Reklama

Reklama

Black Panther

  • USA Black Panther (více)
Trailer 10
USA, 2018, 134 min

Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost. (Falcon)

(více)

Diskuze

hrdygay

hrdygay (hodnocení, recenze)

black panther bude odpad, zase novinari taraju, caka nas najlepsi film, najlepsi zaporak, ako dopadla star wars 8, tiez na zaciatku chvalili, aky je najlepsi film, ked zacali divaci hodnotit film, som sa nestacil divit

na příspěvěk reagoval Lateef, Dolby.130, tomas.malo

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Ratemus

General Zod hej to bol pan zapoak takých treba viac proste MoS bol aj tym dobry ze tam pekne ukazali zaco a preco bojuje zod proste sa mu to dalo verit to dnes filmy potrebuju ale je malo takých velmi ma potesil ten zaporak z piratov Captain Salazar  to bol fakt pan zaporak zodov brat 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Prometheus69

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

no je rozdíl když to je novinářská projekce a nebo předprojekce pro fanoušky....nevim no, ale třeba mně se z DCEU zatím líbil jen jeden padouch, zbytek je celkem slabej až vyloženě tragickej...takže si nevybereš,....ale čert to vem, vždyt ty už den premiery tomu dáš odpad a budeš řikat jaká je to sračka, o tom jsi už ted přesvědčený, takže proč bys to měl vidět....

na příspěvěk reagoval woodsman

Uživatel mm13 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Hanyou

Jo no, na to jsem dost zvědavý. I když já už od Marvel záporáků nic extra nečekám, stačí mi, když nejsou úplně dementní. Takže jsem byl spokojenej i s Helou, i s Vulturem a rozhodně s Egem, protože ten byl jeden z nejoriginálějších záporáků ve filmu vůbec... + Kurt Russel faktor. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

BlackPanther is the 'Hamlet' of Marvel superhero movies. It feels groundbreaking because it is... Michael B. Jordan and Ryan Coogler are the new Marty and Leo.

BlackPanther is an instant classic people will watch decades from now. Coogler deserved his standing-o when he introduced the cast up top

You guys aren’t ready for #BlackPanther. It may be the strongest film in the MCU since The Winter Soldier. Ryan Coogler has made something so firmly fresh and new within the confines of the Marvel universe. Boseman and Jordan are just phenomenal, and I need more Wakanda now. 

Hmm, jsem už od prvního traileru měl pocit, že by tohle mohl být konečně ten další velký MCU film. Tak snad tyto reakce nejsou čistě politicky motivované.. nebo podplacené Disneym. Protože dalšího Winter Soldiera bych určitě rád.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LuiCJ

Protože sleduju komiksovou tématiku, čtu komiksy všech nakladatelství a vím co u nás vychází...sólo Panther kromě ukk a nhm u nás nevyšel...jinak podle toho z ukk Kdo je Black Panther je dělaný ten seriál...další u nás vyšel od Aarona, odehrává se v průběhu tajné invaze, na wakandu zaútočí skrullove, potom jeden retro komiks a to se nedá vůbec číst

na příspěvěk reagoval LuiCJ

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LuiCJ

To budes mit těžký jelikoz Marvel na desítky let historii a těch komiksů je několik a ano některé filmy se podobají předloze více a jiné méně mírně to platí i pro Dc třeba...u nás toho s BP moc nevyšlo, snad jen tři sólo komiksy

na příspěvěk reagoval LuiCJ

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

LuiCJ

No já to taky tak dělám, protože mě většinou nějaká filmová či seriálová adaptace k té knize přivede. Jenom u MCU (resp. i DC universa) je to trochu složitější, protože ty filmy vlastně adaptace nejsou. Teda jsou to adaptace těch postav, ale většinou ne konkrétních příběhů, resp. jsou ty příběhy dost upravené.

na příspěvěk reagoval LuiCJ

Související novinky

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

14.11.2022

Přestože z druhého Black Panthera s podnázvem Wakanda nechť žije již není taková masivní společenská událost, jako kdysi při premiéře jedničky, diváci si na pokračování jedné z nejúspěšnějších… (více)

Black Panther: Kina nechť žijí

Black Panther: Kina nechť žijí

13.11.2022

První Black Panther si získal nejen status významné kulturní události jako blockbuster, kde většinu rolí ztvárnili afroameričané, ale také vydělal hromadu peněz. Druhý to přesto neměl tak docela… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

07.10.2021

Pandemie Covidu-19 nadále způsobuje potíže v celé řadě odvětví, a to filmové není výjimkou. Jediným efektivním bojem proti nemoci a jejímu šíření je zatím očkování, a tak je naprosto logické, že čím… (více)

Reklama

Reklama