Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Philip ve Stanovi znovu oživí podezření, když mu oznámí, že musí pracovně odletět za Elizabeth do Houstonu. Zatímco Philip přilétá do Chicaga, dostává se Stan při odvozu Henryho k velkému množství informací. Elizabeth se svěří Philipovi s některými detaily svého hlavního úkolu a chicagská operace se podle očekávání nevyvíjí nejlépe... (Necrotongue)

(více)

Recenze (4)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se přece jen dočkala toho, že Stan na konci 7. epizody 6. série trošičku propojil své neurony, o kterých asi neměl v průběhu šesti sérií ani ponětí,že je má. . Tleskám. Velmi mě to pobavilo :-)) ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda byla návratem ke všemu, co mám na "Američanech" rád. Jenningsovi opět fungovali jako zamlada, tempo příběhu bylo parádní, atmosféra skvělá a akce nezůstala pozadu. Zatím šlo o jasně nejlepší díl šesté sezóny, která je jinak dost rozpačitá. ()

rudeboy 

všechny recenze uživatele

Asi najlepšia časť celého seriálu. V momente keď to tu hodnotím a píšem tieto riadky, tak to tu má 100% :) Každopádne čo sa mňa týka, tak po pre mňa trochu slabšej piatej sérii som si neskutočne užíval túto šiestu. Najmä rozmedzie od prvej po túto siedmu časť. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama