Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hiroshi Inaba je mladý chlapec, který byl geneticky upraven a je z části člověk a z části vlk. Jako své živobytí si vybral práci soukromého detektiva. S tou mu pomáhá jeho asistent Kei a jako sekretářku si najal Yuutu, který je sice chlapec, ale velmi rád se obléká jako dívka. Většina případů, které Hiroshi vyšetřuje, se soustředí kolem Dona Valentina, velmi nebezpečného kozla, který si libuje v pojídání peněz... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (1)

Zíza

všechny recenze uživatele

Nechce se mi to hodnotit. Proč? Nevím jak. :-D Ono je to dobré, ale… ale musíte znát, co všechno to paroduje, klišé, odkazy na tisíce věcí (samozřejmě někdy tak vymostrované, že to už snad odkaz není), detektivní archetypy v Japonsku a i mimo něj… a další bla bla bla. Je to šílené, přehnané, pro obyčejného konzumenta téměř nekoukatelné. Ale je to vtipné, pokud „přistoupíte“ na hru tvůrců. A to se málokomu povede, řekla bych, že i sami Japonci to budou považovat za přehnané, ale právě v té přehnanosti je ten vtip… který jsem sice sem tam „rozluštila“, ale po většinu času si spíš říkala WTF. Je to jízda, nebude se vám to líbit, ale podívejte se, možná jste ta minorita, pro kterou je to dělaný. ()

Zajímavosti (1)

  • Autorem literárního námětu, mangy stejného jména, tzv. grafické novely, je japonský spisovatel a ilustrátor Mochi. (Conspi)

Reklama

Reklama