Reklama

Reklama

Black Panther

  • USA Black Panther (více)
Trailer 1
USA, 2018, 134 min

Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost. (Falcon)

(více)

Diskuze

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

DJ_bart

to si radšej mohol dvihnúť hodnotenie na nejakých jeho iných filmoch lebo táto rasistická volovina si nič iné okrem odpadu nezaslúži. Hoci uznávam že Chadwick bol celkom sympaťák tak nebudem zlepšovať hodnotenie iba kvôli jeho smrti. 

chozze008

chozze008 (hodnocení, recenze)

Ratemus

jo tak diky za tip, diky kombinaci covid plus chrleni marvelovek jedne za druhou (kdysi to byl svatek pamatujete?) jsem zrejme uplne propas Black Widow. Ant a Wasp se mi tu vali na eee blu-ray samozrejme uz hrozne dlouho tak snad to konecne dam.

na příspěvěk reagoval Ratemus

chozze008

chozze008 (hodnocení, recenze)

Ivoman

Doufám, že ve dvojce vodbouchne Zimmermana, toho chodícího osvobozeného vraha, to se pak černejm bude ještě víc líbit (On řekl černý! - Ale vždyť je černej! - To jsou nacistické idee, vy nesnášíte afroameričany!! - Ne, nesnáčím hipíky! :-) ). Ale jinak, nejhorší marvelovka co jsem viděl (akorát jsem ještě furt neviděl ant a wasp toho se taky bojim :-) )

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ivoman

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Po smrti Chadwicka jsem provizorně změnil hodnocení z odpadu na 1* abych nebyl označen za rasistického xenofoba....

na příspěvěk reagoval SONITA

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Black Panther 2 vznikne na 100%. Proč ? Protože je to o film s černochama o černoších pro černochy a těch se dneska (pro mě z neznámého důvodu) všichni v jůesesej bojí tak, že to taky nechápu. A ty videa, jak černochům z gangů, kteří jiné černochy osekávají mačetami a nechávají jen tak ležet na ulici, bílý líbají nohy a omlouvají se za něco, co je prostě minulost, tak tihle bílý chudáci jsou naprosto odporní bílý a doufám, že na to doplatili nebo doplatí.

na příspěvěk reagoval Ratemus, GigaPudding, chozze008

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jako i ta druhá možnost dává smysl, že jo, hlavně v dnešní době. Ale přeobsazení taky čekám, ono to není nic neobvyklého a je jedno, jestli herec umřel nebo měl jen neshody se studiem. V Burtonversu jsme měli Batmany rovnou tři, že jo.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Sólovka byla až moc úspěšná, jistě bylo v plánu že Shuri oblékne brnění ale asi ne že převezme trůn.. Naopak bylo v plánu prostě Tchallu dát dohromady se Storm. Na preobsazeni dojde určitě.. Tím jsem si jistý, jsou ale velké plány s pantherem. Ale kdo ví jk to vymyslí, Shuri to nakonec převzít může a se Storm budou tvořit lesbický královský pár.. Každopádně Storm bude 100% z Wakandy...

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Teď záleží jestli jej přeobsadí a bude se dělat jakoby nic nebo jej zabijí třeba na začátku filmu (třeba ve sporu s Namorem) a Shuri po něm převezme roli. Královský pár by to ale jinak chtělo, ne že ne.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

i v komiksech z jeho sestry byl Black Panther, určitě to bude důstojnější než hledat za něho náhradu 

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ne úplně, ale Shuri dostávala dost prostoru v sólovce i v Infinity War. Já to beru jako otevřená zadní vrátka, která by vysvětlovalo, že si nebyli jistí tím, jak to s Chadwickem dopadne :-/ Jinak v Endgame na ni nebylo moc prostoru. Tam se věnovali původní šestce, a pořád asi doufali, že Chadwick bude nakonec v pohodě.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Nevka

Nepřijde mi že by to směřovalo k Shuri, to by ji nechali v endgame žít a třeba vládnout wakanda mít oblek...ale tam velela Okoye očividně..

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

dragon94

Ön měl ten africký přízvuk (kde ty slabiky vyloženě "polykají" podle mě záměrně. Já jsem to třeba v Pantherovi fakt žral. Je ho škoda :-/

 

Jinak Marvel o tom musel vědět. Podle mě už delší dobu pracoval s touhle informací, a proto to hrál už dost výrazně i směrem k Shuri.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

14.11.2022

Přestože z druhého Black Panthera s podnázvem Wakanda nechť žije již není taková masivní společenská událost, jako kdysi při premiéře jedničky, diváci si na pokračování jedné z nejúspěšnějších… (více)

Black Panther: Kina nechť žijí

Black Panther: Kina nechť žijí

13.11.2022

První Black Panther si získal nejen status významné kulturní události jako blockbuster, kde většinu rolí ztvárnili afroameričané, ale také vydělal hromadu peněz. Druhý to přesto neměl tak docela… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

07.10.2021

Pandemie Covidu-19 nadále způsobuje potíže v celé řadě odvětví, a to filmové není výjimkou. Jediným efektivním bojem proti nemoci a jejímu šíření je zatím očkování, a tak je naprosto logické, že čím… (více)

Reklama

Reklama