Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál vypráví příběh černé jazzové kapely Louis Lester Band v době jejich vzestupu ke slávě, kdy baví hosty na exkluzivních večírcích v Londýně 30. let. Když však manažer kapely Wesley vznáší stále více a více požadavků k hotelu, ve kterém hrají, je vyhoštěn ze země a hudebníci jsou nuceni pokračovat bez něj. Po jejich účinkování na večírku pro prince z Walesu jejich hvězda dále stoupá a vynáší je až na vrchol slávy. To se má ale brzy změnit. (mac000)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (5)

Bau.Baushka 

všechny recenze uživatele

Potenciál měl seriál určitě větší, ale potěšil. Ze začátku se tváří, že bude sledovat vzestup kapely a její členy, ale vcelku brzo zahne jiným směrem. Několik opravdu skvělých herců, super hudba, parádní kostýmy a kulisy. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý seriál z 30. let točící se kolem změn, které přinesla obliba jazzu a raketový vzestup černošské skupiny v Londýně. Aby toho nebylo málo, tak tu máme i detektivku. Málo známý miniseriál, ale určitě stojí za pozornost. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Seriál je hlavně o přátelství, elitářství a zradě. Hudba je tam samozřejmě taky. Nemilosrdně nastavuje zrcadlo anglické lepší společnosti, která touží se uvolnit, zažít nové věci, ale nedokáže se zároveň odpoutat od předsudků. A tak při prvních komplikacích hází všechno za hlavu a hledá jistotu ve starých hodnotách. V jejich případě je přátelství jen slovo. Jen někteří jsou schopni nakonec vidět člověka i v černochovi. 80% ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Prvni dil byl perfektni, i druhy dil se mi moc libil, ale v momente, kdy se to zmenilo v detektivku, uz me to prestalo bavit. Zajimalo me spis, jake utrapy a prekazky prekonava cernosska kapela, nez aby me zajimalo, kdo vlastne je vrahem, kdyz to stejne bylo celou dobu jasny, a navic nam to ani poradne nevysvetlii. Dost postav se chovalo fakt divne, Julian byl celej posahanej a jeho sestra mluvila jak nauceny robot. Ve finale jsem to sledovalav podstate jen kvuli Louisovi a Sarah a jejich vztahu. Co ale musim pochvalit, je hudba, ta byla nadherna. Edit: co proboha mel jako byt ten special? Naprosto jsem nepochopila jeho smysl, uplne zbytecny special a ta epizoda s tim Flukem a zenskou na telefonu byla uplne absurdni. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Oblíbení herci, krásná výprava a úžasná hudba. To bohužel nestačí k tomu, aby byl seriál perfektní, to by chtělo ještě propracovanější scénář. Asi by bylo lepší se zaměřit jen na jedno, buď se plně věnovat kapele nebo detektivní zápletce. Protože takhle vznikl hybrid, který není dokonalý ani v jednom. Na detektivku to má malý spád, napínavost a dynamiku, dost neuspokojivý konec bez vysvětlení co se vlastně přesně stalo a proč. A na drama o kapele a tehdejší Anglii se toho dozvídáme zase trochu málo, ostatní členové kapely snad nemají ani jména, za 7 hodin se nedozvídáme nic hlubšího ani o hlavních postavách. Na začátku speciálního dílu to vypdalo, že se nějaké hlubší informace o postavách dozvíme aspoň na závěr zde, ale autor se radši rozhodl věnovat prostor pošahaný žeský na telefonu a zednářům. Nevím jeslti se dělají soundtracky k seriálům, ale tenhle bych si rozhodně přála. (5 epizod, 1. a 5. 90 min, ostatní 60 min, speciální díl 60 min) ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama