Reklama

Reklama

Recenze (8)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nepotvrdilo se, že by šlo opět o horší díl, horší rok. Opět v podobném duchu jako 2011. Výborně zvolení hosté, Rihanna i Bruno dobře zapadli spolu s Biebrem. Nemusím ho, ale tady mi moc nevadil. Sázka na více muziky na živo vyšla. Cara Delevingne nováčkem v týmu, hmm :-) Živě: Rihanna - Diamonds a Phresh Out The Runway, Bruno Mars - Locked Out Of Heaven a Young Girls, Justin Bieber - As Long As You Love Me a Beauty and the Beat. Hudba: The Doors - Break On Through, Dick Dale - Miserlou, Billy Idol - Rebel Yell a Hoodie Allen - Feel The Love. Bonus: Reklamy VS, plánování a proces přípravy na VS, fenomén Justin Bieber, modelky mluví o pravidlech randění. Zvláštní pozornost se věnuje Candice. Skončily: Chanel Iman, Flavia de Oliveira, Julia Stegner, Shannan Click, Anja Rubik, Caroline Winberg. Chyběly: Maryna Lynchuk a zraněná Laís Ribeiro. Objevily se: Cara Delevingne, Jourdan Dunn a další ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem se podívala na celou show andílků. Jako celek to bylo opravdu vytříbené, všichni věděli, co se kde má dít, nejspíš i dřeli na to několik měsíců jako koně. Fascinuje mě ten svět, je to něco naprosto jiného (ale jestli záviděníhodné...to těžko říct). Bylo to takové roztomilé v některých chvílích a je vidět, že ty holky nenechávají nic náhodě a na tělech to jde poznat (což se nedá srovnat třeba s úrovní většiny dam na přehlídkách u nás). Ten kouzelný "wink" je dokonalý. Hudební vystoupení nevadila, u některých se akorát zase projevilo, že jejich live shows nejsou to pravé. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Zase raz "skvelá podívaná" a keď dal Bruno Mars môj najobľúbenejší song minulého roka tak som mal v hodnotení jasno. Mimochodom Candice Swanepoel je asi to najkrajšie čo som v živote videl = Sexbomba desaťročia. ***** ()

Hopi odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, nejsem homosexuál, holky byly pěkné a opícháníhodné, ale většinu pořadu Bieber? To opravdu ne. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Tentokrát příliš orientované na interprety Rihanna, Bruno Mars, Justin Bieber. Modelky byli jejich křoví, což je rozhodně škoda, přece jen by měli být to hlavní. Také třetím rokem chybí moderátorka Heidi Klum. Statistika z iMDb, kde nejlépe hodnotí tento pořad muži 30-44 let a ženy 18-29, průměrné hodnocení mužů 7.6, žen 8,3. evidentně mužům vadil Justin Bieber. ()

Deleah 

všechny recenze uživatele

Modelkám to moc slušelo a návrháři odvedli opět skvělou práci. Jediné, co mi vadí je, jak se na molo mezi modelky snaží pořadatelé nacpat co nejvíce pop "idolů". Kdyby už nic jiného, tak tam nemusel být Beaver, jo, já vím jak se to píše, ale takhle se mi to líbí víc, je to prostě bobr. ()

Reklama

Reklama