Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Šestá sezóna přináší děj na pozadí událostí ze sklonku osmdesátých let, Sovětský svaz je názorově rozdělen stejně jako rodina Jenningsových. Elizabeth (Keri Russell) pokračuje spolu s Paige (Holly Taylor) v ilegální činnosti, Philip (Matthew Rhys) se věnuje práci v cestovní agentuře. Příběh se tentokrát točí hlavně kolem summitu za odzbrojení a všeho, co s ním souvisí. (Necrotongue)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem prožil šest let s "Američany" a zjistil jsem, že mi budou velice chybět. Šestá sezóna mě sice nenaplnila nadšením, pouze čtyři epizody u mě dosáhly na pětihvězdičkové hodnocení, ale nedočkal jsem se ani těžkého zklamání, které jsem očekával. Nejvíc mi asi vadila zbytečná proměna Elizabeth v bezcitné monstrum, když tvůrci v předchozích sériích pečlivě pracovali na obou polohách její osobnosti. Je ale faktem, že mě tím zmátli, a zakončení seriálu tak pro mě bylo překvapením. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa v case vyraznym sposobom oproti tomu v poslednej casti piatej serie posunul. Avsak nielen v case a pomeroch zobrazenych v Amerike a Rusku, ale hlavne "vyvinom vztahov v nasej spionaznej rodinke". Tomu vhodeniu do vody novych pomerov som sa prispoboval v tejto casti hodne dlho, prakticky az po samy zaver. Preto o hviezdu menej. Inak je to opat pecka a ako otvarak k dalsim castam jej zaver pracuje perfektne. A zmenu vo vztahoch vnimam osviezujuco. Akurat sa uz teraz mohli dotknut vztahu Phillipa a k Paige. To ma fakt zaujima. Tiez Stanova partnerka bola predmetom naseho zaujmu a tu sme sa nic blizsie nedozvedeli. Psychicke rozpolozenie Elizabeth a to drasticke opatrenie v tejto casti je rozhodne odstrasujuce. Cista rozbuska...parada. ;) ()

Reklama

Galerie (107)

Zajímavosti (1)

  • Ve 47. minutě, když se vrací Stan (Noah Emmerich) domů z práce, slyšíme skladbu „With or Without You“ od irské kapely U2. (Trajektt)

Reklama

Reklama