Reklama

Reklama

Přízrak zmizelé

  • USA Breaking at the Edge (více)

Obsahy(1)

Těhotnou ženu s psychickými problémy začne pronásledovat duch zmizelé dívky. Donutí ji to tak pátrat ve své minulosti, což ji přivede k děsivým odhalením... Bianca je v pátém měsíci těhotenství, šťastně vdaná, těšící se na své miminko. Má za sebou ale psychické zhroucení po několika předešlých potratech. Tentokrát je vše v pořádku, až do doby, kdy Bianca skoro všude vidí podivnou ženu s mokrými vlasy. Nejdříve se domnívá, že se opět ke slovu hlásí její mentální nemoc. Když ženu uvidí v televizi a zjistí, že je pohřešovaná, pravděpodobně zavražděná, začíná uvažovat o nadpřirozených jevech. Kvůli její předchozí psychiatrické léčbě jí ale nikdo nevěří. Navíc žena začíná vyhrožovat, že ublíží jí i jejímu dítěti, proto Biance nezbývá nic jiného, než aby sama zjistila, o co pohřešované ženě jde... (TV Nova)

(více)

Recenze (25)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vidíte jí? Každý den je to horší.......... Hned, jak jí doktorka řekla, že když "nebude jíst ty prášky, bude mít větší halucinace", začal jsem o filmu pochybovat. Pochopil jsem, že to nebude zase syrové, ale že to budou svádět na halušky. Kdykoliv se to totiž dá svést na nebraní prášků, příběh tím trpí. CITÁT - Dones mi raději pivo.............. Dialog u stolu v prvních minutách příběhu byl velmi stupidní a dal tak nahlédnout do pozadí celého příběhu. CITÁT - Musíte brát léky........... Nebavilo mě to, nic zajímavého zde tvůrci nepředvedli, hudba průměrná, herecké obsazení neznámé a nulové napětí. Kamera se taky moc nepředvedla. CITÁT - Já vím, co jsem viděla.............. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Horor o tehotnej ženskej, ktorej sa zjavuje pomstychtivý duch, a tak musí odhaľovať minulosť, aby mala svätý pokoj. Hlavná hrdinka ušla, nakrútené v poriadku, pár atmosferických momentov a 2-3 ľakačky sa tu tiež našli, keď mala všelijaké vidiny a počula hlasy "zo záhrobia". Ináč to neprináša ani štipku inovácie, podobných hororov tu už bolo množstvo a tento nevyniká vôbec ničím. Priemerné, obyčajné, prevarené, ale sledovateľné. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tehotnú ženu s psychickými problémami začne prenasledovať duch nedávno zmiznutého dievčaťa, ktorý ju privádza k nečakaným, no zároveň nebezpečným odhaleniam... Pekne spracovaná, no dosť vyčerpávajúca hororová novinka, ktorá sa snaží vyzerať múdrejšia než je. Pritom však len varí z už dávno vyvarenej vody, väčšinu toho, čo sa udeje divák buď čaká alebo tuší a nasilu prichádzajúce zvraty vyznievajú často rozporuplne, až trápne. Nič moc teda. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Herecký výkony byl fakt horor. Chudák Milo, že se v tyhle trapný břečce ocit. A hlavně český dabing tomu dodal třešničku. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tahle novinka by se dala shrnout dvěma slovy a to ,,podělaná nuda´´. Příběh je snad nejtuctovější, co jsem za posledních několik let viděl, předvídatelný a v roce 2014 to působí jak nějaká epizoda ze seriálu Colombo normálně.Lekačky možná dvě.Herci nepříjemní a hlavní hrdinka mluví jak mongoloidní kurva, co kouří mafiány za nocleh v nějaké favele.Strašně špatný a hlavně neskutečně zbytečný film, který natočil režisér s absolutně nulovým talentem.Až se k tomu dostane víc diváků, půjde to rapidně dolů.Jediné pozitivum je výtečná práce se zvukem, ale to už je u hororů v téhle době snad už samozřejmost.Jak se má kariéra výtečného herce posunout někam kupředu, když pan Ventimiglia bere role v tak nudných bracích a co v tom dělá Andie MacDowell už nepochopíte vůbec.15%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vôbec nevyužil svoj potenciál. Toľko možností na ľakačky, desivosť, strach pod kožou a nič z toho. Asi to s herečkou, ktorá je vernou kópiou Jasmíny Alagič, rovnaký ksicht, rovnaká afektovaná mimika, len hindusitické znamienko na čele, ani nebolo možné. Film mal navyše plno možností na prekvapenie, ale všetko indíciami odhalil vopred. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu několikrát bylo, ať už se jedanlo o Gothiku nebo Pod povrchem. Silně nesympatickou a těhotnou buchtu straší silně nestrašidelné strašidlo a ona musí pátrat po tom, kdo ho zabil. Bez atmosféry, bez lekaček a průhledné jak řízek ve školní jídelně. 10% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ducharina, s takmer totálnou absenciou paranormálnej entity. Tých pár záberov, alebo doslova len pár políčok filmu, kde sa titulná postava ukáže, má presvedčiť diváka, že sa pozerá na strašidelný film. A poviem vám, nie je to strašidelný, ale strašný blud. Takéto kriminálky patria na poličku medzi filmy, ktoré by mali byť odstrašujúcim príkladom pre hororových fanúšikov. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Horory o těhotných mám ráda, protože většinou nebývají vůbec špatné (ty horory). Přízrak zmizelé ale není horor v pravém smyslu slova, jde spíš o thriller s prvky hororu, protože jsem se teda nelekla ani jedinkrát. A taky kdyby to nebyla hysterická Rebecca Da Costa, ale přirozená Jesica Alba, hodnotila bych výše. Tady mi zkrátka bylo jedno, jak to s dítětem dopadne, kdo koho zabil a kdo koho zabije. No a Jess... to je prostě pořád Jess z Gilmorek, i když už je teda dost starej (proboha, fakt je mu už osmatřicet??), ale pořád má stejnej kukuč. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Ne příliš zajímavý film, kterých tu už bylo dost a dost. Těhotná ženská s vidinami docha, který od ní pochopitelně něco chce, a tak se chudina dozví v jakože překvapivém závěru i to, co nikdy vědět nechtěla. Pár lekaček funguje, atmosféra taky celkem slušná, pointa zbytečně prodlužovaná díky tupým policajtům. Celé ale velmi lehce zapomenutelné a nevýrazné. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Stokrát vylouhovanej čaj, na kterej se dá překvapivě v pohodě dívat. Breaking at the Edge sice naprosto bezostyšně recykluje všechny klišé z duchařských hororů, ale díky dobrým herců a rozumné stopáži se na to příjemně kouká. Vizuál je spíš televizní, ale nijak to neruší. Mnoho známějších tváří má ve filmu jen malé role (MacDovellová, Schaech, Macht, Gossett Jr.) a většinu odehrají mladá brazilská herečka Rebecca Da Costa a Milo Ventimiglia jako její manžel. A odehrají to dobře. Breaking at the Edge není nic převratného, ale jako film na deštivé odpoledne to neurazí. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Srajda, která má tu neskutečnou DRZOST, přijít v roce 2013 s námětem, který je tak strašně okoukaný a neoriginální (i zpracováním), že by z toho jeden blil. Možná člověku, který žije celý život pod balvanem v jeskyni a vyleze, aby se na tohle podíval, se to může líbit. A jako bonus hlavní hrdinka, která je v ksichtu odporná a strašidelnější, než jakýkoliv bubák. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mysteriozní thriller svoji naivitou a neochotou nějak zaujmout je dnes po daleko honosnějších snímcích na stejné téma dosti obrovskou odvahou. Co si tvůrci tímto mysleli? Tolik patosu během chvilky se jen tak nevidí. Scénář děravý jak ementál, atmosféra absolutně bez napětí a o efektech se raději ani nezmiňovat. Snímek takto zpracovaný se hodí tak leda na televizní obrazovky pro nenáročné diváky nemající odvahu se dívat na jiný alespoň temně atmosferický film. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Když po dvaceti minutách vím, co přesně se až do konce filmu stane, není to dobré. Není to dobře napsané, ani dobře zahrané, ani strašidelné. ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

Takové nemastné, neslané. Ne špatné, ale ne dobré. Ne dobře zahrané, ale ne hrozně zahrané. Vlastně už nějak zapomínám, o čem to bylo. Neurazilo, nenadchne. Zmizí z paměti do rána. ()

Reklama

Reklama