Reklama

Reklama

Mystérium sexu - Série 1

(série)
USA, 2013, 11 h 8 min (Minutáž: 52–59 min)

Tvůrci:

Michelle Ashford

Předloha:

Thomas Maier (kniha)

Hudba:

Michael Penn

Hrají:

Michael Sheen, Lizzy Caplan, Caitlin Fitzgerald, Teddy Sears, Nicholas D'Agosto, Beau Bridges, Heléne Yorke, Annaleigh Ashford, Margo Martindale (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (9)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada je naprosto perfektní a (po odpískání seriálu kvůli nízké sledovanosti) nutno říct, že mělo zůstat jen u ní. Je tam vše a vše je nadávkované akorát. Atmosféra padesátých let funguje báječně. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada seriálu byla téměř dokonalá. Nejdemokratičtější ze všech světových demokracií poskytovala už v padesátých letech ženám daleko více možností než jinému kuchyňskému vybavení. Opět jsem si připomněl seriál Mad Men, který měl podobně skvělou atmosféru, která je v tomto případě ještě více pokrytecká. A není se čemu divit, ještě dnes nikomu nevadí, když se v televizi objeví násilné scény, ale Janet Jackson na finále Super Bowlu, to byla událost srovnatelná jen s teroristickým útokem. A přesně tohle seriál zachycuje a dělá to skvěle. ()

Reklama

plechulka 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost - zajímavé téma snad pro každého, perfektní herci, neotřelý scénář - a po skončení posledního dílu honem sháním další řadu (a neubráním se poznámce k dějové lince přímo doktora Masterse - už moje prababička říkala, že kdo s čím zachází, tím také schází - tolik k teorii sexu bez jakýchkoli citových angažmá....) ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších seriálů všech dob - skvěle a autenticky zachycena atmosféra padesátých let z výborným hreckým obsazením. Michael Sheen mi teda trochu vadil svou prkenností, ale to nebylo ani tak o herci jako o roli.. Všechny jeho ženy jsou parádní, zejména Lizzy Caplan :-) Velmi chytlavý seriál, který mě doslova pohltil :-) Je to plné sexu, ale rozhodně ne lascivní nebo laciné :-D Věřím, že zasponzorovat tenhle seroš muselo být stejně náročné jako shánět grant pro samotný výzkum v seriálu.. Pro úchyláky příliš cudné, pro ctnostné občany příliš nespoutané.. Promítala bych to jako součást výuky na středních školách :-D Konec je příjemně rozehraný pro další řadu :-) ()

Galerie (179)

Reklama

Reklama