Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (142)

Philcze 

všechny recenze uživatele

Dost standardní home invasion, který z průměru vykopává jen moje slabost pro Haley Bennett. Obsazení je (na béčkový horor za pár šupů) obecně výborné, ale zároveň to spolehlivě nejdivnější na celém filmu. Absolutní nevyužití Jamese Ransona bych ještě pochopil, ale obsazení slavnější (a dražší) Ashley Greene do desetiminutové role vraždící goth girl je docela zajímavé WTF. Přitom se pod tou kapucí mohl schovávat kdokoliv. 60% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

První polovina trochu nudná, ale aspoň se na hlavní představitelku moc hezky kouká. Jakmile však poznáme záporáky, film se okamžitě rozjede. Drobná výtka za jejich až absurdně rychlý občasný presun z místa na místo, ale konec se mi líbil natolik, že napravil vše špatné a opětovně si vysloužil tu třetí hvězdu. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Scénář : Holka zdrhá...Špinavá blondýna typ Haley Bennettová , nééé to je Haley Bennettová. Zdrhá před úchylem. Vlastně před úchylama ono jich je víc, mají masky z alobalu a lepenky (které ale vypadají hnusně) a vede je...moment...fakt je vede Ashley Greene z Twillight ságy? Ta sexy upírka je tady nemilosrdná vražedkyně? No tak to bude mazec ne? A byl !! Atmosféra hustá jako krupicová kaše, Justine, které se tu říká Kristy je ze začátku typická oběť značky ubulenec. Ječí, brečí, zmítá se v křeči a fofruje co jí nožky stačí. Pak však vrahouni udělají něco, co fakt neměli...Daná situace Justýnu naštve a přepne z levelu UBULENEC na level ZABIJÁK a začne masáky likvidovat pěkně jednoho po druhém a celkem mazaně. Krásně se na to kouká a ani nevadí, že to není extra krvavé...PS : Ta Ashley ale pohořela, co? PPS : Díky za titulky LIVINGDEAD, alespoň jsem se nemusel soustředit na překlad :-) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

To byla zase blbost. Já jsem často shovívavá k těmto filmům, které vyloženě sami nechtějí hned skončit v koši, ale nějak mě už unavují ty samé scénáře, které občas vážně postrádají zdravou logiku. Ti záporáci, kteří nejspíš vlastnili Hermionin kouzelný přemisťovací přívěšek mi lezli krkem asi nejvíc. Chudák holka běží dvě minuty do knihovny, schová se hned za dveřma a za deset sekund může běžet zas, protože alobalový masky jí jsou za zadkem. On by to nebyl špatný film, klidně bych tomu ty tři dala, kdyby se ta holka aspoň opravdu snažila přežít a nedělala zbytečný kraviny. Ale já vím, bez nelogického chování postav, by to nebyl správný home invasion. Každopádně, subjektivně jenom za dvě. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Kristy! Lauf um dein Leben! Potenciál filmu "začuchalo" aj zopár známych produkčných a distribučných spoločností, a na filme je to poznať. V titulkách nájdete napr. logo bratov z Weinstein Company, Scotta Derricksona - zodpovedného za Sinistera, alebo Davida Kirschnera, známeho predovšetkým produkciou série o bábike Chucky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama