Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sára je odsouzena za dvojnásobnou vraždu, kterou podle svých slov nespáchala. Když nenajde legální způsob, jak obnovit svůj proces, rozhodne se z vězení utéct. Při útěku využije krajní prostředky a nabízí se tedy otázka, zda je skutečně nevinná... Sára Penderová odešla z vysoké školy a dnes žije se svým přítelem Rickem. Sára by se ráda na školu vrátila, bohužel na ni nemá peníze, a tak aby peníze získala, s Rickem studentům prodávají drogy. Rick k nim do domu nedávno přivedl svého kamaráda Drewa a jeho přítelkyni Trish. Soužití však nefunguje a Sára jednoho dne zjistí, že jí Drew ukradl peníze, které měla v domě schované na školu. Drew si za ně koupil kokain. Rozčilená Sára nařídí Rickovi, aby Drewa a Trish z domu vyhodil. Sama se jde projít. Když se však vrátí, zjistí, že Rick oba spolubydlící zastřelil. Rick Sáru přemluví, aby nevolali policii a mrtvol se zbavili. Druhý den jde Sára normálně do práce. Už v práci však zjistí, že mrtvoly byly policií nalezeny. Pár se pokusí z města utéct, je však brzy zadržen policisty. Sára s hrůzou zjistí, že protože Rick den před vraždou koupil pušku na její kreditní kartu, policisté jsou si jisti, že vrahem je ona. U soudu je Sára odsouzena ke sto deseti letům vězení za dvojnásobnou vraždu. Jenže Sára je přesvědčena, že byla odsouzena neprávem. Proto začne ve vězení studovat právo a snaží se znovu otevřít svůj proces. I přesto, že ji v tom podporuje její otec a platí právníky, Sára u soudu neuspěje. Doslova se jí zhroutí svět. Jenže velmi brzy pochopí, že jediná možnost je útěk. Proto začne s pomocí kamarádek organizovat svůj útěk. Schválně naváže sexuální vztah s dozorcem Spitlerem. Ten jí nakonec skutečně pomůže utéct. K útěku Sára použije dveří tělocvičny, které jako jediné nemají elektronické zabezpečení. Spitler ji proveze ve vězeňské dodávce za bránu věznice, kde už na ni čeká její přítelkyně Jamie. Ta však není tím dobrým spojencem, ve kterého Sára doufala. Jamie ji totiž okrade o peníze, které Sára získala prodejem drog ve vězení (prodej sama zorganizovala přes návštěvy a úplatné stráže), a nakonec ji ještě udá vyšetřovateli Seanu Harlanovi. Harlan s policií vpadne do domu, kde se Sára skrývá. Jí se ale podaří utéct. Shodou náhod narazí na Mimi, které také ve vězení pomohla. Ta jí zařídí nový vzhled a ubytování v jakémsi motelu. Sára má znovu štěstí, protože když Harlan konečně její úkryt objeví a do motelu vpadne, uvidí zásah policie z dálky. Z místa uprchne a obrátí se na Farrell, které svými radami pomohla odvrátit odebrání jejích dětí. Farrell seznámí Sáru s bohatým podnikatelem Bobem, který si ji začne vydržovat jako svou milenku, i když ví, kým Sára skutečně je. Pronajme jí v Chicagu byt. Sára se však nechce spokojit s úlohou vydržované milenky a skrývající se uprchlice. Začne Boba přemlouvat, aby otrávil svou manželku... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se obával, ale není to tak špatné. Navíc si film slušně hraje s divákem a hlavní postava se celkem slušně až překvapivě vyvíjí. Na jedné podívání slušné. ()

ac3r 

všechny recenze uživatele

Docela dobře se na to kouká, krásná herečka v hlavní roli, děj má spád, žádná natahovaná stopáž a jako bonus založeno na skutečném příběhu. Tři až čtyři hvězdy s klidným srdcem. ()

Reklama

Reklama