Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skrývá se mezi námi nový Brad Pitt nebo Angelina Jolie? To ukáže nová šance pro herce z ulice: Pojďte s námi Na plac! aneb I hvězdy musely začít.
Zábavná show s prvky docusoap spojí amatérské herce i neherce, kteří budou od pondělí do pátku manipulováni do dramatických i komických rodinných, sociálních a vztahových situací. Tento žánr, v zahraničí velmi úspěšný, má na TV Barrandov premiéru. Průvodci pořadu jsou moderátoři Jan Musil a Petra Krajčinovič. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Větší cípovinu jsem snad nikdy neviděla. Když jsem náhodou přepnula televizi na tuto stanici mé podvědomí mě výrazně varovalo před nevyhnutelnou psychickou ujmou, která zapříčinila občasné výkřiky zoufalosti. Tohle snad nemůže někdo myslet vážně ani jako komedii, protože amatérští herci by měli jít raději na nějaký kurz a nepřeříkávat svůj text jako telefonní seznam a jak jsem se u některých perfektních herců přesvědčila - někteří ten telefonní seznam dokážou přečíst hodně jímavě...ale ani jeden účinkující mě o tom ani trochu nepřesvědčil. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Amatéři, co si chtějí užít svých 25 minut slávy. Odehrají nemožné scénky, a nějak mně uniká podstata jejich snažení. Na konci stejně dostanou cejch, že jsou dobrými herci. Klady: svoje herecké schopnosti si může vyzkoušet každý +stačí se jen prostřednictvím mailu přihlásit + zajímavý nápad není kvalitně využitý. Zápory: vše je přizpůsobeno až na velmi amatérskou úroveň - nezkušení a ztrémovaní herci jsou vrženi na plac poněkud necitlivě, zvláště, když je moderátorka peskuje - sledovat se vyplatí jen jeden až dva díly, pak se k tomu nevrátíte - dost stereotypně podáno - postrádám smysl tohoto pořadu, není totiž ani trochu zábavný, ale takový nudný a bez prožitku. Mé hodnocení: 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám za jejich odvahu některým lidem, vůbec vlézt před kameru a ztrapnit se před půlkou republiky. Našlo se tam i několik zajímavých lidí, ale celkově tento koncept TV Barrandov moc růží nepřinesl. Ty rádoby dramatické a sociální situace byly často tak přehrávány, až i těch 25 minut bylo doslova utrpením, vydržet je dokonce… ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji TV Barrandov!! Každý pořad zde vysílaný, má neskutečnou hloubku. Takovou hloubku, která je ukryta v nejtemnějším zákoutí prdele. ()

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak strašný, až se mi chce brečet. Která televize pustí ven tak tragický neherecký výkony? Pane bože! Bleju, velebnosti. ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Jééé, jsem došel namrdanej domů a omylem zapl tuhle velemrdku. Krásná a očividně šikovná holka (to usuzuju z toho, ž jediná byla schopná se naučit víc jak dvě repliky a nepotřebovala nápovědu) snad dostane do budoucna někde šanci. A když ne, tak jí nabídnu post sekretářky s pravidelnou dávkou dickslapů. Zbytek ansámblu tragickej a zralej na lowkick do hlavy. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Fajn nápad, v ideálním případě by to mohlo pomoct začínajícím hercům, ale provedení katastrofa. Nejvíc to pohřbili moderátoři Musil a jakási Petra Kračinovič, kteří jsou z nějakého důvodu "odborníci přes herectví" a absolutně nepochopím, proč shazují snažení amatérských herců a tím podkopávají svůj vlastní pořad. Neměli by jim pomáhat a navádět je? To by tam ale asi museli být skuteční herci a ne tahle dvojka egoistů, co se jen chtějí exhibovat za každou cenu v televizi. Oba měli někdy tak jedovaté poznámky, že mi bylo účinkujících vyloženě líto. Snad nikdo tohle přece nebere vážně, jde tam o zábavu, ale ta Petra, která sama přehrává, od amatérů očekává oscarové výkony? Ty její komentáře opravdu hnus a pak to zakončí slovy "přihlaste se, já vás neukousnu". Jaká ironie... A ty scénáře? To by dobře nezahrál opravdu ani ten oscarový herec, takové kraviny. Ale jakmile ty sračky někdo splete, tak hned dostane zprda. "Na závěr jsme pro vás vybrali to nejtrapnější". Docela hyenismus tohle, ale Barrandov je zkrátka plný zamindrákovaných lidí, které nechtějí jinde, a tak milují moralizovat a povyšovat se. Přitom nevím, že by ubožáci Musil či tato Petra kdy přinesli něco, co má nějakou pozitivní hodnotu. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

TV Barrandov se prostě musí za každou cenu vyrovnat v počtu a zhovadilosti svých pořadů našim největším soukromým stanicím Prima a Nova. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Pro filmové fanšmejkry s půlkou mozku je lepší si nechat vyvrhnout střeva a houpat se na nich přes pouliční lampu... ()

Boudyy odpad!

všechny recenze uživatele

I občasné dobré herecké výkony (asi v jedné scénce z deseti) dokáže zabít trapný scénář, který se vyskytuje všude a divákovi je občas až blivno při pohledu na tu stoku, ve které se nachází dement za dementem, co si myslí, že umí hrát. A jak už jsem psal, scénář není o nic lepší. Humus. Sračky. Ztráta času. ()

warhammer odpad!

všechny recenze uživatele

Certifikát výborného herce nejspíš v pořadu rozdávají bez rozdílu umění či demence. Pokud chcete vidět opravdu excelentní trapárnu přepněte si televizi na tento pořad! ()

Reklama

Reklama