Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný koktejl podle osvědčeného receptu. Největší hvězdy českého showbusinessu a dvě písmena. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jojo, nejni nad ty "osvědčený recepty", že... Koktejl? Protřepat, nemíchat, vylejt do... Děkuji, stačilo. Howgh. - - - P.S. A ten závěrečný >narozeninový< šlágr... Svatá sprostoto, to se mi z těch juchajících gerontů a jejich ksichtění už chtělo blít... °-/.. - - - - - (Poprvé a naposledy z plezíru nahlédnuto na >tv blablandoff< , hodnocení 5., komentář zde odzívnutý jako první - 1.1.2013) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ač je to k nevíře, tak tohle byl jeden z těch lepších zábavně/hudebních pořadů – no vlastně jeden z nejlepších pořadů na TV Barrandov vůbec. Některé hudební vystoupení nezapomenutelné (Hron), některé scénky rovněž tak (Náhlovský a jeho perníková chaloupka…). Samozřejmě i zde nechyběla občas trapnost, nicméně koukatelné to bylo. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tak trochu hodně recyklovaný pořad z dob slávy socialistické Československé televize. Tedy ne, že by dnešní ČT nezachovávala jisté zvyky z dob minulého režimu v rámci svého fungování. ()

max21 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil jsem rád za pořad kde jsou písničky a scénky i když je to trochu chudí ale jediný zábavný pořad na tv tak dávám 4 hvězdy za snachu .... ()

Reklama

Reklama