Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kang-il je hasič, ktorého manželka zomrela, keď zachraňoval ľudí pri nehode. Zápasí s pocitom viny za to, že nedokázal pomôcť svojej žene. Po tejto tragédii sa bez rozmýšľania vrhá do nebezpečenstva, aby zachránil ostatných.
Lekárka Mi-soo urobí v nemocnici chybu pri stanovení diagnózy, a keď sa pacientka dostane do kritického stavu, Kang-il je zhodou okolností pri jej záchrane. Manžel pacientky chce Mi-soo zažalovať, a tým jej hrozí strata lekárskej licencie. Právnička Mi-soo poradí presvedčiť Kang-ila o tom, aby svedčil, že manžel pacientky naňho zaútočil potom, čo sa dozvedel o nesprávne stanovenej diagnóze. Kang-il však Mi-Soo a jej prosby ignoruje. V zúfalstve sa Mi-soo stáva dobrovoľníčkou, aby ako zdravotníčka mohla pracovať po boku Kang-ila a dostala sa tak k nemu čo najbližšie. (ČSFD)

(více)

Recenze (29)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Když je film založen na dvou skvělých hercích, kteří se k sobě navíc strašně moc hodí, může si příběh dovolit trošku (ale opravdu jen trošku) pokulhávat. Hyo Ju Han mě nečekaně překvapila. Naposledy jsem ji viděla ve Spring Waltz z roku 2006, ale tahle praštěná role jí rozhodně sedla o moc víc. Především její postava se ze začátku postarala o skvělé komické scény. Soo Go je rok od roku lepší. Už teď se těším až si ho pořádně užiju v Green rose. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrý romantický film. Má dosť dobrý príbeh o doktorke, ktorá chce byť konečne docenená, lenže svojej pacientke nesprávne určí diagnózu, čo ju stojí život, jej agresívny manžel žaluje nemocnicu a doktorka je suspendovaná. Jej jedinou nádejou je získať si na svoju stranu požiarnika, aby svedčil v neprospech manžela a tak sa ho rozhodne zviesť, lenže jej to nejde tak ľahko, ako očakávala a tak nastúpi k nemu do práce ako zdravotná pomocníčka. A tu si k sebe cez spoločné zážitky postupne nachádzajú cestu. So spracovaním som nadmieru spokojný, síce dej pôsobí až príliš jednoducho a až na výsledok dvoch, troch situácií aj úplne predvídateľne so všetkými bežnými klišé, no s týmto aj tak nemám problém. Jedine ma trochu mrzí, že postava doktorky je v úvode zobrazená takýmto na pomery žánru úplne nezvyklým a aj pomerne nepríjemným spôsobom, ale už po chvíli to ide do úzadia, takže sa na to aj celkom dá zabudnúť, dej sa začne venovať tomu hlavnému, teda vzťahu dvoch ľudí a toto si ma skutočne získalo. Tu už obe hlavné postavy pôsobia perfektne, celý ich vzťah je podaný výborne, chémia medzi nimi funguje skvelo, takže som im skutočne fandil, aby im to vyšlo, k tomu atraktívne prostredie požiarnikov, čo sa postará o viacero zaujímavých scén, hlavne situácia pri automobile na koľajniciach ma veľmi zaujala, takže po celý čas je to výborný zážitok. Veľmi spokojný som aj s jednotlivými žánrami, je to vydarený mix romantiky, komédie a drámy. Romantika je veľmi príjemná, sprevádza film takmer po celý čas, pričom ako to už býva, polovica filmu je ladená komediálne a polovica zase do drámy. Celá tá komediálna rovina je tak správne roztomilá, že som sa v jej častiach nevedel zbaviť úsmevu z tváre a dramatickým situáciám zase nechýba napätie a miestami aj taký nepríjemný pocit. Herecké obsadenie je skvelé, charizmatický Ko Soo a roztomilá Han Hyo-Joo, ktorí tu vytvorili vynikajúcu dvojicu, ale pochváliť musím aj výber vedľajších postáv, či už požiarnici, alebo priateľka hlavnej hrdinky, bavili ma všetci. Réžia a technická stránka sú výborné, jedine v tých dramatických scénach to chcelo trochu ubrať emócií, ale inak som veľmi spokojný. Love 911 je jeden z najlepších romantických filmov za poslednú dobu, pár úprav a neváhal by som s plným hodnotením, ale aj tak sa mi to veľmi páčilo a určite si to ešte pozriem. 81% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Som troška na vážkach. Ak by som spočítala všetky nedostatky tohto výtvoru, bol by z toho dlhý, dlhučičký zoznam. Napríklad je dĺžka filmu nezvyčajná pre takýto príbeh, bolo to dosť dlhé na môj vkus, rovnako mnoho dejových prvkov zostalo nevysvetlených a v pozadí, až sa zdá, že načaté témy vôbec do príbehu nezapadajú a celú stopáž iba umelo predlžujú. ALE! Tu prichádza dôvod, prečo váham s hodnotením herecké obsadenie je na vysokej úrovni, či vedľajšie alebo ústredné postavy sú príjemné pre oči a do príbehu sa hodia. Film zasadený do hasičského prostredia sme tu už mali, ale nikdy som ho nevidela spätý dohromady s lekárskym poslaním, romantikou a nebezpečenstvom. A čo ja osobne hodnotím ako úplne najväčšie plus je charakter Mi-Soo, tak dokonale premyslenú postavu, realistickú, plnú nedostatkov a pochybenia spojenú s pokorou, samouvedomením a láskou som ešte asi nevidela. Ťažko sa mi rozhoduje, ale asi 70% by odrážalo môj celkový dojem. Tento príbeh krásne podčiarkuje, že ľudia, ktorí nás môžu zachrániť rozhodujú o našom osude a častokrát sa zmýlia, pričom sa neúmyselne podieľajú na našej smrti. Naozaj, VÝNIMOČNÝ príbeh. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Korejské romance mám díky jejich přístupu k dané látce moc rád, ale "Love 911" je jednou z těch méně zajímavých a až zbytečně kýčovitých. Ale oproti americké produkci se zde najde něco navíc a alespoň téma je docela zajímavé. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Minimálně 4*. Soo Go tu sice neměl tak cool účes jako v Sseom, ale přesto se pomalu ale jistě stává jedním z mých nejoblíbenějších korejských mužských herců (i když jako policista se mi líbil víc, než požárník). Hyo-ju Han jsem viděl poprvé. Vzhledově nová (a mladší) Ji-hyeon Jeon - na rozdíl od ní však lépe hraje a je živější (škálou výrazů tváře pouze v Love 911 předčí vše, co jsem od Ji-hyeon Jeon kdy viděl). Poprala se dobře jak s romancí, tak s komediální složkou, zvládla i smutnou a dramatickou část. ■ "Odešla." ■ Sekundární dvojice byla taky docela sympatická. ■ Jen se mi to zdá, nebo se nejnovější korejské filmy při zobrazování líbající se dvojice oprostily od své tradiční dřevěnosti? Toto je už druhý film z roku 2012, kde polibek vypadá jako polibek. ■ Sympatické MV s OST: http://www.youtube.com/watch?v=HVhm10m8qFM ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V prvej hodine veľmi zábavné, v druhej už naberajúce hádam každé jedno možné mysliteľné klišé. Nielen kórejských komédií, ale aj samotného žánru. Správne melodramatické, správne úsmevné a v zásade odsýpajúce bez väčších zádrhelov. Ale rovnako aj bez akejkoľvek pamätnej scény. Nechcem to nazvať neoriginálnym a tuctovým, lebo ten film zlý nie je. Ale doba kedy ma takéto typy príbehov bavili sú už nenávratne preč. Pretrpel som to, ale druhý krát sa k tomu vracať nebudem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Premisa tejto romantiky mi vôbec nesadla. Doktorka urobí chybu následkom čoho zomrie pacientka a ona sa snaží prehovoriť jedného hasiča, ktorý zabránil tomu, aby ju manžel pacientky napadol, aby ho zažaloval a tým jej stúpli šance v súdnom procese. Ale hasič nie je taký bezcitný ako ona a odmietne to. Takže sa ona rozhodne, že ho zbalí. A tak väčšinu filmu za ním dolieza a otravuje ho. Asi to malo byť megavtipné, ale ja som nevidel dôvod tej bezcitnej mrche fandiť. A jak za tým hasičom doliezala, tak to bolo fakt neznesiteľné. On sa pre zmenu celý čas tvári ako kakabus kvôli mindráku z minulosti. Chémia medzi nimi bola nulová a bolo mi úplne jedno, či sa dajú dokopy. Nakoniec sa ona polepší, ale to už bolo neskoro a u mňa to nadobro prehrala. Ani som príliš nepobral prečo sa nakoniec on do nej zamiloval. Film zachraňujú od totálneho fiaska len hviezdne obsadené vedľajšie postavy (Dong-seok Ma, Jin-yeong Jeong). Ale to je málo na to, aby to bol aspoň priemer. Ani prostredie hasičov to nevytrhne. Výsledok je veľkým sklamaním. 4/10. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Raz za čas fakt dobre padnú podobné filmy, kde sa striedajú milučké, klišovité, rozjarené či smutné situácie, so sympatickými postavy v príjemnom prostredí. Taká správna filmová atmosféra za plný počet hviezd. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně velká pohodovka z prostředí hasičského sboru. Tradiční porce korejského cukru a patosu, ale i příjemného humoru a dokonce i nějaké té adrenalinové akce - zejména zásah na přejezdu stál za to. A ten milý úsměv Hyo-joo Han si lze jen těžko neoblíbit. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tedy vážnější scény mají slušné mezery ve scénáři. Nicméně, jinak je to zatraceně povedená romantická komedie s překrásnou Han Hyo-ju, ale často a úspěšně se tu zabrnká i na dramatickou a emotivní strunu. Tenhle film je přesně na 4,5*, ale pro hlavní herečku i pěkný závěr (včetně hudby) zaokrouhluji nahoru. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemná záležitost. Dobře se dívalo jak na hlavní dvojici, tak na vedlejší postavy a i po dějové stránce je příběh velmi pěkně zpracovaný. Prostě velmi povedená romantická komedie. :-) ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Pěkný mix komedie a dramy, která opět sází na tragické příběhy postav. Ten humor tam byl místy hodně dobrý, hlavně stolička a policejní stanice. Ve střední části se začala obnažovat bolavá srdce, hlavních postav. Důležitá část filmu, ale brutálně nevyšla. Závěr je hodně rozpolcený. Nejde o to, že nám tentokráté přichystali Korejci šťastný konec, ale ta blamáž na té stavbě, kdy je jeden pracovník uvězněn a dojde k zavalení, je už fakt dost přitažené za vlasy. Možná právě proto, si tento nedosáhne tam, kam původně mířil, to jest až na špici. Bohužel závěrečná část, začínající scénou v kostele až po ten "běh mrtvého muže" je fail. Celkově jde stále o příjemný film, který neurazí, občas nadchne, ale také zklame. Stále však má dostatečnou kvalitu, aby skočil v plusu. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Romantická a dramatická linka príbehu tradične silná, môj dojem ale zráža nelogickosť konania postáv. Škoda. Skutoční kórejskí hasiči takto isto nefungujú. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

Ničím nevybočující romantický průměr s povinnou dávkou přeslazeného patosu. Doufám, že takto tolik vychvalovaný korejský standard romantických komedií opravdu nevypadá, protože hollywoodská tvorba si s Love 911 v ničem nezadá. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Ono by to aj mohol byť skutočne pekný rom-kom. Herci sympatický, námet a zvraty pomerne originálne, no za tú prehnanú dramatickosť a absenciu logiky v niektorých prípadoch jednoducho nemôžem ísť vyššie, než na 3 hviezdičky. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Poblaznene korejsky-milucke ksichtiky, na ktore sme zvyknuti. Neurazi, avsak ani nicim nevybocuje z priemeru. A ze o zenskych "stihackach" toho uz bolo. Oddychovka so znacnou stopazou. ()

Georgiana 

všechny recenze uživatele

:) Jsem ráda, že jsem si to pustila a nedala na blbej pocit v souvislosti s pofidérním názvem "Love 911". Bylo to fakt super. Ve chvíli, kdy jsem byla vystreslá, tak to tím šupem přehodili do fóru. Docela jsem se pobavila. To se bude ještě hodit.. Hlavního hrdinu jsem znala, hrdinka byla příjemným překvapením. Velitel má u mě boda. ()

Reklama

Reklama