Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Hlavním tématem série je snaha zabránit Američanům ve znehodnocení sovětské úrody. Během plnění této mise dojde k překvapivým zjištěním a k přehodnocení situace. Philipova psychika se po letech života v utajení pomalu hroutí a není jasné, jestli bude v budoucnu stačit na všechny zadané úkoly. Jenningsovi se stále silněji upínají k možnosti návratu do vlasti. (Necrotongue)

(více)

Recenze (1)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá sezóna mi připadala o něco málo slabší než série čtvrtá, ale na pět hvězdiček to stále s přehledem stačilo. Všiml jsem si, že tentokrát tvůrci přešli spíše k plánování a provádění dlouhodobých operací a odklonili se od akcí, které zabraly pouze část jednoho dílu (až na jednu výjimku). V seriálu tak znatelně ubylo akce, což mohla být katastrofa, kdyby mi všechno to plánování a rozhovory nepřišly tak převelice zajímavé. Když jsem se tak zamyslel, kolik akčních scén jsem v průběhu třinácti dílů viděl, zdá se mi být skoro nepochopitelné, jak dobře jsem se bavil. Tady se naplno ukazuje, jak je důležitý kvalitní scénář. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (1)

  • Ve 31. minutě se Stan dívá společně se svou novou přítelkyní na video, na komedii z roku 1979 s názvem A co dál... (Trajektt)

Reklama

Reklama