Reklama

Reklama

VOD (1)

Akurát keď si Philip a Elizabeth myslia, že už budú mať konečne pokoj, vráti sa starý priateľ, ktorý situáciu skomplikuje. Nielenže musia zachytiť cieľ, ktorý by pre Sovietsky zväz mohol byť hodnotný, no tiež musia absolvovať neoficiálnu misiu bez podpory Centra. Na Rezidentúre sa vyostrujú nezhody medzi Olegom a Arkadym a na FBI je rušno, keď si spravodlivosť príde po agenta Gaada. Marthina frustrácia ohrozuje Philipovo utajenie. (Disney+)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida! Pak, že to nejde! Už jsem byl zase spokojen. Obě znepřátelené strany si řeší vnitřní problémy, dochází k novému vývoji v rodinných vztazích a já začínám mít neodbytný pocit, že mi Pageina nová záliba brzy poleze na nervy. Přitom to byl tak příjemně "church-free" seriál. Závěr epizody byl každopádně akční a překvapivý. ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano. Už se nám to začíná rozjíždět. Granny je zpátky. Její postava je oživením. A má informaci, kdo mohl vyvraždit kolegy. Podezřelým je vysoce postavený voják v DOD (Depatment Of Defense), Ministerstvo obrany USA, Andrew Larrick. Elizabeth jako protřelá agentka lehce zajistí jeho složku od naivního námořníka, milovníka klasiky. Philip mezitím "zajistí" odvoz sovětskeho žida Balkanova zpátky do SSSR. Verbování mozků bylo v 80.letech během studene války na denním pořádku. Strach imigrantů ze SSSR před KGB byl enormní. KGB, na rozdíl od jiných tajných služeb východního bloku, imigranty chytala a vracela zpátky do Svazu anebo zlikvidovala. (viz. film White nights). Líbí se mi, že se seriál opírá o tyto historický skutečnosti. Jasný čtyry hvězdy. ()

Reklama

Reklama