Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky v životech šestice mladých lidí, žijících v jednom městě. Ačkoli jsou navzájem zcela odlišní, touží všichni po tom samém, najít někoho, kdo by je dokázal naplnit. A tak se každý po svém, s úspěchy i neúspěchy, snaží najít toho pravého partnera pro život. (playboxguest)

Recenze (6)

cross 

všechny recenze uživatele

Propletenec milostných příběhů několika relativně mladých lidiček v průběhu dvou let, aneb jak svérázně překousnout první dva roky manželství... Letošní láska je hezky natočená, mírně komediální filmová podívaná, doplněná slušnými hereckými výkony neokoukaných tváří a dobrou muzikou, postavená na základech zajímavého a originálního scénáře. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Znáte to. Je pár, rozejde se, každý chodí s někým jiným, zjišťují, že to nebyl ten pravý, seznámí se s dalším, ten není taky ten pravý a na konci se zase sejdou a zjistí, že se mají rádi. Nic nového pod sluncem ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrný film, který mě ale obohatil o poznání, že Kathy Burkeová není vůbec tak špatná herečka, jak by se mohlo zdát z filmu Klub sráčů. 50 % ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Podobných filmov tu bolo tolľko, pred i po, že to tentoX proste nefunguje. Chýba režisérska invencia a scenáristické prekvapenia a tým pádom na mňa nezafungoval ani skvelý cast (a že by mohol). A tak najlepším na tejto skúsenosti ostáva hudba Davida Graya - ktorá ale stojí za pozornosť sama o sebe a film nepomáha jej zviditeľneniu, ale práve naopak. Čo je málo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama