Reklama

Reklama

VOD (1)

Philip a Elizabeth musia čeliť bolestivým zvratom na svojich rozličných misiách. Stan sa snaží získať prístup k americkému vojenskému programu, ktorý by mu mohol poskytnúť výhodu v zápase vôle s Olegom. (Disney+)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako v předchozím dílu se nedělo nic světoborného, ale člověku se alespoň dostalo zajímavých informací a pochopil jsem, že někteří lidé by nechali žít spratka, který by jim bez dovolení sáhl na herní konzoli. Já bych takovou situaci řešil tupým předmětem. Od příští epizody každopádně očekávám více akce, už by to bylo vhodné. 4*- ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Philip si konečně koupil nový vůz a tím trošku naštval Elizabeth. Opět je tu situace, kdy si Philip chce kapitalismus užít a říká Elizabeth:"Copak ty si taky nechceš užít nový věci, šaty, boty atd." Na to Elizabeth reaguje, že kvůli tomu v USA nejsou a opět na celou záležitost pohlíží ideologicky. Philip může jen vzdychnout. Matthew Rhys je vynikající herec. Po často zbytečným vraždění je znechucen a chce si dopřát trochu západního života. Jako každý agent je rozpolcen. Chvílemi se zdá že by všeho nechal. V první sezoně seriálu chtěl dokonce přejít na druhou stranu. A všechny tyto rozpaky, přetvářku a pochybnosti dokáže Rhys dokonale herecky ztvárnit. Zajímavá je situace okolo syna Henryho. Již v předchozích dílech si strašně přál počítačovou hru. Rodiče mu jí kategoricky nechtějí koupit. Synek dostal dalekohled. Hvězdy ho ale přestali bavit a začal šmírovat sousedy z okolí. Když zjistil, že mají doma počítačový hry a kam schovávají klíč od domu, vnikne tam a hraje až do usnutí. Je načapán a má průser. Z pláčem pak tvrdí, že nic neukradl a že je dobrý člověk. Jestli se ptáte proč nemohl dostat Henry k narozeninám PC hru, důvod je prostý: Po velkým boomu trilogie Hvězdných válek byli filmy a samozřejmě s nimi spjatý PC hry v SSSR totálně zakázány z ideologických důvodů. KGB tvrdila, že hraní těchto západních her ovlivní činnost mozku a z mládeže Henryho věku by se mohli stát imperialisti a fanoušci západní kultury. To platilo mimochodem i pro státy Východního bloku. V Tuzexu jste mohli koupit Commodore 64 nebo Atari dávno po nástupu Gorbačova na konci osmdesátých let. Prostě tatínek si může dopřát nový auto, maminka boty ale Henry si v domě rodičů Pac-mana nezahraje. Proto mám seriál rád, že ukazuje jaká byla tehdy doba a mladší ročníky by se na to mohli podívat aby viděli co s člověkem udělá totalitní ideologie... ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama