Reklama

Reklama

Black Panther

  • USA Black Panther (více)
Trailer 10
USA, 2018, 134 min

Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost. (Falcon)

(více)

Diskuze

Uživatel mm13 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

heh četl sem plesknutí.........nikdo kro mně nesmí pleskat, jenom já můžu pleskat. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ses nějak rozvášnil pozor na prasknutí žilky...ve výsledku ó nic nejde tak se tolik nerozčiluj a prostě na to nekoukej

na příspěvěk reagoval mm13, Predkozka

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Pro mě jasný důkaz toho, že komiks má zůstan na své platformě a do filmů se nesrat, vznikají pak naprosto nehodnotná, nic neříkající filmová díla, spíše připomínající porno na pokračování, o nic jiného než strip show tu stejně nejde

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Chceš mi říct, že podle traileru nedokážeš odhadnout, zda-li je to film pro tebe, nebo nikoliv? Tak v tom případě fakt nechápu proč se těmi trailery vůbec obtěžují, tady je jasná cílovka 12 -15 let. Další ztvárnění plytké komiksového chcance, naservírovaného přeslazených cgi efektech a jedné debilnější scény vedle druhé. Bohužel nejsem zastánce kultu "cool idiotismu" a ten film mi přijde už podle traileru jako neuvěřitelná plytká sračka.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Nevka

Řekla hloupá naivní inteligencí podprůměrná píča. Sorry že mě to nehecuje, je to píčovina už od prvního pohledu a fakt nechápu, jak na takovou kokotskou slátaninu může vůbec někdo jít, snad tě jen omlouvá nízký věk(13-16 ?).

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tem Náhrdelník mu dává sílu Golden Panthera? 

Pak ještě musí sehnat ty dýky... ty jsou v tom muzeu. Sakra, docela spoilerský trailer... :)

Nevim proč, ale hodně mi to připomíná Cestu do Ameriky 2... :D

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

taky pravda a k tomu že je troll tak je ještě ten co určuje ten jediný správný vkus a žánr, to on udává kvalitu a trendy a to, co má smysl sledovat :-D

na příspěvěk reagoval Ištván87

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Respektive jsem fanda všeho ale něco se mi líbí víc a něco míň a rozhodně nenadrzuju ani jednomu. Akorát říct o něčem že je to je špatný jen proto že je to Marvel nebo Dc je absolutní blbost...bohužel i takový lidí existují a to jsou ti Marvel/Dc Kiss co mají pořád potřebu soupeřit a bojovat kdo je lepší a pak jsou tu normální dospělí kterým je jedno kdo to natočil a prostě se jim to líbí nebo ne ale ne z důvodu studia nebo výběru režiséra

na příspěvěk reagoval Nevka, Ištván87

Související novinky

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

14.11.2022

Přestože z druhého Black Panthera s podnázvem Wakanda nechť žije již není taková masivní společenská událost, jako kdysi při premiéře jedničky, diváci si na pokračování jedné z nejúspěšnějších… (více)

Black Panther: Kina nechť žijí

Black Panther: Kina nechť žijí

13.11.2022

První Black Panther si získal nejen status významné kulturní události jako blockbuster, kde většinu rolí ztvárnili afroameričané, ale také vydělal hromadu peněz. Druhý to přesto neměl tak docela… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

07.10.2021

Pandemie Covidu-19 nadále způsobuje potíže v celé řadě odvětví, a to filmové není výjimkou. Jediným efektivním bojem proti nemoci a jejímu šíření je zatím očkování, a tak je naprosto logické, že čím… (více)

Reklama

Reklama