Reklama

Reklama

Black Panther

  • USA Black Panther (více)
Trailer 10
USA, 2018, 134 min

Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost. (Falcon)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Škoda, že Andy Serkis odešel z plátna jako padouch tak brzy... protože poté, nastoupil plně do popředí Michael B. Jordan, který na mě nějak moc nezapůsobil... spíše naopak. Hlavní hrdina je fajn a zbytek filmu taky, ale nic co by mě doslova posadilo na prdel, a nebo na co bych vzpomínal.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Tak to je jasný že bude, je to první solovka a navíc je to druhý nejúspěšnější film roku a všech dob..jen v USA dal 700 mil...takže Panthera ještě uvidíme minimálně ve vlastní trilogii

Příspěvek byl smazán administrátorem.

FastCar

FastCar (hodnocení, recenze)

Mazec, nejlepší marvelovka za poslední roky a má nejmenší hodnocení. Tento film mě příjemně překvapil, čekal jsem další marvel sračku a dostal celkem slušný film, který má hlavu a patu, neskáče se tam z jednoho konce světa na druhý, má to nějaký příběh, člověk trochu pozná postavy, je tam nějaký vývoj, člověk cítí, že tam o něco jde, ušlo to. 3* určitě.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Mám stejný názor, hlavně jeho charakter a origin ne posranej...to ten z kryptonu je mnoooohem lepší...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

JUWA

Já ti rozumím...ale jak říkám v novějších příbězích řekněme z 90 let jsou už padouši lepší...před tím to bylo tak jak říkáš ale i Dc padouši v retro sešitech jsou prostě k smíchu...si nemyslí že ne...třeba Norman Osborn není jen padouch Spidermana a gze je to goblin on manohem větší roli v rámci celého univerza hlavně v Avengers od Bendise a tam mě bavi mnohem víc...asi jako luthora když zrovna není čistě proti Supermanovi...však i třeba Doomsday je jen župa mlátička nic víc...

na příspěvěk reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Ratemus

Nemyslel som "slabí" ako fyzicky slabí....skôr trápni,nezaujímaví,bez charizmy,takí,čo sú zlí len aby boli zlí....dobrý záporák je taký,že mu držím palce,aj ked viem že prehrá. No kto sú spideyho protivníci ? Bankový zlodej alias  piesok ? Ufňukaný profesor fyziky s umelým slnkom ?  Kolega novinár,ktorého vyhodil neurotický šéf(mimochodom,jediný plus Spidermana) a tak sa chce pomstiť ?  Bohatý sopliak na lietajúcej záchodovej doske či jeho otec,duch v zrkadle ? Radšej nepokračujem ....

Ja u  záporákov musím trochu chápať dôvody,prečo sú zlí,logika ich činov musí byť jasná(preto nemusím Jokera) a musia mať v sebe trošku ľudskosti...ale zase nie priveľa(ved sú zlí)......Thanos,Magneto,Raas al Ghul,generál Zod sú ideálni protivníci....pokiaľ rátam len komixy.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

JUWA

Slabí v porovnání s čím? Morlun trhá holýma rukama vibranium například.. Batmanovi protivníci jsou ještě slabší...jde o to vomjsi četl za příběhy...většina komiksů jsou dobré jiné méně jiné vůbec...ta postava je prostě tak napsaná..já mám ale radši jeho příběhy z doby kdy je starší ovšem i od straczienskeho jsou výborně napsané... infantilní to není jen hlasuje, více infantilní mi přijde Lobo, Harley nebo Deadpool

na příspěvěk reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Ratemus

Radšej by som bral Spideyho ako temného nočného bojovnika,čo dáva grázlom co proto. Do filmov s fyzickou akciou mi infantilita nikdy neprišla vhodná.  A jeho záporáci sú slabí.

na příspěvěk reagoval Ratemus, dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

JUWA

Mně se teda zrovna Logan nelíbil... filmu o humorném hlasovacím hrdinovi nemůžeš vyčítat že je pro mládež ovšem na tom není nic špatného...na druhou stranu má i mnoho ,, dospělích,, příběhů nejen pro děti...Blade 2 a 3 si vůbec nepamatuji a Elektru jsem ani nedokoukal mám pocit...

na příspěvěk reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ked si to všetko takto pekne vymenoval, pospomínal som si čo všetko je od Marvelu...na Bladea som úplne zabudol,videl som to strašne dávno,druhý a tretí diel hnoj...no a Spidey je pre deti....Elektra je odpad. Proti Wolverinovi nič nemám,akcia fajn,hlavne tá na Shinkazene...z hľadiska akcie vedie Origins....ale Logan je čosi iné....je to príbehové,osudové, tam som tušil že to pre niekoho dobre nedopadne,na rozdiel od Posledného vzdoru a pod. A navyše mi to pripomínalo Last of Us...všetci skvele hrajú a posledná scéna sériu o Loganovi krásne ukončila... je to moja  srdcovka..

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

JUWA

Ono bylo více akce ve Wolverinovi než v Loganovi, tam bylo spíš jen kašlání a kulhání...já mám radši právě Wolverina...no on Marvel je ještě Punisher a Blade, Elektra, Spiderman samozřejmě...každej je jinej charakter je jasný že cap budou dobří bojovníci než Hulk který je na tupou hrubou sílu nebo Stark který vše řeší technologií v obleku...ale vím jak to myslíš...i když mně se BP celkem. I líbil ale i tak průměr...a ano Poslední vzdor je fakt hnůj....jinak mimochodem i Kick ass je marvelovka

na příspěvěk reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

 Ospravedlňujem sa všetkým,mal som na mysli  Posledný vzdor,Prvá trieda je super,má niektoré fantastické scény s ponorkou alebo pomstu v Argentíne. Tých X menov je toľko,že sa mi to už pletie. Ale dúfam,že ma nezabijete za to,že Posledný vzdor bol shit,za tým si stojím. NO a k Daredevilovi,Ghost Riderovi,Fantastickéj štyrke....na tie som zabudol,že sú od Marvelu,videl som ich dávno,myslel som si že Marvel je len X-men a Avenger Team....NO Daredevil,Ghost Rider 2,aj Fantastická štvorka boli ešte horšie ako Black Panther....ale za shit to považujem aj tak.  Pre mna je najlepší marvel komix Winter Soldier a Logan. Súvisí to s tým,že mám proste rád fyzickú akciu,nie priblblého Starka,ktorý rieši protivníkov hláškou "Presmeruj energiu do hrudného zdroja" a prásk....alebo Thor ,čo buchne kladivom o zem a ...prásk...alebo Hulk...tiež prásk a prásk...nikto z nich sa nemusí ani namáhať.....Rogers a Logan musia protivníkov rozsekať oldschoolovým štýlom a to mám rád. :-) 

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Za mě teda jedna z těch právě lepších. Po druhém shlédnutí snad ještě lepší než napoprvé. Což se o Infinity War říct nedá. A to jsem oba filmy viděl během posledních 5ti dní.

Rozhodně to není horší jak Ghost Rider nebo nedej bože Ghost rider dvě, kterého jsem ani nedokoukal. Nebo než "nová" fantastická 4 (ty staré mám celkem rád). Nebo třeba Green Lantern. Ale pokud ti přijde první třída jako dno, které by se mělo vymazat z dějin, tak nevím zdali bych vůbec měl nějak reagovat, neboť i já, který ji až tak nežral v ní vidím kvalitu schopnou dosáhnout těch 8.5/10 hodnocení, které na csfd má. Takže je zjevné, že komiksové filmy vnímáme oba zcela odlišným způsobem.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Som rád,že je to v modrých číslach....pre  mna je to najhoršia marvelovka vôbec.(Pokiaľ nepočítam X-men Prva trieda a Apocalypsa). Spáliť v peci.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Nevka, DJ_bart

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

14.11.2022

Přestože z druhého Black Panthera s podnázvem Wakanda nechť žije již není taková masivní společenská událost, jako kdysi při premiéře jedničky, diváci si na pokračování jedné z nejúspěšnějších… (více)

Black Panther: Kina nechť žijí

Black Panther: Kina nechť žijí

13.11.2022

První Black Panther si získal nejen status významné kulturní události jako blockbuster, kde většinu rolí ztvárnili afroameričané, ale také vydělal hromadu peněz. Druhý to přesto neměl tak docela… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

07.10.2021

Pandemie Covidu-19 nadále způsobuje potíže v celé řadě odvětví, a to filmové není výjimkou. Jediným efektivním bojem proti nemoci a jejímu šíření je zatím očkování, a tak je naprosto logické, že čím… (více)

Reklama

Reklama