Reklama

Reklama

Takoví normální Američané - Série 3 (2015) (série)


Do Mail Robots Dream of Electric Sheep? (S03E09)

(epizoda)
  • Slovensko Druhá zmena (více)

VOD (1)

Sovietski špióni Philip a Elizabeth Jenningsovci musia čeliť nečakaným vedľajším dôsledkom svojej misie. Keď Elizabeth naznačí Hansovi, že ďalej nemôžu spolupracovať pre rastúcu hrozbu ich odhalenia, Hans sa rozhodne hrozbu eliminovať. Medzitým agent FBI Stan Beeman a šéf rezidentúry KGB v Spojených štátoch Oleg Burov pokračujú vo vzájomnej spolupráci s cieľom odhaliť Zinajdu Preobraženskuju a zachrániť Ninu Krilovú. Ninu pre zradu poslali do väzenia v ZSSR, Oleg ju však miluje a pokúša sa ju zachrániť hoci aj veľmi riskantným spôsobom. (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu zase. V deváté epizodě se v podstatě nic převratného neodehraje, přesto jsem v ní nenašel místo, které by mě nudilo. Velice dobře napsaný díl, jsem si jistý, že by se ke scéně s Elizabeth a starší dámou dala přistavit cisterna na 11000 litrů s nápisem patos, ale tady se tvůrci bez podobných nesmyslů obešli a díky tomu mě místy mírně mrazilo za krkem. Naprostá spokojenost. ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak řekla stařenka v epizodě: "Lidé, co říkají, že něco dělají pro obecné dobro, většinou dělají zlo..." Je to tak. Elizabeth je precizní zabiják, přesvědčená , že komunistická ideologie je ta správná. A navíc je neuvěřitelně sexy. A to v jakémkoliv přestrojení. Vražedná kombinace. A přesto jí a Clarkovi, z nějakého důvodu, fandíme. Vynikající seriál. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama