Reklama

Reklama

Bogoshipda

(seriál)
Trailer

Epizody(21)

Obsahy(1)

"Číslo 27", tak nazývají spolužáci Lee Soo Yeon. Všichni se jí vyhýbají a nikdo se s ní nebaví, protože je dcerou vraha. Jediný, kdo se s ní chce kamarádit, je nový spolužák Han Jung Woo, který též nemá příliš jednoduchý život. Zamilují se do sebe, ale pak jsou od sebe náhle odděleni a bohužel bude trvat několik let, než se spolu opět setkají. (andiek05)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

vett 

všechny recenze uživatele

Myslím, že na konkurzu všem adeptům na hlavní role řekli, že kdo vydrží brečet nejdéle ten tu roli dostane:) Samozřejmě se tu brečí hezky stylově po korejsku, tedy jedna přepadlá slza přes víčko, utrápený pohled a žádná nudle u nosu. Zápletka je dost bláznivě zamotaná a je strašná škoda, že divákům jsou všechny souvislosti naservírovány hezky přehledně hned v úvodních epizodách, možná kdybychom se některé skutečnosti dozvídali společně s hrdiny, bylo by to o třídu napínavější. Jinak hlavní dvojka celkem ujde (Yoochun je Yoochun), ale já strašně fandila Harrymu (Jun), protože já bych se chtěla pomstít taky a navíc ho Yoo Seung Ho tak pěkně zahrál a s tou hůlkou byl úplně k sežrání:D Ostatní herci neurazí, z hudby se mi líbily ty klasické kousky a flashbacků bylo tolik, že se mi z nich točila hlava. Jediné co mi ale vážně vadilo bylo, že jsem se o hlavní dvojku vůbec nebála a jak to skončí víte s jistotou už od první epizody, a to nemůžu přenést přes srdce, takže 3,5. ()

Hagu 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhé scény a to opravdu zbytečně. Nicméně dějová linka je napínavá a nutí to dokoukat do konce. Ačkoli nejúnavější jsou a byli dlouhé scény s brečícíma a křičícíma posavama (opravdu mě ale udivovalo, že doukážout brečet tak dlouho?), ale tím musím být ohromena výkonem herců. Ano děj tak vtáhne že hltáte každý díl, ikdyž občasné přání ať to už skončí se taky ukáže. Ale výkon herců a propracovanost mi říká že to tojí za 4 hvězdičky. ()

Reklama

Magi90 

všechny recenze uživatele

Nebyl díl kde by se nebrečelo. Copak je to normální, neustále brečet? Přiznám se, že mi s tím lezli na nervy.. Je to natahované, dlouhé, nudné, ubrečené. Řešit případ po 14 letech? S tímto příběhem mě Korejci moc nepřesvědčili. Navíc v prvních šesti dílech hrají herci v dětském věku (ti to zahrály výborně) ale nemohla jsem si zvyknout na přechod do dospělosti. Příběh je zezačátku ale celkem zajímavý, pak už je to jen nuda. Nicméně jedno plus to má - výborně se tu předvedl herec Yoo Seung Ho. Ty jeho pohledy neměly chybu. Charisma má parádní. To byla má oblíbená postava. A hlavní dvojice - Yoochun tu měl docela dětinskou roli a Eun-hye Yun se mi tu vůbec nelíbila. Průměrný seriál :) Nemůžu jinak dát než 3* :) ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem obdivovala schopnost korejských herců brečet na povel a vypadat u toho cool. Tady je toho pláče na mě trochu moc. Dětští herci hráli skvěle, vlastně všechno bylo dokonalé, dokud se neobjevil titulek "o čtrnáct let později, 2012. Dospělí herci mě nijak nezaujali. Hlavní hrdinka se nemůže přenést přes dávnou tragédii a pořád hledá svou "první lásku" (moc mu to nežeru, v realitě už by byl "dál"), zatímco jeho první láska se po letech vrátí a mstí se mu na každém kroku za domnělou "zradu". Možná kdyby si spolu normálně promluvili jako člověk s člověkem, všechno by se vyřešilo. Každopádně dospělá Lee Soo Yeon je neskutečně protivná. Dostala jsem se až na konec deváté epizody a nehodlám v seriálu pokračovat. Je mi srdečně jedno, jak bude Lee Soo Yeon reagovat na setkání se svou matkou "čtrnáct let poté". Kdyby aspoň postavy napřed myslely, než jednají a občas použily logické uvažování a ne jen nechaly pohazovat sebou svými city. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejuplakanější dorama, které kdy v Koreji vzniklo. A právě kvůli tomu pro mě bylo nemožné pustit si víc než dva díly po sobě. Většinou jsem toho totiž měla dost už po hodině. Na nervy mi lezlo i to nehorázný přehrávání a dramatizování, nemluvě o nesmyslných situacích. A teď přejdu k pozitivnějším věcem. Netuším, jak to ta Eun Hye dělá, ale ona je pokaždé úplně jiná. Už poněkolikáté jsem měla pocit, jako bych koukala na herečku, kterou jsem nikdy předtím neviděla. A i když jsem ji někdy vůbec nechápala, její role se mi nakonec líbila. Yoo Chun pro mě byl hvězdou seriálu, i když třeba v Rooftop prince se mi líbil víc. A křena jsem nesnášela od samého začátku, ten mi fakt pil krev. Zajímavý scénář, hodně dobré herecké obsazení, ale těch slz bylo fakt moc. 3,5* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • O tom, že natáčení nemusí být vždy jen procházkou pomyslným růžovým sadem, o tom se po skončení vyčerpávajícího natáčení rozvyprávěla ústřední ženská postava celé televizní série, Soo-yeon Lee, tedy jihokorejská herečka Eun-hye Yoon. Ta totiž musela snášet nejenom obtížná teplotní příkoří, ale také fyzické vyčerpání a následné zhroucení, které ji katapultovalo z natáčecího placu přímo do nejbližší nemocnice. „Ačkoliv jsem se po dobu dlouhého natáčení necítila úplně ve své kůži, v natáčecím prostředí zas tak špatná nálada nepanovala. A dokonce i přes všechny ty smutné a depresivní scény, bylo po celou dobu poměrně veselo; bylo zde několik lidí, kteří se snažili udržet úsměv na tvářích všech přítomných. V kontextu panujícího chladu to bylo velice příjemné. Ale i tak jsem na úkor chladného prostředí bojovala s korektním vyjádřením momentálních pocitů, o nichž jsem si nejednou myslela, že jsou zcela mimo. Během natáčení závěrečných scén jsem dokonce omdlela. Doslova jsem padla vyčerpáním. Byla jsem jako smyslů zbavená. Okamžitě mě odvezli do nemocnice. Zrovna jsme totiž natáčeli daleko od hlavní metropole. A já samozřejmě musela z nemocnice okamžitě do Soulu, a to jsem v sobě měla ještě tolik léků, abych se dala do kupy. Bylo toho dost. Bylo toho opravdu dost a dost. I přesto všechno, co jsem prodělala a čím vším jsem si během i po natáčení prošla, je to, co si po psychické stránce musel projít Yoo-chun Park, opravdu ale jen takové malé/velké nic.“ (Conspi)
  • Jihokorejský herec Seung-ho Yoo se hned po dokončení výrobního procesu seriálu odebral k dvouletému výkonu povinné vojenské služby u jihokorejské armády. Jeho nástup proběhl 5. 3. 2013. Předpokládaná doba hercova návratu z vojenské služby proběhla 5. 12. 2014. (Conspi)

Reklama

Reklama