Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dívka Heroine je na první pohled zcela obyčejná. V jejím životě se však přihodí něco, co způsobí, že úplně ztratí paměť. Ví pouze to, že se 1. srpna probudila na pohovce v neznámé kavárně, ale neví proč. V její blízkosti se zjeví chlapec, který si říká Orion a kterého vidí pouze Heroine, a měla by ho znát. Orion se jí snaží různě pomoci, aby se rozpomenula na svoji minulost, ale vracejí se jí pouze útržky. Postupně se poznává s lidmi ze své minulosti, kterým se zprvu snaží tajit, že si je nepamatuje a doufá, že se jí vzpomínky navrátí. Pomalu se seznamuje se situací, ale když se jednoho dne probudí, najednou zjistí, že se vrátila zase zpět do 1. srpna a vše, co se jí nově přihodilo, se nikdy nestalo. Lidé mají jinou povahu, jiná zaměstnání i jiné sociální vazby a samotná Heroine má zcela jiného partnera. Jediné, co jí zůstává, jsou nové vzpomínky. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Rachi odpad!

všechny recenze uživatele

😕 Dlouho mě žádné anime tak neotrávilo. Hlavní postava trpící ztrátou paměti ( klišé) . Logiku totálně postrádající dějová linie. Celé anime by se vešlo do jednoho kratičkého filmu . 10 dílů plácání něčeho, co je od začátku zřejmé. Dva poslední díly totálně popírají předchozí děj a nesou se pouze na vlně strojeného drama. Jednoduše řečeno totální slátanina. ()

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Příběh, který trochu zaměstná myšlení, protože téměř do konce neukáže co se děje. Zároveň je ale i nenáročný a vhodný, pokud se chce člověk jen tak zrelaxovat. Zajímavá symbolika karet. Děj má spád. Seriál spíš pro holky. Chápu, že kdo je na uječené prsatice toho tohle anime brát nebude. Za mě mezi 3-4 * ()

Reklama

Starletka

všechny recenze uživatele

Momentálně se nacházím asi ve dvou třetinách hry (90% sleva na Steamu, no neber to) a jen ze zvědavosti jsem se podívala i na kousek anime a ... Ne. Prostě ne. Snad všechno co se mi na hře líbí je tady příšerné. Animace je vybledlá a degenerující, postavy naprosto ploché, sebestředné a nelogicky se chovající, (proč asi když) příběh je jen totálně strohý a okrajový, no a dokonce i opening je strašný (aspoň song ze hry mohli nechat když už nic)! Ve výsledku by se tato perla možná dala shrnout jako vlastně jen takový ne moc povedený trailer na hru, ale vzhledem k tomu, že je zde zdařile vyplácnuta celá hlavní pointa, se nakonec ani to říct nedá. Radši nehodnoceno. ()

RyuzakiSE odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrej potrat toto. Ufňukaná holka s výpadkem paměti tu dlouho nebyla. 12 náhodně splácaných dílů (autor má zřejmě neuspořádané myšlenky) bez toho, aniž by bylo pochopeno, co se děje (je spousta seriálů, kde je příběh k nepochopení, ale hlavní myšlenku mají, o tomhle anime se to říct nedá). No, víceméně, celé anime je velice úsměvné, Heroine má problém, s kterým by každý jiný zašel do nemocnice, ale objeví se podivín, co vypadá jak elf a nakecá jí, že by jí prohlídka akorát uškodila, lol. Vypadá to, jakoby trpěla spíše těžkými halucinacemi způsobené smícháním LSD a lysohlávek dohromady. Všechno doplňují "chlapci" vypadající jako buzeranti a s postavou tak tenkou, že byste je mohli navlíct jako nit na jehlu. Tohle je opravdu nepovedená parodie. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

„Jářku, to nám zase dlouho nějaká postava v anime nedostala výpadek paměti, tak proč tento prudce neotřelý nápad neoprášit, nepoukázat na tento bryskní nápad hned v názvu a celý seriál nenaplnit snahou získat znovu ztracené vzpomínky?”, říkali si asi tvůrci tohoto seriálu, když dostali za úkol zadaptovat stejnojmennou vizuální novelu. Ztratit vzpomínky, to je nepochybně hrozivé, ovšem uchopit to za konec namočený ve vodách reverse harému s vystylovanými bišíky nebyl podle mě zrovna dvakrát dobrý nápad. Upřímně, byl to totálně praštěný nápad, ale rozeberme si to hezky od podlahy. Máme tu hrdinku, která utrpěla ztrátu paměti, nic si nepamatuje, má velmi malou slovní zásobu, jen málokdy ve svých větách používá více než tři slova a ráda by své vzpomínky získala zpět. Normální člověk by s takovým problémem zašel do nemocnice, ovšem jeden chytrý elfík (pozor, máme tu i fantasy!), který se vedle hrdinky zjeví, prohlásí, že v nemocnici by jí naopak jedině ublížili a že by naopak měla před všemi utajit, že ztrátu paměti utrpěla. To dá přece rozum, že to nikdo nepozná, když máte totálně vygumovaný mozek, že jo. Taky by se dalo čekat, že člověk stižený amnézií by prvně chtěl najít místa a lidi, ke kterým je zakořeněn – a to sice rodinu a domov –, ovšem hrdinka najust ne, ta si dělá největší starosti s tím, proč na ni jeden černovlasý hezounek pořád tak nesměle kouká. Vždyť ona je tím hezounkem tak zmatená, ona neví, proč ji líbá a proč prohlašuje, že spolu chodí! Ba ne, pozor, ono těch hezounků je vlastně hned několik, všichni mají outfity jak utečenci z cirkusu a jsou tak hubení, že by si s Glumem mohli klidně potřást pravicí. Hrdinka má pro změnu bohatě zdobené šaty služebné, jako služebná pracuje i v jednom podniku, kde i přesto, že je úplné kopyto a zmaří, co se dá, ji mají všichni rádi a ani je nenapadne ji vyhodit z podniku. A že by získala zpátky své vzpomínky prostřednictvím vyprávění těch, kteří ji znají? To také nehrozí. Raději ať se k nim provzdychá sama na konci seriálu, ať je ten seriál dramatičtější. –– Oh my god, tohle bylo na mě moc silné kafe. Stejně jako Chinese Ashio jsem přemýšlel, za co bych mohl dát tu jednu hvězdu, ovšem žádná přednost hodná celé jedné hvězdy mě nenapadla. Hudba mi připadala těžce průměrná, kvalita animace ucházející, opening a ending mě nezaujaly… napadlo mě dát hvězdu za místy nechtěné pobavení na účet tvůrců, ovšem v tom případě bych na revers musel zase spálit hvězdu za velmi nudné pasáže, kde hlavní hrdinka jen vzdychala a vrhala na svůj harém rozličné pohledy. Inu, co se dá dělat. S kufry trpělivosti vystupuji na páté stanici, dál už mě to ani za mák neláká. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama