Reklama

Reklama

Rváči

všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Akční
Česko, 2012, 5 min

Videa (1)

Celý film

Recenze (11)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za Poděbrady a areál u Krystalu, mám na něj dost příjemných vzpomínek. Jinak to je ale naprosto příšerné po všech stránkách - tupý střih, hloupý výběr hudby (Saxana? To koho napadlo, proboha...), příšerné a směšné herecké výkony, neexistující scénář... 1* ()

Reklama

orgoj0143 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být ??? Jako vtip dobrý. Kvalitně zpracovaná bitka s ubohým scénářem. Spíš jako film bych to charakterizoval jako vstupní materiál pro komparz. Nebýt těch skoro reálných úderů, pofidérního nože zapíchlého v dlani a štěku Moniky Timkové v roli totální blbky, tak bych dal odpad. Ale dám jednu hvězdu na podporu a rozvoj české kinematografie * ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Jeden holohlavec vypráši menej anabolicky zdatných. Bitkárska jednorazovka sa snaží zaujať animovaným vstupom a záverečným frkom, no ani jedno ani druhé celok nad priemer nedvíhajú. V týchto dvoch momentoch sa ukazuje, že ak sa autori vzdialia od ruvanice, scenáristicky im dochádza dych. Búšenie päsťami holých hláv sa nestane niečím viac len preto, že je zručne nakrútené. ()

Reklama

Reklama