Reklama

Reklama

Ella a Jonah jsou dvojčata, která žijí u adoptivních rodičů. Jonah je velmi problémový, a tak sourozenci často mění školy. Nyní je rodiče posílají do velmi drahého soukromého ústavu. Uvítá je ředitel Sebastian. Jonah si všimne Megan, která po něm pokukuje. Hned se pustí do rvačky s Landonem, který s Megan chodí. Na Jonaha je Megan milá, na Ellu naopak nepříjemná. Elle pomůže paní Keeganová, studijní poradkyně. Ella bydlí s Kristen, která pracuje ve školních novinách a chystá se odhalit tajemství. Než to stihne, zmizí. Ellu to vyděsí, ale paní Keeganová jí později řekne, že se Kristen vrátila domů. Jonaha varuje spolubydlící před divnými věcmi, které se na škole dějí. Nejprve má strach, ale pak se stane oblíbeným a Landon, Megan a Reiko ho vezmou do party. Povedená trojka spolupracuje s místní čarodějnicí, která požírá duše studentů. Škola se dokonce v překladu jmenuje Perníková chaloupka. Jonah se o čarodějnici brzy dozví, ale kamarádi mu tvrdí, že konají dobro a že patří k nim. Jonah uvěří, ale Ella zjistí něco jiného. Odhalí, že ona a bratr jsou čarodějobijci a že zdejší čarodějnice je zlá. Navíc zjistí, že na této škole studovali jejich biologičtí rodiče, také čarodějobijci. Ella získá dýku, se kterou může zabíjet čarodějnice... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Neznám snad nikoho kdo by neznal pohádku o Perníkové chaloupce. V posledních letech se Jeníček s Mařenkou (Hänsel und Grete) stali vděčným tématem mnoha režisérů a vznikla tak celá řada nejrůznějších filmů, mnohdy nepříliš valné kvality. Hororový žánr tato „horečka“ postihla asi nejvíce, což je bohužel velice nemilé. Snad jediný Tommy Wirkola z toho vyšel s hlavou vztyčenou a dokázal natočit něco poživatelného. Potom už přišla na řadu jen hromada neumětelů a kupa hnoje. Mezi touto společností se již řadu let pohybuje David DeCoteau – režisér který na počátku své kariéry natočil několik velice zajímavých filmů, ale poslední roky plodí jeden céčkový paskvil za druhým. Tentokrát se to naštěstí obešlo bez homosexuálního obsahu, ale ani to ještě nebyla záruka kvality. Milovníci bratří Grimmů se museli chytat za hlavu (a oni sami obracet v hrobě), cože to zas DeCoteau zplodil za kravinu. Já sám jsem už ani moc zklamaný nebyl, protože jsem měl nulové očekávání a nad tímto režisér jsem zlomil hůl už velmi dávno. Během naprosto dementních dialogů a trapných naoko akčních scén jsem alespoň s chutí povečeřel. To bylo však asi to jediné, co mi dneska zlepšilo náladu. Obsah filmu i herecké výkony to rozhodně nebyli. Tento film tak zaslouženě patří mezi 120 nejhorších filmů podle žebříčku CSFD i jiných internetových stránek. Vše zde bylo špatně – od atmosféry, přes kvalitu kamery, střihu i hereckých výkonů. Jediné co mě velice překvapilo, bylo to, že hudbu měl na starosti známý skladatel Harry Manfredini. Jen a jen kvůli němu nedám čistý ODPAD! 10% ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Srandovní, jak jedna nejmenovanná televizní stanice (prima cooool) dokáže vysílat poměrné slušné, někdy až výborné horory, a míchá je s takovými majstrštyky. Tahle Mařka s Jendou jsou totiž přímo filmovým dnem. Záběry na studenty před školou, záběry na prostředí okolo kampusu, záběry na vycházející slunce, záběry na zapadající slunce, záběry na noční oblohu, navíc v odporném televizním looku. Mezi tím proběhne vždycky nějaký dialog mezi hlavní dvojící anebo.... čert to vem! Stejně to nikoho nezajímá! Raději přestanu plýtvat vaším a hlavně časem svým, protože smrdutější kupu hnoje byste přehazovali jen těžko. P.S. Těžko uvěřit, že za "hudbou" stojí tentýž člověk, co za Pátkem třináctého. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tahle blbost nemá s dobrým filmem nic společného. Nesympatické postavy, špatný děj, hrozné efekty. Když už jsem překousal celý film, tak jsem doufal, že na závěr si s tou čarodějnicí nějakým cool způsobem poradí, ale tohle bylo jedno z nejhorších zúčtování vůbec. Skoro odpad! ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 0/10 Hudba 1//10 Efekty 0/10/// PLUS: nejlepší je plakát k filmu a ten název, který evokuje jiný film a dává tak naději, že i tohle bude dobré, film pro fanoušky Erica Robertse, kteří ho musejí vidět ve všech jeho 119 filmech, které natočil (natáčí) od roku 2012, jo a závěrečná hudba je aspoń průměrná MÍNUS: to je hodně plusů co? No ale něco jsem tam napsat musel, protože to co jsem tam nenapsal je zákonitě špatné, chcete jmenovat: tak tedy vše co si s filmovým řemeslem spojíte, vše je špatné, ba co víc, vše je nejhorší ve svých kategoriích co jsem viděl, tečka./// Shrnutí: Výsměch všem a všemu. Kandidát na nejhorší film všech dob. Tohle se NEsmí vidět, jinak se filmů jako takových na hezky dlouho zřeknete./// Celkem 3%/// PS: Ono to dokonce vyšlo na Blu-ray. No to je konec. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

No ty pičo... Tak takovouhle zrůdnost jsem opravdu nečekal... Celých 70 minut jsem nevěřícně zíral na obrazovku a nechápal, jak někdo může něco takového natočit... Ale to byla jen příprava na posledních 10 minut, u kterých jsem se už jen hystericky smál a brečel... Ne, než tohle opakovat, to raději dobrovolně lobotomii... Btw, Eric Roberts už hlouběji klesnout nemohl, tohle je opravdu naprosté dno kinematografie... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

DeCoteau a opět jeho rádoby horor tentokrát díky bohu tu nejsou žádní bukvice ale celkem pěkná ženská. Nicméně ani tak to film nezachrání od naprostý sračky. DeCoteau měl kdysi dobrý filmy dnes toči braky na který se nedá moc koukat. Navíc mě zajímá kde vzal Robertse. I když ten taky hraje v každý sračce. Film nemá příběh, nemá krev, nemá nic co by člověka měla chytit....Moment hudbu dělal zase Manfredini? Proč. Takovej dobrej skladatel a musí dělat hudbu do takovýhlech sraček. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Věděls, že tuhle školu založily čarodějnice ??" - "To je vtip ??" Kdyby jenom vtip !! Když jeden špatně, protože je podobně jako já dobytek nepozornej, přečte název titulu v programu, může se mu snadno stát, že místo Wirkullova nesmírně výživného a zábavného béčka najednou bez varování sleduje naprosto zoufalý pokus o cokoli, co by se vůbec filmem dalo nazvat.. Protože jeho veletrapný kousek je zhruba stejná zábava jako pokoušet se číst oblíbenou pohádku bratří Grimmů v čínštině, byť ani s ní ani se zmiňovaným Wirkullovým hitem nemá tahle šmíra ani zbla společného, vlastně jednoho ani nemůže iritovat, že Soumrak čarodějnic operuje jedním z vůbec nejvylhanějších plakátů či DVD přebalů.. Jen by mě nesmírně zajímalo, jak se DeCoteauovi, té smutné režijní vši z Cormanova kabátu, která parazituje právě na záměrné podobnosti s názvy známějších bijáků, vůbec povedlo ke spolupráci přemluvit Erica Robertse či hodně slušného komponistu Harryho Manfrediniho, kterého bude hororový fanoušek rozhodně znát alespoň díky jeho soundtracku k Pátku třináctého, ačkoli ten se často příliš přemlouvat nenechá.. Ne, beru zpět, nezajímá mě to !! ;) ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

WAU! Snáď každé políčko filmu, je umelecká stoka. Telenovelovské herecké výkony ( aj veteráni ako Roberts, či Angelová by sa v nejakej tureckej, či juhoamerickej televízii uživili ), rejža na úrovni prvého stupňa ZŠ, vizuál sa rovná nule. Rozmýšľam, kto vlastne a pre koho natočil tento paskvil? A ten cover či plagát, je jeden veľký podvrh. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Pár pěkných kluků... 19letý herec (jinde i zpěvák, tanečník. skladatel, producent) Booboo Stewart (Jonah = Jeníček), Zac Goodspeed (Charles) a Švéd Niclas Gillis (kluk z party Landon). A jinak už nic... ()

carlos 2010 odpad!

všechny recenze uživatele

Dal by som to premietať väzňom každý deň dvakrát za sebou. Po prepustení by určite nepáchali už žiadnu trestnú činnosť. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

:D) a tohle mělo být jako co? :D) parodie na Jeníček a Mařenka lovci čarodějnic? :D) .. Opravdu by mě zajímalo kdo mohl takový děj vymyslet :D) .. 1* za snahu a vcelku přijatelnou "čarodějnici" .. Jinak to byla katastrofa, a naprosto nic se ve filmu neudálo. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

I špatné filmy mají svůj subžánr. A tím je NKP- nuda k posrání. Točit takový nudný film, musí být pro štáb včetně režiséra to samé, jako stát 7.5 hodiny u nějaké mašiny ve fabrice. To prostě nemůže bavit. Je to tak nudné, že i jako kulisovka mě to iritovalo. Myslel jsem si, že to dokoukám do konce, protože jsem pořád marně čekal, že se tam něco bude dít, jenže to nešlo, jelikož už jen takový pohled na Erica Robertse, házejícího po holčině baseballové míče, je NEUVĚŘITELNÁ WTF TORTURA! Vypnuto po scéně, kdy (krom efektu zabité čarodějky, za který by se mělo regulérně zavírat do vězení) čarodějka řekne hlavní hrdince: " Pan Sebastian (Eric Roberts) tě dobře vycvičil" - čímž neměla na mysli půl roku trvající tréning, ale již zmíněné házení asi čtyř míčů a jednoho nože. Jen pro opravdové masochisty! ()

jaksviha odpad!

všechny recenze uživatele

Film se dá dobře přežít počítáním opakovaných záběru a lidí chodících stále dokola. Takže ani nevim o co tam šlo, jen mám papír plný čárek, kolikrát se tam objevil Afroman, růžové kalhoty a kravaťák. ODPAD jednoznačne..... příště by to chtělo použít víc než 10 herců a 3 jakoby efekty. ()

Reklama

Reklama