Reklama

Reklama

Takoví normální Američané - Série 1

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller / Akční
USA, 2013, 10 h 8 min (Minutáž: 40–64 min)

Tvůrci:

Joseph Weisberg

Kamera:

Alan Caso

Hudba:

Nathan Barr

Hrají:

Keri Russell, Matthew Rhys, Maximiliano Hernández, Holly Taylor, Keidrich Sellati, Noah Emmerich, Richard Thomas, David Vadim, Michael Gaston, Olek Krupa (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V první sezóně se divák seznamuje s Philipem a Elizabeth Jenningsovými (Matthew Rhys a Keri Russell), kteří žijí typickým americkým způsobem života, provozují cestovní kancelář a mají dceru Paige a syna Henryho (Holly Taylor a Keidrich Sellati). Ve skutečnosti jsou ale agenty KGB a žijí v USA už dvacet let v utajení. Jejich situace se výrazně změní, když se do domu přes ulici přistěhuje rodina agenta FBI Stana Beemana (Noah Emmerich), nové posily kontrarozvědky... (Necrotongue)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí první řady seriálu musím uznat, že se mi seriál velice líbí, špionáž za studené války je jedno z mých oblíbených témat, tvůrcům se navíc parádně podařila retro atmosféra osmdesátých let minulého století, takže si prakticky nemám nač stěžovat. Naopak, chválím výborný soundtrack, díky kterému jsem si mohl Američany opravdu užít. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Tohle mě dostalo. Dlouho jsem to tu měl v šuplíku a teď konečně došlo na vytáhnutí. Ve všech ohledech skvělá špionská věc s výborným dobovým vizuálem a promakaným příběhem se skvělou ústřední dvojicí. Po pár dílech jsem měl pocit že už na to koukám roky, tak blízké mi to je. Bez debat plné hodnocení a velké těšení na další série. ()

Reklama

Galerie (113)

Zajímavosti (2)

  • Na konci dílu ve 43. minutě slyšíme skladbu „Siamese Twins“ od britské kapely The Cure z jejich alba „Pornography“, které vyšlo v roce 1982. (Trajektt)

Reklama

Reklama