Reklama

Reklama

Takoví normální Američané - Série 2

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller / Akční
USA, 2014, 10 h 9 min (Minutáž: 42–52 min)

Tvůrci:

Joseph Weisberg

Hudba:

Nathan Barr

Hrají:

Keri Russell, Matthew Rhys, Annet Mahendru, Susan Misner, Alison Wright, Holly Taylor, Keidrich Sellati, Noah Emmerich, Richard Thomas, Lev Gorn (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

I ve druhé sezóně pokračují Philip a Elizabeth Jenningsovi (Matthew Rhys a Keri Russell) ve své intenzivní protiamerické činnosti, dění celé řady silně ovlivní smrt jejich kolegů Emmetta a Leanne (Jeremy Davidson a Natalie Gold), kteří jsou spolu s dcerou zavražděni v alexandrijském hotelu, nedaleko od místa, kde probíhá přísně tajná schůzka vědců z programu "stealth". Jsou to právě výsledky tohoto programu, o něž má KGB enormní zájem... (Necrotongue)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za druhou řadu seriálu musím tvůrce pochválit. Je pravdou, že se v ní vyskytlo pár slabších momentů, ale za poslední tři epizody jsem veškeré nedostatky odpustil. Jsem rád, že jsem zatím nenarazil na zbytečný díl, který by tvořil pouze vatu bez jakéhokoliv dalšího smyslu, naopak, v každém dílu dochází k vývoji příběhu i k rozvoji jednotlivých charakterů a jejich vzájemných vztahů. Navíc zůstaly klady z první sezóny- atmosféra, kvalitní děj a soundtrack. ()

Galerie (96)

Reklama

Reklama