Reklama

Reklama

Přízrak zmizelé

  • USA Breaking at the Edge (více)

Obsahy(1)

Těhotnou ženu s psychickými problémy začne pronásledovat duch zmizelé dívky. Donutí ji to tak pátrat ve své minulosti, což ji přivede k děsivým odhalením... Bianca je v pátém měsíci těhotenství, šťastně vdaná, těšící se na své miminko. Má za sebou ale psychické zhroucení po několika předešlých potratech. Tentokrát je vše v pořádku, až do doby, kdy Bianca skoro všude vidí podivnou ženu s mokrými vlasy. Nejdříve se domnívá, že se opět ke slovu hlásí její mentální nemoc. Když ženu uvidí v televizi a zjistí, že je pohřešovaná, pravděpodobně zavražděná, začíná uvažovat o nadpřirozených jevech. Kvůli její předchozí psychiatrické léčbě jí ale nikdo nevěří. Navíc žena začíná vyhrožovat, že ublíží jí i jejímu dítěti, proto Biance nezbývá nic jiného, než aby sama zjistila, o co pohřešované ženě jde... (TV Nova)

(více)

Recenze (25)

stration 

všechny recenze uživatele

Ne příliš zajímavý film, kterých tu už bylo dost a dost. Těhotná ženská s vidinami docha, který od ní pochopitelně něco chce, a tak se chudina dozví v jakože překvapivém závěru i to, co nikdy vědět nechtěla. Pár lekaček funguje, atmosféra taky celkem slušná, pointa zbytečně prodlužovaná díky tupým policajtům. Celé ale velmi lehce zapomenutelné a nevýrazné. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tehotnú ženu s psychickými problémami začne prenasledovať duch nedávno zmiznutého dievčaťa, ktorý ju privádza k nečakaným, no zároveň nebezpečným odhaleniam... Pekne spracovaná, no dosť vyčerpávajúca hororová novinka, ktorá sa snaží vyzerať múdrejšia než je. Pritom však len varí z už dávno vyvarenej vody, väčšinu toho, čo sa udeje divák buď čaká alebo tuší a nasilu prichádzajúce zvraty vyznievajú často rozporuplne, až trápne. Nič moc teda. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Horory o těhotných mám ráda, protože většinou nebývají vůbec špatné (ty horory). Přízrak zmizelé ale není horor v pravém smyslu slova, jde spíš o thriller s prvky hororu, protože jsem se teda nelekla ani jedinkrát. A taky kdyby to nebyla hysterická Rebecca Da Costa, ale přirozená Jesica Alba, hodnotila bych výše. Tady mi zkrátka bylo jedno, jak to s dítětem dopadne, kdo koho zabil a kdo koho zabije. No a Jess... to je prostě pořád Jess z Gilmorek, i když už je teda dost starej (proboha, fakt je mu už osmatřicet??), ale pořád má stejnej kukuč. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vidíte jí? Každý den je to horší.......... Hned, jak jí doktorka řekla, že když "nebude jíst ty prášky, bude mít větší halucinace", začal jsem o filmu pochybovat. Pochopil jsem, že to nebude zase syrové, ale že to budou svádět na halušky. Kdykoliv se to totiž dá svést na nebraní prášků, příběh tím trpí. CITÁT - Dones mi raději pivo.............. Dialog u stolu v prvních minutách příběhu byl velmi stupidní a dal tak nahlédnout do pozadí celého příběhu. CITÁT - Musíte brát léky........... Nebavilo mě to, nic zajímavého zde tvůrci nepředvedli, hudba průměrná, herecké obsazení neznámé a nulové napětí. Kamera se taky moc nepředvedla. CITÁT - Já vím, co jsem viděla.............. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Stokrát vylouhovanej čaj, na kterej se dá překvapivě v pohodě dívat. Breaking at the Edge sice naprosto bezostyšně recykluje všechny klišé z duchařských hororů, ale díky dobrým herců a rozumné stopáži se na to příjemně kouká. Vizuál je spíš televizní, ale nijak to neruší. Mnoho známějších tváří má ve filmu jen malé role (MacDovellová, Schaech, Macht, Gossett Jr.) a většinu odehrají mladá brazilská herečka Rebecca Da Costa a Milo Ventimiglia jako její manžel. A odehrají to dobře. Breaking at the Edge není nic převratného, ale jako film na deštivé odpoledne to neurazí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v americkém státě Georgia, ve městě Savannah. (Terva)

Reklama

Reklama