Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. William Masters a Virginia Johnsonová, oba autoři přelomového sexuologického výzkumu, se pod falešnými jmény pravidelně scházejí v hotelu v sousedním městě. Co se děje za zavřenými dveřmi hotelového pokoje? Na to odpovídá třetí epizoda druhé řady seriálu, nazvaná s obvyklou dvouznačností Zápas. Masters má za sebou další těžký pracovní den. Jako porodník tentokrát přivedl na svět dítě s vývojovou vadou. Samozřejmě se to promítne i do způsobu, jakým se s Virginií miluje. A zatímco v televizi běží napínavý boxerský zápas, oba milenci nutí jeden druhého odhalovat jejich neradostné události z mládí: William se tak poprvé rozhovoří o svém tyranském otci, Virginia zase o prvním muži, který jí zlomil srdce… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf, tentokrát mi nějak unikl záměr tvůrců, protože vůbec nechápu, co mi chtěli touto nudnou epizodou sdělit. Děj se táhl jako rozpuštěný turecký med, hodně se boxovalo, hodně se mluvilo o ničem, doktor Masters se udělal dvakrát a paní Johnson třikrát. To je asi v kostce všechno. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších epizód seriálu či už podľa kritikov alebo aj podľa hodnotenia na imdb. No vidím, že miestni túto epizódu vôbec nepochopili, alebo ich absolútne nezaujíma nazrieť do vnútra medziľudských vzťahov. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejhorší díl Masters of sex, hluboko pod jejich obvyklou úrovní. Ukecaný, až mi z toho bylo stydno, a chemie mezi Caplanovou a Sheenem v tomto díle vůbec nefunguje, jejich interakce působí příšerně strojeně. ()

kory9 

všechny recenze uživatele

Zatím nejvíc vzrušující díl díky roleplay v hotelu, kdy Johnsonová a Masters rozebírají svou fiktivní minulost a manželství. Jejich pobyt na hotelu vypadá jako u dlouhodobého (manželského) páru, v pohodě, ale zároveň je doprovázeno sexuálnímy improvizacemi, výlevy a experimentováním. Zároveň je to dosavaď jediný díl, kde se reálně probírá Mastersovo dětství s násilnickým otcem, otevře se Johnsonové více než kdy své ženě či matce o svých psychických i fyzických bolestech z dětství. ()

Reklama

Reklama