Reklama

Reklama

Britský kontraktor v Afghánistánu je informován o skutečnosti, že jeho dcera byla nalezena mrtvá v Los Angeles. Přes nesouhlas zaměstnavatele se vydává do Ameriky, aby identifikoval tělo své dcery. Po příjezdu však zjistí, že dívka na patologii není jeho dcera. Rozhodne se na vlastní pěst zjistit, co se stalo, a najít svou dceru. (JohnSmith)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ocko-dcérka a maléry-záchrana žije zrejme pre všetkých len vo francúzskej podobe. Pravdupovediac nie je sa čomu čudovať. Ale Brian A. Miller nepozeral pozorne, lebo základom jeho akcie bez krvi je ako ocko najprv pošle do riti celú armádu aj zo 120.000 librami, potom si narazí mladú štetočku v LA a súkromným jetom ide späť. Nad otázkou, kde je polícia si netreba lámať hlavu, tá mu pripravila červený koberec. A to som mal do stretnutia s dcérou dobrý pocit, že Millerovi niekto povedal, aby už sa nevenoval streľbe a záhadným princom. (videné 03.01.2015,JOJ archív) ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Bože to je sračka. To, že to bude hlúpe a lacné bolo jasné hneď. Ale to, že to bolo ešte hlúpejšie a lacnejšie. To už je veľké mínus. Hlášky tu prakticky nie sú. Dialógy totálne katastrofálne. Herci v úlohách smiešny. Hlavne Caan. Všetko je tu také nasilu. Craig je síce dobrý drsniak, ale trochu ťažkopádny. Len opakuje hlúpe frázy a vlastne nič nepredvedie. Pár jednoduchých bitiek. Ale dokopy je akcia málo. Trochu strieľania, trochu mlátenia a dosť. Ako 2* dám nech nežeriem, ale aj to som zhovievavý. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodový a zdařilý béčko se solidním obsazením. Craig Fairbrass je jako nasranej fotr vcelku uvěřitelnej a herecky taky není zlej. Potěší i obsazení vedlejších rolí známýma ksichtama. A prospěla i změna prostředí. Komu už leze východní Evropa krkem, ocení, že se film odehrává v LA. The Outsider je v záplavě levnej digitálním kravin vcelku poctivá žánrová práce. 70% ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Není to žádná hitparáda ale vydržel jsem to dokonce ,tak na jedno podívání to docela šlo.Akční scény byli nic moc bylo vidět že herci nejsou žádný akční jedničky,příběhově to docela ušlo ,vojákovi nahlásí že má mrtvou dceru a on chce vědět proč nakonec se z toho vyklube boj s firmou která není vůbec čistá.Herecké výkony některé horší některé docela dobrý,scéna kdy J.Caan jakožto sotva chodící stařec namlátí bodyguardovy jednou tak většímu byla dost směšná. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ďalší príbeh o rozhnevanom oteckovi, ktorý precestuje kvôli svojej dcérke pol sveta aby natrhol anál každému hlupákovi čo nebude natoľko súdny, aby sa mu ustúpil z cesty. Tentokrát je to ale Brit a má to namierené priamo do srdce filmového priemyslu - L.A. Britský herec Craig Fairbrass sa tu dostal svojho životného úspechu, filmu v ktorom dostal hlavnú úlohu. A tak si pozrel niekoľkokrát všetky estakády Liama Neesona a hor sa do akcie. Ale keď dvaja robia to isté, ono výsledok nemusí byť práve ten istý. A tak sa zrodil televízne a poloamatérsky vyzerajúci akčný film, v ktorom sa hlavný hrdina prekope a prestrieľa a pretrápi (divák sem tam spolu s ním)až k svojmu cieľu cez haldy nepriateľov, ktorí sú tak bezcharakterní, že mu nedokážu byť ani zďaleka dôstojnými súpermi a tak náš Lex má na konci akurát tak tričko spotené a nohavice zaprášené. Vierohodnosti tu nepridá ani postoj americkej polície k cudzincovi, ktorý im tam robí výtržnosti ich zhovievavosť nemá vo filme žiadne opodstatnenie. Rovnako zhovievavý však budem aj ja a dám slabé 2 hviezdičky,sú aj oveľa väčšie kraviny a tým predsa nemôžem dať mínusové hodnoty... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama