Mám velkou výdrž a občas dostanu až zvrácenou chuť na nějaký opravdu špatný film, ale toto se prostě nedalo fakt ne... Ps ještě jedna poznámka: Jsem zvědavý kam až to toto dílo dotáhne v kategorii nejhorších filmů. Potenciál je tu jako hrom. 0% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem z toho dvě minuty, pak se má levá hemisféra začala vztekle prát s pravou a obě pokřikovaly, že tentokrát to na těch pět minut informačního rychloposuvu teda jako nebude. Ono dávat filmům společnosti Asylum cokoliv jiného, než odpad, je už z principu její existence něco absurdního. Ale zase tam mají retardovaný tornádo, na který střílí lejzrem, nebo tak něco. Blueegheeehehehe.... ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

99,8% komentařů které píšu se věnují filmu pod který je píšu. Tady ale udělám výjimku, a napíšu něco ze života, co se mírně přibližuje tomuhle skvostu.... To jsem si takhle koupil polovinu velikého melouna. Byl opravdu veliký, ta polovina měla třeba 6 kilo. Jelikož jsem měl hlad a taky chuť, začal jsem jíst a za nějakou dobu (cca hodinu,možná déle ) jsem ho spořádal. Už v polovině mě začalo značně škrundat v bříšku, ale nezalekl jsem se toho. Po dojedeni těch kil červené sladké vody jsem pěkně mazal na hajzl a tam jsem všechno vychcal prdelí, trvalo mi to asi 10 minut. První myšlenky, když to ze mě litalo byli.. ,ty jo to mě ten meloun krásně procistil, to je paráda. Ale jak jsem tak seděl na tom hajzlu, začal jsem přemýšlet nad tím, co by se stalo, kdybych si koupil toho melouna celého a jedl bych bez přestání i na tom hajzlu... Slušně psáno, by se ze mě stal na hodinu průtokový drtič a ohřívač ovoce. Takže zkušenost by byla zajímavá, ale jinak by se člověk topil 2 hodiny ve sračkách. Stejně jako u tohohle filmu. :) Za mě 2% ()

Omnibus odpad!

všechny recenze uživatele

"Katastrofa... filmová. Blbá, nudná, jalová." A proč jsem vůbec čuměl na film od Asylum? Protože Sharknado. Záplava žraloků pršících z nebes - geniálně pitomé, až zábavné a já si to užil. Což bohužel není případ Hurikánu filmařské smrti, tady bylo špatně úplně všechno a zábava žádná. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Úžasný film. Ještě nikdy jsem se u katastrofického filmu tolik nenařehtal. Za zvlášť báječný nápad považuji hledání středu hurikánu pod zemí. Také dialogy jsou skvělé. Na hlášku ,,musíme to zastavit,, a ,,mami co je to?,, jen tak nezapomenu. Prostě u filmu, který má 10 a více procent, se už takhle nezasmějete:-). ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nic. doufal jsem, že to bude blbé aspoň tak, aby to bylo zábavné, ale ne. Sice horkovzdušné balóny v hurikánu pobaví, ke konci pak vlající Casper (Van Dien, ne to strašidlo) a záchrana z kanálu, ale jinak se jen jezdí autem sem, a zase tam, a když dojdou auta, lítá se vrtulníkem. Jinak klišé na klišé včetně nesmrtelné americké rodinky a dvou tří vědců, kteří jediní na celém světě vědí, jak celou věc, kterou způsobili, ukončit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tolik světů a tak málo času......... Jak mám hodnotit Asylum? Práci, kterou od nich čekám nikdy neuvidím. Jejich příběhy mají nádherný scénář, ale to je vše. Jo, někdy se povedou i herci a ozvučení. To už je dost kladů. nebo ne, A ikdyž natáčejí snímky hluboko pod úroveň Hollywoodu, přesto jejich odpočinkové filmy neustále vyhledávám. CITÁT - Nechápu v čem je problém........ Tento příběh nějak moc neodbočuje z Asylumnormalu, jen ti herci se tentokrát nepovedli a jedna hvězda je spíše za scénář. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum už ,,zavraždila,, planétu častejšie, ako Roland Emmerich. A vraždí aj kinematografiu ako takú. Prosím, nepíšte petície na zastavenie tejto produkčnej spoločnosti, píšte im radšej scenáre a zaujímajte sa o réžiu. Ináč sme ohrozený ich produkčnou smršťou o sile 800 km za hodinu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scénář je doslova prokletí a hlavně v dialozích některé postavy kralují. Tak je to dáno i tím, že herci pronášejí naprosto debilní věty s vážnou tváří a snaží se na nás udělat dojem, že opravdu jde do tuhého. Velikášské scény jsou příšerné, všechno je nadsazeno, aby tak hlavní borec, který by nepřežil ani hodinu mezi slepicemi, které by ho uklovaly k smrti, ukázal své hrdinství a nezachránil jen svou rodinu, ale rovnou celý svět. Není to krásné, že mezi námi pořád jsou hrdinové, kteří vědí víc než my a dokážou zničit to, co vyvolali, a to v naprostém sci-fi blábolu? Nikdy víc, ale zase smrtelné křeče jsem z toho neměl. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/08/500-mph-storm-2013-10.html ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto vo svojej debilite tromfne hocijaký iný asylum. Keď ma utrpenie druhých rozosmeje a to nie zo škodoradosti to nie v poriadku. Ono je to tak trápne smiešne až to nie je smiešne a zároveň je. Neviem to inak vysvetliť. Také dialógy ako sa nachádzajú tu som ešte jakživ nevidel respektíve nepočul. Keby som si na placi vymýšľal či už pred kamerou improvizoval bolo by to určite lepšie. Efekty a herecké výkony radšej ani nespomeniem. Nechápem ako môžu títo tvorcovia uprednostniť digitálny dážď.... je to nenormálne keď reportérka sleduje hurikán digitálne na ňu prší ona však zostáva suchá. A ešte aby som nezabudol prečo sa v týchto filmoch chovajú všetky postavy ako masochistický samovrahovia.. Hocikto dostane príležitosť zomrieť.. hneď ju využije. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte na udělování cen Tety Gréty, tedy ceny za nejotrevnější roli. A vítězem se pro letošní rok stává.... syn Caspera Van Diena ve filmu 500 MPH Storm. Scenarista filmu musel asi cerpat inspiraci v chovani postav nekde u veverek na Yucatánu. Veskere dialogy teto otravne postavy se s pravidelnosti opakovaly. No reknete koho by nesrali vecne otazky typu: Tati, co se deje? Jed rychleji!!! Co budeme delat?... Pokud to rekne podesate, da se to prezit i s vatou v usich, ale pokud to opakuje do konce filmu, jste potom odhodlaní vzit televizi na balkon a hodit ji na sousedovo auto, pak by se totiz mohl vychloubat, ze ma televizi i ve Skode 120!!! Tahle postava mi tak zneprijemnila film, ze se mi lacine pocitacove triky, hudba z Marsu a kliše kam se jen podíváš, zdaly jako okouzlující. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za hudbu, která jedině chvilkami připomínala katastrofický snímek. Jinak je to velmi podprůměrné umění s debilními dialogy, místy je ten film až trapnej. ()

AD P

všechny recenze uživatele

Tak toto bude fakt "HIT" ! Az 3 krat 1 hviezda ? Gratulujem. 1% je SUPER. C.V.Dien opat boduje. Super ! :-) ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti jsem na to mrknul a dostal jsem prakticky to co jsem čekal, hrozný efekty, hrozný prostředí, hrozný dialogy a to vše v hlavní roli s hrozným Kašparem. Solidní nářez. ()

Reklama

Reklama