Reklama

Reklama

VOD (1)

Sovietski špióni Filip a Elizabeth sú nasadení na misiu, ktorá súvisí s tajným stretnutím agentov CIA a mudžáhidov, islamských bojovníkov za vieru vo svätej vojne džiháde. Oveľa väčšia dráma ich však čaká doma, keď sa rozhodnú odhaliť dcére Paige svoju pravú identitu. Medzitým agent FBI Stan Beeman a Oleg Burov zo sovietskej ambasády vo Washingtone prikročia k ďalšej časti operácie vedúcej k odhaleniu Zinajdy Preobraženskej. (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak bych mohl snížit hodnocení, když už tak kvalitní seriál získal jediným přiznáním zcela nový náboj? Je to opět tak, jak už jsem několikrát napsal, minimum akce, ale spousta napětí a skvělé atmosféry. Scénáristům patří poklona, epizody třetí řady posunuly laťku hodně vysoko. ()

chozze008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak s tím půjdu za Babišem. Víte, zakladatel, byl možná kdysi nadšenec, stejně jako zakladatelé dnešního Velkého Bratra nebo jeho sourozence. Mě to u tohodle seriálu zrovna neva, ale vadí mi to apriori, csfd má určitě dost prachů na to aby přidala dementní tag spoiler, když už ždíme prachy z našich dat ( a samozřejmě shame on me, když je v tom ještě podporuju). ()

Reklama

Reklama