Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Recenze (333)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zamotává se to, zamotává, až se to nakonec vymotá v něčem, co se dalo celkem očekávat. Je to ale většinu doby celkem dobrá jízda, kterou dokázal táhnout hlavně David Belle, který je vážně pohyblivý frajer. Paul Walker mu stačí, a stejně tak i RZA, který si už stačil vybudovat image drsných, chladných maníků. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Hloupý film pro hloupé lidi, slovy jedné z postav: "Trapnější než středoškolská pička." Řetězec situací, který se naplno rozvine ve třetím aktu je obdivuhodnější a, co se zábavy týká, vděčnější než skákačky Davida Belleho a jeho schopnost vmezeření se. Anarchistický závěr je pak skutečně lahůdka (sarkasmus). ** protože je to poměrně šťavnatá guilty pleasure, jinak ruce pryč. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Remake nadprůměrně hodnocené francouzské záležitosti od zakladatele parkuru Davida Belle se jednoduše nepovedl. I za skutečnosti, že se jedná o jeden z poslední filmů zesnulého Walkera. Tohle nemá co nabídnout, raději poradím, mrkněte na originál, tam se budete budete bavit královsky. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na to měl podívat znova, tak se radši podívám na originál (District 13). Kopie, nehorázná kopie. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Ničím nevynikající akční výplach, zápletka nikterak originální ani chytrá, scénář až tragický, pokus o sociální přesah byl také dost marný. Podprůměrné béčko s podprůměrnými hereckými výkony. Paula Walkera si budu pamatovat z jiných filmů. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Dobře natočená akce, nic víc. Takže komu to stačí, bude spokojen, komu ne, musí holt jít na něco jiného. ()

Martpod 

všechny recenze uživatele

Proboha proč? Parazitická hovadina bez nápadu, s nudným obsazením a tak neskutečně blbými dialogy, že se tvůrci museli u zkoušení parkouru pořádně praštit do hlavy, aby tohle do scénáře vůbec pustili. Sice už Banlieue 13 nebyl zrovna výkvět zářné scenáristiky, ale přinejmenším byl aspoň zábavný. ()

Jigy 

všechny recenze uživatele

Zbytečná, obyčejná ptákovina. Čitelné, od začátku do konce klišé. Jeden bodík za parkur, zbytek odpad doplněný americkým happy endem, kdy vrah, dealer drog a kápo mafie kandiduje na starostu a všichni ho budou volit. Bože to je shit :-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

z původních Okrsků jsem viděl jen ten (dle ohlasů) slabší druhý díl a kdysi dávno jsem od něj dostal velmi dobrou adrenalinovou akční jednohubku a neměl jsem pocit,že by byl film hloupý,nebo se ze mě někdo snažil udělat blbce.Bohužel u Brick Mansions jsme ten pocit měl a jakkoliv ani tady akce nechybí,nejlepší akční scénou je hned první Linův útěk na začátku filmu.Tahle scéna je výborná,nechá vzpomenout na původní francouzský originál a diváka navnadí na to co bude.O to větší pak je zklamání z nekonzistentního děje,kde se spousta věcí děje z nějaké prapodivné náhody a WTF momentů je víc než dost.Ve chvíli kdy se pak neběhá,nemlátí,nebo nejezdí v autě a postavy mají čas mluvit jde Brick Mansions do kopru úplně.Nečekal jsem zázraky a díky znalosti alespoň druhého okrsku jsem doufal že vím co mě čeká a bohužel musím přiznat,že jsem se spletl.U Davida Bella je navíc hodně vidět,že byl předabován,což je další hřebíček do rakve tohoto filmu.Objektivně 2 hvězdy,ta třetí je pro Paula Walkera,kterého jsem měl rád a tady mě alespoň párkrát rozesmál slušnou hláškou...40% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po scenáristickej stránke podľa mňa veľmi dobré (tak cca na 4*), teda až na ten úplne rozprávkový koniec. To akože vážne? Nenávidený šéf gangu je zrazu najlepší kamoš a celý drogový kartel, ktorý budoval dlhé roky a ani za nič sa ho nechcel vzdať zrazu opustil a stal sa z neho vzorný "starosta"? To už fakt skôr uverím, že čokolády Milka balia svište ako záveru tohto filmu. Čo sa týka ostatného, tie akčné scény boli extrémne prehnané a to mi vždy prišlo skôr na škodu ako na úžitok. Lino a Damien skáču tak 7 metrov do diaľky a bez problémov prerazia sklo bez jediného škrabanca. A všetky tie bitky, súboje, naháňačky v autách a sniperi, ktorí dokážu trafiť na milimeter presne, no ako náhle sa pred nimi ocitnú Lino a Damien, tak všetky guľky lietajú všade možne, len nie do nich. Ach, hrozne mi idú na nervy tieto akčné hlúposti... Ale príbeh bol fajn, tak aspoň 2*. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

hodne slaboducha a podpriemerna verzia Okrsku 13 z roku 2004, dokonca tu hral aj ten isty herec - David Belle. presne to iste - zapletka, rvacky, snaha o drsnost za kazdu cenu ...... + nelogicnosti vladnu a scenar je deravy ako emental : 10 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

To že se okrsek 13 někomu líbil,jeho věc.Podle mě kravina plná ubíjejícího skákání,lítaní a přemetů bez špetky emocí a napětí.Doupě na tom ale neni vo moc líp.Jen poupravená debilita,a vlastně naprostá neúcta k zesnulýmu,tohle bych nevěnoval ani mrtvýmu Limberskýmu.10%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Spousta akce, gangsterů, střílení, rychlých aut a politiky. Zní to lákavě a ano, nejdřív to lákavě také vypadá. Začíná to zajímavě a rychle to graduje a konec každého uspokojí, ale v příběhu je velká díra. Příběh je děsně předvídatelný a není zde nic originálního, co by mě mohlo zaujmout. ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

Ide o remake filmu z roku 2005 Okrsok 13. Takže ničím to neprekvapuje, ale na jedno pozretie to ujde. Paul Walker ťahá za kratší koniec. ()

asinus 

všechny recenze uživatele

Smysl okopírovaní deset let starého filmu mi opravdu uniká. Nevídaně zbytečná recyklace Okrsku 13, o nic lepší, možná trošku uhlazenější, určitě výrazně více směšná, to když se scenáristi frantíci přesunuli z Paříže do Detroitu a pustili se do gansta speaku. Paul Walker se naštěstí doopravdy rozloučí ve svém Rychle a zběsile, tenhle remake proto klidně může upadnout v zapomnění. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tradiční pohodová akční jednohubka se spoustou nesmyslů, kterých si ale při zběsilém tempu nemusíte všímat, pokud nechcete. Nejde totiž o takové kraviny, které by vám rozbouraly zážitek. Walker je zde spíš pro parádu, přestože se mu snaha nemůže upřít. Mnohem výraznější je ale Belle, jehož některé akrobatické a parkourové kousky dají vzpomenout na Jackie Chana v nejlepších letech. A přestože to jinak absolutně není můj šálek kávy, tak chválím i elektronickou hudbu, která zde sedla jak prdel na hrnec. 60 % Oblíbená část- výtahem místo schodů ()

Reklama

Reklama