Reklama

Reklama

VOD (1)

Nikto nie je v bezpečí a Philip s Elizabeth evakuujú svoje deti, zatiaľ čo sa snažia dokončiť misiu. Stan má v rukách Nininu budúcnosť (Disney+)

Recenze (3)

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série vrcholí. Akce získat tajemnou barvu/nátěr končí zdarem i nezdarem, smrtí Freda. Když Elizabeth a Phillip zjistí, že základna centra v D.C. byla zkompromitována a Kate je nezvěstná, na 100 % mrtvá, vymyslí si půlnoční výlet do státu New York, kde je třeba zachránit Jareda před Larrickem. Paige to ale nebaští a dochází ji, že rodiče nejsou tím, čím říkají že jsou. Elizabeth se vydává do chaty pod záminkou, že jde lézt po horách a Phillip, jde koupit snídani. Je sledován Larrickem a donucen přivésti Larricka k chatě. Vše končí pro Americans dobře, ale jsou šokování Jaredovou zpovědí těsně před smrtí. Jeho slova Jenningsovi šokují a poskládají celou hádanku co se stalo s jeho rodinou dohromady. Šokující výpověď Jareda má za následek, že je třeba řešit dál co bude s budoucností dcery Paige. Elizabeth a Phillip jsou v úskalí a nemůže jim pomoci ani Granny, která celou situaci okolo Jareda odmítala ale nemohla s tím nic udělat. Těším se na třetí sezónu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý závěr druhé sezóny Američanů. Celá epizoda byla prostoupena tíživou atmosférou, nechyběla ani akce, napětí a překvapivé odhalení a posledních pár minut mě hezky nabudilo na třetí řadu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama